כן.. כן.. זו שוב אני

nuzbar

New member
כן.. כן.. זו שוב אני

יוווווווו איזה מזל שמצאתי את הפורום השווה הזה!!! לא היה לי אינטרנט לפני כן... וחיפשתי עוד מעריצים של ג'ניפר כי אני ממש ממש שרופה עלייה!! אין לכם מושג עד כמה.. (או שיש... ברור שיש
..) טובבבב... אז אני מקווה שתתרגלו לרעיון שאני הולכת לשגע אתכם פה.. זו ההתלהבות... מהאינטרנט.. שהוא חדש לי.. ו... אני קצת אובססיבית לגביי ג'ניפררר אז לא להיבהל!!!!!! חולה על ג'ניפר וחולה על כווווולכם.......... אפרת

nuzbar

New member
כן... איזה יוופיייייייייי

כיייייף לדעת שיש עוד מעריצים שרופים של ג'ניפר!!!!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאני לא מבינה פה משהו.

כשאת כותבת שטוב לדעת שיש עוד מעריצים שרופים של ג'ניפר את כאילו חשבת שאין לה עוד מעריצים שרופים?! כי טוב לדעת שיש לה עוד מעריצים זה כאילו שקודם לא ידעת שיש לה מעריצים שחשבת שאת אחת מהמעריצים היחידים שלה?! אז אם חשבת ככה אז שתהיי בעניינים...לג'ניפר יש מעריצים
חחח ואל תחשבי שהתנפלתי עלייך כי אני לא אני רק מתנפלת על אנשים מפגרים ומשועממים שמקללים את ג'ניפר...או שמעצבנים אותי אבל אני פחות חשובה...

nuzbar

New member
ברור שיש עוד מעריצים לג'ניפר.. ../images/Emo13.gif

אני יודעת שיש עוד מעריצים לג'ניפרררררר ואני שמחה שמצאתי את הפורום הזה... התכוונתי שאצלי.. אף אחת מהחברות לא מעריצה אותה.. וגם לא הכרתי מישהי שמעריצה או מישהו שמעריץ אותה... אז הכוונה שלי הייתה- שטוב שסופסוף אני "מכירה" ויודעת על עוד מעריצים של ג'ניפררררררר המהממת!!!!!!!!!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאני דווקא לא...

פשוט האייקונים שאני תמיד כותבת איתם הודעות זה קוביות ושוקו וביחד יוצא שוקובו!חחח ואם כבר מדברים על שוקובו...אז נכון יש את השוקולד שבפנים...?! לפני כמה ימים אכלתי שוקובו והיה לי משעמם אז מרחתי את כל הפרצוף שלי בשוקולד הזה חחחחחח ולא...אני לא מפגרת
אני פשוט לא חכמה

nuzbar

New member
חח קרועה ../images/Emo13.gif

תגידווו... למי יש את הדי.וי.די החדש של ג'ניפר??

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלי ישששששששששששששששש

אבל אין לי דיוידי....ככה שאני לא יכולה לראות אותו...

this is me then

New member
אני קניתי והוא מדהים../images/Emo70.gif

אם את רוצה תעני על החידון ואולי תקבלי...

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifועולה 110

יוו על מה מתערבים שפתחתם את ההודעה הזאת עכשיו?!???

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifקניתי...

אני זוכרת שהלכתי עם מור לקנות את הדיוידי של ווסטלייף ורציתי לקנות נעלי בית ואז בסוף אמרתי שאולי יש את הדיוידי כי יש חנות דיסקים איפה שהיינו והלכנו לחפש והיה את הדיוידי והייתי כ"כ מאושרתתתתתת!!!חחח עכשיו אני צריכה דיוידי!!אוךךך

למעלה