taltaltaltal6
New member
כן, זו שוב אני 
אמ..אז אני מבינה שחלקכם, או רובכם, ממש שונאים אותי. זו לא הייתה הכוונה שלי. האמת, שעכשיו כשאני חושבת על זה, הייתי באמת צריכה לשכתב את ההודעה המאוד מאוד כעסנית ששלחתי לכם. כי עכשיו, כשאני קוראת אותה שוב, אני מבינה שבדיוק ההפך ממה שרציתי להגיד בה-מובן ממנה. אני לא חוזרת בי מכל מה שאמרתי,אני רוצה לכתוב את זה בצורה הרבה יותר ברורה, ופחות צעקנית (כפי שחלקכם הציעו לי פה, ובצדק
). אז קודם כל, אני מתנצל מעומק ליבי על הטעות של g במקום j
דבר שני, לגבי פירושי השירים שלכם- אני קראתי את רובם, חלקם אפילו היו דעתי על אותו השיר. אמ..אני חושבת שהמשפט שאמרתי על "הפירושים המוזרים" היה באקסטזה של כעס, אני באמת מתנצלת על שאמרתי אותו, כי הוא אפילו לא נכון מבחינתי. אני מתנצלת בפני כל מי שהדבר פגע בו-באמת, אני לא צינית. כשאמרתי שאלאניס לא כתבה את השירים האלו סתם וכל זה, אני לא התכוונתי לזה שאתם צריכים לאהוב אותם-כי אלאניס כתבה אותם. אני לא התכוונתי שאתם צריכים לאהוב אותם בכלל! גם אני לא אוהבת אותם. אבל אולי, במקום לשפוט אותה על זה, תנסו להבין מאיפה השירים האלו הגיעו. כשקניתי את SCC התעצבנתי כל כך על המילים, על הלחן הבנאלי והמשעמם, ובעיקר התעצבנתי על זה שזה כל כך לא אלאניס! אבל אז אמרתי "רגע, למה בעצם שאלאניס תעשה את זה? הרי אני בטוחה שהיא יודעת שהשירים שבאלבום הזה פחות 'היא' ופחות 'מתאימים' לה." תראו, לפי ההיכרות שלי עם אנשים, ר-ו-ב האנשים, כשהם מתבגרים, כבר מפסיקים לעסוק בדברים אפילו שהיו הכי חשובים להם! הם מסתכלים על כל העולם המוזר הזה בדרך שאף אחד לא היה בחיים מתאר שאותו אדם היה מתסתכל עליו. ואל תחשבו שאני מתנשאת או משו כי אני איזה אישה בת 60. אני כולה בת 17. אני פשוט מכירה כל כך הרבה אנשים שכל החיים שלהם נלחמו על משהו אחד, או בכמה דברים ולאט לאט כשהם התבגרו הם פשוט הפסיקו. ולא כי זה כבר לא חשוב להם.כי.."כמה אפשר להילחם? אולי ננסה להסתכל על זה מזווית אחרת, אולי בהומור, אולי ברוגע." אני לא מכירה את אלאניס כבנאדם חוץ ממה שניתן להבין מהשירים שלה. אבל אני חושבת שאולי פשוט נמאס לה לדון בזה כל הזמן. תחשבו שהיא הייתה כותבת עוד שירים מחאתיים כמו BABA וFORGIVEN או עוד שירים ביצ'יים על מערכות יחסים חרא שהיו לה. אולי אין לה דברים כאלה לכתוב יותר? אולי ב-ז-כ-ו-ת החבר הנוכחי שלה היא הגיעה לנקודת המפנה הזו? אולי איתו היא מרגישה כל כך טוב וכל כך מאושרת, שהיא מרגישה שאין לה כבר על מה לרדת על החיים? אני לא יודעת אם מה שאני אומרת פה הוא באמת נכון. אבל זה מה שעלה בדעתי כשחשבתי על זה, כי אני לא חושבת שאלאניס רוצה במכוון להרוס לעצמה את הקריירה. ושוב- כל מה שאמרתי עכשיו לא אומר שאתם צריכים להקשיב לסגנון החדש הזה שלה. רק אל תשפטו אותה עליו. כי אתם לא מכירים אותה, ולא יודעים מה גרם לה לעשות את זה. אל תשפטו אותה רק בגלל שהיא אכזבה אתכם ואת הכסף שהוצאתם על הדיסקים החדשים. ובאשר לשאר הדברים שאמרתי, אחד מכם סיכם את הכל במשפט אחד פשוט, אז ברשותו
אני אצטט: "אבל כבר מזמן הפכנו להיות פורום שיותר דן באלאניס מוריסט האדם, מאשר אלאניס מוריסט - היוצרת". ולזה התכוונתי פשוטו כמשמעו. בקשר לשיער- אחת פה אמרה שאם מישהו שקרוב אליי היה מסתפר והתספורת שלו היתה יוצאת ממש מגעילה, אם לא הייתי אומרת לו. בוודאי שהייתי אומרת לו. אבל לא הייתי כופה עליו את דעתי. אם הוא היה ממש אוהב את התספורת, הייתי אומרת לו "לדעתי זה ממש לא מתאים לך, אבל אם אתה מרוצה-אז סבבה" אותו הדבר בקשר לאלאניס. אני הייתי מאוהבת בשיער שלה. אני חושבת שבזכותה אני הארכתי את שלי. וכשהיא הסתפרה אני...התחרפנתי, בלשון המעטה. אבל אם היא אוהבת את זה, שיהיה לה בכיף. ושמעתי אותה אומרת שהיא אוהבת את זה באיזה ראיון. אני גם מתנצלת על זה שאמרתי שאתם לא באמת אוהבים אותה. זה לא תירוץ, אבל אני רוצה שתבינו שזה היה מתוך כעס, שפשוט הכנסתי אותו לכל פרט. ובקשר לבמבה-כן, גם אותי זה הצחיק. אני גם רוצה להודות לשלוש התגובות האחרונות שגרמו לי לכתוב את זה שוב, בצורה יותר טובה. אני שוב מתנצלת בפני כל מי שפגעתי בו-באמת. ו..זהו אני חושבת. אני מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא את כל זה כי זה באמת דיי ארוך. להתראות 
אמ..אז אני מבינה שחלקכם, או רובכם, ממש שונאים אותי. זו לא הייתה הכוונה שלי. האמת, שעכשיו כשאני חושבת על זה, הייתי באמת צריכה לשכתב את ההודעה המאוד מאוד כעסנית ששלחתי לכם. כי עכשיו, כשאני קוראת אותה שוב, אני מבינה שבדיוק ההפך ממה שרציתי להגיד בה-מובן ממנה. אני לא חוזרת בי מכל מה שאמרתי,אני רוצה לכתוב את זה בצורה הרבה יותר ברורה, ופחות צעקנית (כפי שחלקכם הציעו לי פה, ובצדק