כן, זו שוב אני :)

taltaltaltal6

New member
כן, זו שוב אני :)

אמ..אז אני מבינה שחלקכם, או רובכם, ממש שונאים אותי. זו לא הייתה הכוונה שלי. האמת, שעכשיו כשאני חושבת על זה, הייתי באמת צריכה לשכתב את ההודעה המאוד מאוד כעסנית ששלחתי לכם. כי עכשיו, כשאני קוראת אותה שוב, אני מבינה שבדיוק ההפך ממה שרציתי להגיד בה-מובן ממנה. אני לא חוזרת בי מכל מה שאמרתי,אני רוצה לכתוב את זה בצורה הרבה יותר ברורה, ופחות צעקנית (כפי שחלקכם הציעו לי פה, ובצדק :) ). אז קודם כל, אני מתנצל מעומק ליבי על הטעות של g במקום j :) דבר שני, לגבי פירושי השירים שלכם- אני קראתי את רובם, חלקם אפילו היו דעתי על אותו השיר. אמ..אני חושבת שהמשפט שאמרתי על "הפירושים המוזרים" היה באקסטזה של כעס, אני באמת מתנצלת על שאמרתי אותו, כי הוא אפילו לא נכון מבחינתי. אני מתנצלת בפני כל מי שהדבר פגע בו-באמת, אני לא צינית. כשאמרתי שאלאניס לא כתבה את השירים האלו סתם וכל זה, אני לא התכוונתי לזה שאתם צריכים לאהוב אותם-כי אלאניס כתבה אותם. אני לא התכוונתי שאתם צריכים לאהוב אותם בכלל! גם אני לא אוהבת אותם. אבל אולי, במקום לשפוט אותה על זה, תנסו להבין מאיפה השירים האלו הגיעו. כשקניתי את SCC התעצבנתי כל כך על המילים, על הלחן הבנאלי והמשעמם, ובעיקר התעצבנתי על זה שזה כל כך לא אלאניס! אבל אז אמרתי "רגע, למה בעצם שאלאניס תעשה את זה? הרי אני בטוחה שהיא יודעת שהשירים שבאלבום הזה פחות 'היא' ופחות 'מתאימים' לה." תראו, לפי ההיכרות שלי עם אנשים, ר-ו-ב האנשים, כשהם מתבגרים, כבר מפסיקים לעסוק בדברים אפילו שהיו הכי חשובים להם! הם מסתכלים על כל העולם המוזר הזה בדרך שאף אחד לא היה בחיים מתאר שאותו אדם היה מתסתכל עליו. ואל תחשבו שאני מתנשאת או משו כי אני איזה אישה בת 60. אני כולה בת 17. אני פשוט מכירה כל כך הרבה אנשים שכל החיים שלהם נלחמו על משהו אחד, או בכמה דברים ולאט לאט כשהם התבגרו הם פשוט הפסיקו. ולא כי זה כבר לא חשוב להם.כי.."כמה אפשר להילחם? אולי ננסה להסתכל על זה מזווית אחרת, אולי בהומור, אולי ברוגע." אני לא מכירה את אלאניס כבנאדם חוץ ממה שניתן להבין מהשירים שלה. אבל אני חושבת שאולי פשוט נמאס לה לדון בזה כל הזמן. תחשבו שהיא הייתה כותבת עוד שירים מחאתיים כמו BABA וFORGIVEN או עוד שירים ביצ'יים על מערכות יחסים חרא שהיו לה. אולי אין לה דברים כאלה לכתוב יותר? אולי ב-ז-כ-ו-ת החבר הנוכחי שלה היא הגיעה לנקודת המפנה הזו? אולי איתו היא מרגישה כל כך טוב וכל כך מאושרת, שהיא מרגישה שאין לה כבר על מה לרדת על החיים? אני לא יודעת אם מה שאני אומרת פה הוא באמת נכון. אבל זה מה שעלה בדעתי כשחשבתי על זה, כי אני לא חושבת שאלאניס רוצה במכוון להרוס לעצמה את הקריירה. ושוב- כל מה שאמרתי עכשיו לא אומר שאתם צריכים להקשיב לסגנון החדש הזה שלה. רק אל תשפטו אותה עליו. כי אתם לא מכירים אותה, ולא יודעים מה גרם לה לעשות את זה. אל תשפטו אותה רק בגלל שהיא אכזבה אתכם ואת הכסף שהוצאתם על הדיסקים החדשים. ובאשר לשאר הדברים שאמרתי, אחד מכם סיכם את הכל במשפט אחד פשוט, אז ברשותו :) אני אצטט: "אבל כבר מזמן הפכנו להיות פורום שיותר דן באלאניס מוריסט האדם, מאשר אלאניס מוריסט - היוצרת". ולזה התכוונתי פשוטו כמשמעו. בקשר לשיער- אחת פה אמרה שאם מישהו שקרוב אליי היה מסתפר והתספורת שלו היתה יוצאת ממש מגעילה, אם לא הייתי אומרת לו. בוודאי שהייתי אומרת לו. אבל לא הייתי כופה עליו את דעתי. אם הוא היה ממש אוהב את התספורת, הייתי אומרת לו "לדעתי זה ממש לא מתאים לך, אבל אם אתה מרוצה-אז סבבה" אותו הדבר בקשר לאלאניס. אני הייתי מאוהבת בשיער שלה. אני חושבת שבזכותה אני הארכתי את שלי. וכשהיא הסתפרה אני...התחרפנתי, בלשון המעטה. אבל אם היא אוהבת את זה, שיהיה לה בכיף. ושמעתי אותה אומרת שהיא אוהבת את זה באיזה ראיון. אני גם מתנצלת על זה שאמרתי שאתם לא באמת אוהבים אותה. זה לא תירוץ, אבל אני רוצה שתבינו שזה היה מתוך כעס, שפשוט הכנסתי אותו לכל פרט. ובקשר לבמבה-כן, גם אותי זה הצחיק. אני גם רוצה להודות לשלוש התגובות האחרונות שגרמו לי לכתוב את זה שוב, בצורה יותר טובה. אני שוב מתנצלת בפני כל מי שפגעתי בו-באמת. ו..זהו אני חושבת. אני מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא את כל זה כי זה באמת דיי ארוך. להתראות :)

j u n k

New member
טוב אז ככה

עכשיו. כשאת כותבת את ההודעה קצת יותר ברגוע, בצ'יל,בפנאן. פשוט מנסה להסביר בלי כל מיני סימני קריאה מפגרים, אני חושבת שאני מבינה את הנקודה שאת ניסית להעביר הרבה יותר טוב. עכשיו לאחר שכתבת את זה, אני לא יכולה להגיד שאני מסכימה או לא מסכימה עם הדעה שלך, כי תכל'ס זאת כולה דעה. אני לא כועסת על אלאניס, ובטח לא מתבכיינת על הכסף שהוצאתי לאלבומים האחרונים שלה, בסופו של דבר הם עולים על הרבה דיסקים אחרים שיש לי. אני פשוט מתגעגעת אליה. פשוטו כמשמעו. אלאניס שעשתה לי טוב, שגרמה לי להסתכל על העולם בפרספקטיבה שונה. דבר אחד אני חושבת שאת לא מבינה, לא מדובר פה בהתבגרות או הסתכלות לגמרי שונה על העולם, אלא על כתיבה ודרך מחשבה. מה שהשתנה בה זה העומק שפעם היה בה, פתאום היא נראית לי הרבה יותר שטחית, חושבת וכותבת על הדברים הטריוויאליים ביותר שקיימים בעולם, (שזה בסדר-אהבה למשל, היא דבר שקשה שלא לכתוב עליו), אבל פעם הייתה בזה זווית שונה, זווית עמוקה יותר, עקיצות מסויימות, שפשוט העלו לנו חיוך על הפרצוף שגרם לנו לחשוב" אחחח היא פשוט גאון". זה נעלם כלא היה. בקשר לשיער? וואלה השיער זאת רק חלק מהמשוואה,ברור שאם הייתי מרוצה מהמוזיקה השיער היה הדבר האחרון שהיה מפריע לי, הוא היה כמו הלאנדמארק שלה אין מה לעשות. (כמו שלפינק היה את הורוד המזעזע), תמיד טענתי שאלאניס היא כמו שמשון הגיבור, הלך השיער הלך הכח
. אין פה קטע של שפיטה, אנחנו לא מעלים אותה למשפט, אבל בסופו של דבר דיון על אומן מסויים צריך להיות אובייקטיבי ומלא דעות. אז הדעות שלנו לא מסמפטות את עבודתה בימים אלו, אני אקבל כל דעה של אדם שחושב ההפך ממני. אבל אני את הדעה שלי לא אשנה, חסר לי משהו. נקודה. ואם המשהו הזה לא יחזור, אז לא נורא. תמיד יש את האלבומים הישנים יותר.

Jagged chaos

New member
איך אני אוהב לקרוא משפטים כאלה ../images/Emo3.gif

"אלאניס שעשתה לי טוב, שגרמה לי להסתכל על העולם בפרספקטיבה שונה..."..
או שפעם רשמת משהו "בתקופה הכי לוחצת של החיים שלי, בתקופה שהכי הרבה בכיתי, הייתי כל כך מחוברת לכתיבה של אלאניס..." משהו כזה
.. קיצור

j u n k

New member
דייייייי

תמשיך..
ידוע שאני מגניבה ומהווה השראה ספרותית. וגם צנועה ברבים.

זה בסדר, יום כיפור היה רק עכשיו

כך שנסלח ונשכח...
ועכשיו ברצינות, אני מלכתחילה לא כעסתי, פשוט אני לא מסכים עם דעתך לגבי רמת הדיונים פה על אלאניס בפורום. אני חושב שכל אחד ואחת כאן זכאים להביע דעתם על אלאניס גם כיוצרת וגם כאדם, (בפעם האחרונה שבדקתי ישראל היא עדיין מדינה דמוקרטית וחופש הביטוי קיים), אני לא חושב שזה מוריד מערך הפורום, ואם כתבתי סתם כדוגמא ש "למה אלאניס הסתפרה? זה ממש מכוער ולא מתאים לה", זה מראה שאני מביע צער כי היה לי איכפת גם מהמראה החיצוני שלה וממה שסימל אותה כל כך הרבה שנים וזה כואב לי שהיא עשתה מה שהיא עשתה. וגם אם זה לא תמיד קשור ליצירה שלה, לי כאדם וכמעריץ זה משנה ומפריע וכפורום שמטרתו המרכזית היא לדון באלאניס במימד הרחב, זכותי לכתוב את זה ולשתף את השאר. מי שלא יתאים לו מה שכתבתי, לא חייב להתייחס, וכל עוד שכתבתי את זה במילים רהוטות, ברמת כתיבה נאותה וברמת שיח הגיונית, זה לא אמור לפגוע או להוריד מרמת הפורום. אני מקווה שהבנת למה התכוונתי, ובכל מקרה, אני לא כועס ולא כעסתי מלכתחילה, אז אל תרגישי אשמה. פשוט הפריעה לי הדרך שבה כתבת אותם, אבל אם הבנת שטעית ושכתבת בבוטות לא הוגנת, אז נסלח ונשכח! ואת מוזמנת בכיף להמשיך לכתוב בפורום, אחרי הכל... it's a free cauntry

Jagged chaos

New member
דברים הולכים פה פסיכולוגית....

אנחנו מקשרים את ההופעה החיצונית המאפנה לכתיבה.. אם אלאניס היתה מוציאה אלבום שהיה עולה מכל בחינה שהיא (כתיבה, שירה, הפקה, עומק, חוכמה, רגש) על supposed ו-Jagged... בטח היינו אומרים שהשינוי שהיא עשתה הוא שינוי טוב.. סתם השערה

Rוית

New member
אהה, הרבה יותר טוב ../images/Emo9.gif

דבר ראשון, ברוכה השבה טל
דבר שני, עכשיו אחרי שההודעה שלך נרשמה במצב תודעתי (נקרא לזה ככה) שקול יותר, הרבה יותר נחמד ונוח לקרוא אותה.. עכשיו אני באמת מבינה את עמדתך גם!
אני לא יכולה להגיד שאני לא מסכימה איתך כי כן, איפשהו יש דיונים על עד כמה היא נראת מזעזעת פה ופה, ועד כמה היא התמסחרה שם ושם אבל מה שצריך להבין הוא שככה זה לעולם יהיה כי אם כבר אנחנו מהמעריצים שלא רק שומעים את המוזיקה שלה בעקביות אלה אנחנו גם 'טורחים' להיכנס לפורום שלה ולכתוב ולברר עוד פרטים וכו' וכו', אז אנחנו גם מהסוג מעריצים שאקצין ואומר ש'לוקח קשה' שינויים כאלו ואחרים שהיא עושה פיזים ואומנותיים ומכן הדיונים החוזרים והנישנים (שכן, לפעמים מאוד חרושים) לגבי נושאים כאלו ואחרים.. אז כן, איפשהו אני יכולה להבין את הנקודה שלך, וגם במקום יותר נרחב אני מסכימה עם שי שאמר שקו בין אלאניס האדם לאלאניס היוצרת מיטשטש לו ואנחנו לא שמים לב, אבל כמו שנופרי אמרה כל אחד פה זכאי לדעתו ואין לנו לשפוט לפי זה.. את מוזמנת להישאר בפורום ולהביע את דעתך בדיוק כמו שכולנו עושים פה..! רק... בלי כעס הפעם..
או, וכמובן, ברוח ההתנצלות - סליחה על השירשור התוקף האחרון, אבל אני מניחה שאת מבינה מאיפה הוא נבע.. שלא לדבר על זה שהוא יצא כהפוגה משעשעת יחסית לכעס שאפף אותו.

UnprodigalSon

New member
את יותר ממוזמנת להישאר!

נראה לי שהדעות שלך יתנו אור חדש לפורום ובכלל, גישה שקצת חסרה פה. מסכים עם כולם, שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית וכל אחד זכאי להביע את דעתו. זה היופי בפורום. אז במידה והתגובות הנחרצות לא הבהילו אותך יותר מדי, אני לפחות הייתי שמח לראות את הפנים שלך בפורום הזה יותר. ואולי אפילו אפשר להצמיד לשם שלה איזה צבע... לא יודע... סגול או משהו, שהמשמעות שלו תהיה "מבקר הפורום" או משהו...

Lotzifer

New member
מסכימה איתך, א-ב-ל

זהו טבעו של האדם. מה לעשות, גם אני לא אוהבת את ההתעסקות הזאת עם בגדים ושיער, אבל ככה אנחנו, שיפוטיים. וכל הכבוד על זה שחזרת וכתבת את הכל בנימה רגועה. ואני באמת מסכימה עם רוב הדברים שאמרת.

למעלה