כן, גם אנוכי חדש...

Musta Susi

New member
*למרות שהייתי יותר שמח אילולא הייתה

לי אזרחות פינית MUHAHAHAHAHAHAHA!!!

שאלתי את אופיר. ../images/Emo3.gif

אתה עוד ניובי. תבוא למפגש הבא.
רק תיפטר מהגישה הזאת של האובססיה נגד ילדים קטנים.

לא אכפת לי , אני עדיין קול ../images/Emo11.gif

ווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההה!!! היא קראה לי ניובי. לילה טוב אנשים מחר עבודה... לכו לישון..

Musta Susi

New member
../images/Emo5.gif יאיקס עד כדי כך הייתי חסר?

הובכן לא היה לי כסף וגם לא שיער (עדיין אין לי שיער)

Musta Susi

New member
גם את נחמודה ../images/Emo25.gif הייתה איזו

תמונה אחת שהזכרת לי את Alexi הסולן של C.O.B. (זה טוב). אין לי שיער-פשוטו כמשמעו. נכון יש כאלה פריקים שיש להם שיער ארוך, דבר שחשבתי שבד"כ מקובל אצל בנות עד שפגשתי אנשים נורמליים, ואז הם יכולים לעשות איתו הד באגינג. אז לי אין-השיער שלי קצר |מקלל את הספרים|

../images/Emo12.gif אני? הסולן של צ'ילדרן?

בבקשה תגיד לי שזה בתמונה עם השיער על הפרצוף.
אווו
זה תמיד יכול לגדול בחזרה.
עד כמה קצר סיפרו אותך?

Musta Susi

New member
נראת כל כך קשוחה, אבל החולצה ההיא

של HIM שברה לך חלק מהתדמית
אל תלכי יותר עם חולצות כאלו
השיער שלייייי...כמעט קצוץ, צמוד לקרקפת, ואין פוני.

חחחחחחחח נמאס לי לחייך כל הזמן

אז תקעתי פרצוף קשוח.
מה רע בHIM? זאת אחת הלהקות האהובות עליי. מה אתה רוצה שאני אלבש? איירון מיידן? אוי. :S הם סיפרו אותך ככה בלי שביקשת?

Musta Susi

New member
הובכן גם אהרון מידן(תתרגלי לזה שאני

קורא להם כך, זה פשוט כיף יותר, לא אני המצאתי)זו בקשה מוגזמת מדי. אנחנו פורום פאוור, זוכרת? כמובן שזה לא חטא ללכת עם חולצה של C.O.B./Finntroll/Amorphis/*Korpiklaani הם לא powerיסטים אבל קשוחים לא פחות. לדעתי Him הורסים את התדמית הטהורה של פינלנד ומוציאים שם רע עבורה (אבל שוב-עניין של טעם). מה זה "בלי שביקשת" הכריחואותי

נממ, במילא במפגש הבא הבטחתי לניר

שאני באה עם החולצה של סונטנה. נממ, למה? צבא? :S שונאת את הזונות האלו. מכריחים את כל ארוכי השיער המגניבים להסתפר.

Musta Susi

New member
לא, לא צבא. ההורים שלי לא מרשים לי

לגדל שיער (בעיקר אמא שלי, הפולנים האלה אוךךךך, הנשמה יוצאת מהם. הדבר היחיד שטוב אצלם זה האוכל) סונטה איכסה?!?!?!?!? הם גולת הפורום ומבחינתי הם שולטים (פינים, פינים פינים!!!) אני מקווה שצחקת כשאמרת "איכס"

למעלה