כי אתה ניובי. לילה טוב.
S shmarshmig New member 25/4/05 #1 כן, גם אנוכי חדש... רוצים שאספר קצת על עצמי טוב, אז ככה... קוראים לי אמיר. הלהקות שאני שומע הן NIGHTWISH, KAMELOT, ו...אמממ.... EVERGREY. הם בעיקר... אני לא מנגן על שום דבר (אולי על המקלדת של המחשב, אם אפשר לומר זאת). מה עוד
כן, גם אנוכי חדש... רוצים שאספר קצת על עצמי טוב, אז ככה... קוראים לי אמיר. הלהקות שאני שומע הן NIGHTWISH, KAMELOT, ו...אמממ.... EVERGREY. הם בעיקר... אני לא מנגן על שום דבר (אולי על המקלדת של המחשב, אם אפשר לומר זאת). מה עוד
M Musta Susi New member 26/4/05 #35 ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gifGutten Nacht../images/Emo70.gif
M metjust New member 25/4/05 #2 בן כהמ אנוכך וכמובן תרגיש חופשי לפרסם אי סי קיו, חשבון בנק, סיסמא לתפוז וכאלה...
M Musta Susi New member 25/4/05 #3 כן, תרגיש חופשי גם לתת לי את המפתחו ת של הבית שלך. לא סתם, צוחק. בררוחבא מקווים שתיקלט ותתאקלם (חחח...)
כן, תרגיש חופשי גם לתת לי את המפתחו ת של הבית שלך. לא סתם, צוחק. בררוחבא מקווים שתיקלט ותתאקלם (חחח...)
D DanieLushka New member 25/4/05 #4 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif חתימה יפה nightwish מקווה שתתאקלם פה מהר (
M metjust New member 25/4/05 #5 וה(ע\א)רה לחתימה זה לא אמור להיות that MAKES my soul.... ? או שאני טועה...
M McBlack New member 25/4/05 #6 הערה(= הארה זה מהמילה אור, זה חיובי. כמו שהארתי והערתי לך על השיר. ואלה היו 30 שניות עם...איתי.
M McBlack New member 26/4/05 #77 זה הביטוי שרציתי להגיד אבל שכחתי! אגב, אופיר, אל תעלב אם אני אקרא לך מוסטאפה ולמה "צעקת" מאיה(!) בהודעה הנ"ל?
זה הביטוי שרציתי להגיד אבל שכחתי! אגב, אופיר, אל תעלב אם אני אקרא לך מוסטאפה ולמה "צעקת" מאיה(!) בהודעה הנ"ל?
M Musta Susi New member 1/6/05 #79 מוסטאפה Sucks!../images/Emo46.gif את תקראי לי מוסטאפה ואני אקרע לך תתחת סתם, אבל אני אקרא לך McMusta
M McBlack New member 1/6/05 #80 אין שום קשר ביני לבין המוסטה שלך... כאילו אם היית קורא לי מקדונלדס או מקצ'יקן/מקשווארמה או וואטאבר מילא... הייתי מבינה, אבל מוסטה? זה הניק שלך בנאדם, ואני לא גונבת לך את הזכויות עליו ואילו אתה..... הו, אתה אתה ואתה אתה מוסטאפה!
אין שום קשר ביני לבין המוסטה שלך... כאילו אם היית קורא לי מקדונלדס או מקצ'יקן/מקשווארמה או וואטאבר מילא... הייתי מבינה, אבל מוסטה? זה הניק שלך בנאדם, ואני לא גונבת לך את הזכויות עליו ואילו אתה..... הו, אתה אתה ואתה אתה מוסטאפה!
מ מטאליקהזהרקקרח New member 26/4/05 #9 הארה קטנה לפי מה שזכור לי הארה זה מלבאר עניין כלשהו, משמע לשפוך עליו אור ולהבהיר אותו... לאו דווקא חיובי שלילי אלא יותר נכון\מוטעה... באט איי קוד בי ורונג..
הארה קטנה לפי מה שזכור לי הארה זה מלבאר עניין כלשהו, משמע לשפוך עליו אור ולהבהיר אותו... לאו דווקא חיובי שלילי אלא יותר נכון\מוטעה... באט איי קוד בי ורונג..
M Musta Susi New member 26/4/05 #12 ../images/Emo150.gifאני יליד ארה"ב-אני חייב לדעת את החוקים הבסיסיים בשפה המקומית, אבל חוץ מזה האנגלית שלי לא משהו.
../images/Emo150.gifאני יליד ארה"ב-אני חייב לדעת את החוקים הבסיסיים בשפה המקומית, אבל חוץ מזה האנגלית שלי לא משהו.