כן אני יודע נמאס לכם מחידונים אבל הנה משהו קצת שונה נראה מי זוכר מאיזה פרק התמונה הזאת?
J JOE KALIBER New member 14/8/01 #1 כן אני יודע נמאס לכם מחידונים אבל הנה משהו קצת שונה נראה מי זוכר מאיזה פרק התמונה הזאת?
י יאב קאסם New member 14/8/01 #3 !!No boby kisses in my line ../images/Emo46.gif מהפרק המפורסם כמובן על עבדכם הנאמן! כשג´ורג´ רוצה להיות כמו ג´רי עם כל עניין השמופי שמופי. וכל אחד מהם מנשק בלהט את בת זוגתו. ג´רי-שילה. ג´ורג´-סוזן. באמת קל מידי
!!No boby kisses in my line ../images/Emo46.gif מהפרק המפורסם כמובן על עבדכם הנאמן! כשג´ורג´ רוצה להיות כמו ג´רי עם כל עניין השמופי שמופי. וכל אחד מהם מנשק בלהט את בת זוגתו. ג´רי-שילה. ג´ורג´-סוזן. באמת קל מידי
J JOE KALIBER New member 15/8/01 #4 אני אמצא אחד קשה ואני לא חושבש שג´ורג´ מנסה להיות כמוהו אלה לנקום בו או משהו כזה, להראות לו שזה אידיוטי.... משהו בסגנון אגב השם של הקובץ במחשב שלי זה שמופים
אני אמצא אחד קשה ואני לא חושבש שג´ורג´ מנסה להיות כמוהו אלה לנקום בו או משהו כזה, להראות לו שזה אידיוטי.... משהו בסגנון אגב השם של הקובץ במחשב שלי זה שמופים