כמעט שעבר כבר שבוע

קפת

New member
העיקר*

שמישהו** משתמש לך במחילות, ואני מתכוונת לסוגים שונים של מחילות, אבל בהחלט לא למוח. כבר דאגתי, האמת. תשאל את אילה אפילו. *או האיכר **או העקרה

יאללה בסדר

טחנו* את נושא המחילות** עד המעי הדק***, תלכי לפורום של אילה תראי שאנה ליזה מתלכלכת עלייך ואניבכלל לא בעניין של לסכסך. * במובן הגאה של המילה.(!) ** לא של השפן. *** הנה לך מילה שלא יכולה להכנס למילים השימושיות שלך.

קפת

New member
היא לא מתלכלכת עלי

אלא עליך, יקירי. הבנת הנקרא. ובעניין ה"נוטף כמו ואגינה": יש לי הרגשה שאתה מתבלבל עם זין של מוגדל פרוסטטה. יש לי הרגשה שאתה לא תדע לזהות ואגינה, גם אם אחת כזו תשתרע לך על הפרצוף.

קפת

New member
זה ההרפס

שקיבלתי ממך. עכשיו יש לי מהדורה מוגבלת של קונדילומות-על. רוצה אחת?

מעוררת תאי מחבלים רדומים משנתם

ומחרה אחרי לריסה, " חזרתי 2"! אז מי ישחרר את הבורג שלו ראשון, מי? או אולי את אום מצמודת הקנה החלוד שלו? מי? מיהו הסיזיפוס שיגלגל לעברי כדור נפטלין ריחני? מי?מי?! מאידך אפשר להרגע, להכנס למוד מלנכולי- מגלומני- סתוי שזה אומר, לנשור לאט ובאלגנטיות, לשחק אותה כתומים, עכשיו כבר מותר. אסיים בברכת שלום, הו שלהבת יה, פירומניה גפרורית מאושרת.

Ricca

New member
שמעי אחות..

קראתי פעמיים ולא הבנתי מה רשמת.. יש מצב לניקוד? בכל אופן נפתלין נגמר ואח"כ קנינו באיקאה מין שקיות חמודות עם עלים בפנים. לגבי הברגים יש בלי עין הרע. דיבלים את צריכה?

luckycharm

New member
פטרחמור

אתה חמור*. נחמד, חייכן ולא מזיק (וגם לא משעשע). סתם כותב המון. גט א לייפ** מותק. * מה שנקרע אֵס ** לייפ של חמור זה הרע במיעוטו*** *** כשאמא קוראת לך פטר

למעלה