כמעט שעבר כבר שבוע

luckycharm

New member
כמעט שעבר כבר שבוע

שמא מישהו/י יכתוב כאן כבר .. לא חייב להיות שנון באופן מוגזם. משהו סתמי, כרגיל.

קפמותק

את מסתובבת כאן כמו רוח רפאים מהעבר ומנסה להפחיד כל עובר אורח שרק מנסה לשים רגל על מפתן מחסן הרפאים הקפוא הזה. אני דווקא מבין אותך, הנחת העבודה שלך אומרת שאו שהפורום ישקוק חיים ויתחלפו כאן דפים בקצב החלפת התחתוניות שלך, או שלא יכתבו כאן אפילו שורה אחת, אין אצלך אמצע. זו דווקא גישה הגיונית שאני יכול להבין אותה, ברם, גישה הגיונית אחרת שיכולה לבוא בחשבון היא - שיוחזר הסיטרא לאלתר. גם אם לא תהיה ברירה ויהיה צורך לארגן משלחת פיוס, זה יהיה כדאי. סיטרא היה שק החבטות שהצליח לאחד את כל חבר המצורעים שרבץ כאן בעמק הרפאים הזה, למטרה אחת, שבירת רוחו של הסיטרא. אם לא תצליחי לארגן משלחת לא תהיה ברירה ואני אתנדב למלא את מקומו, כמובן שקודם כדאי יהיה שתדברי בהנהלה הראשית של תפוז ותשתדלי בשבילי שאוכחל כמו סיטרא, אני בלי הכחול, שהולם אותי להפליא, לא עושה עסקים. זהו, עכשיו הכדור אצלך.

קפת

New member
מבחינתי

האפשרות שיוטל עליך לנהל את הפורום, היא הגיון צרוף ומענג במיוחד: אין עונש שאתה ראוי לו יותר מזה. אבל שאני אדבר עם תפוז? למה, מי מת (חוץ מערפאת, ועוד כמה). במחשבה שנייה (כידוע, הראשונה אפפם לא מצליחה לי מי יודע כמה ולמה...) בתור אחד שזכה לחסימה מיידית, לא ניראה לי שיש לך איזשהו סיכוי לזכות אפילו במשרת עוזר למנקה פאנלים, אפילו בפורומים נידחים, זנוחים, ובלתי נחוצים כמו מגלומניה. אבל אל תתן לרציונליזם הדורסני שלי לדכא לך את האמביציות. סככל, מי שאני בכלל, סתם מנהלת זניחה, נידחת ובלתי נחוצה של פורום התואם את מידותי הזעירות. ולסיום אני רוצה למחות על תואר שנתת לי - רוח רפאים מהעבר. תתבייש לך: אני רוח רפאים גאה, מן ההווה! ידעתם? על פי מחקרים פסיכולוגיים ההווה אורך, בממוצע, בין 1-3 דקות. תודו שהמידע הזה עתיד לשנות את חייכם, לפחות לבנתיים.

שוב פעם?

כל פעם שצץ פה איזה ניק חדש, מרגש*, נפלא** וחכם*** את חוסמת אותו? * ציני ** יותר ציני *** הכי ציני

שוב הוכח

שלא כל מה שנכתב בשורות קצרות זה שירה. בד"כ זה סתם שטויות. נה, גם הפעם. ומי זה בכלל סיטרא? היה פה פעם אחד כזה? חיפשתי באוסף שאריות התנוכים* שלי ולא מצאתי זכר לאוזנו הרצועה. * אז לא מענינים אותי בולים, מה לעשות.

קצת קשה שלא לתהות*

איזה מין בנאדם יושב וכוסס ציפורניים, מונה את השניות** בין הודעה להודעה. חוץ מקפת זותומרת. ואודי. ואילה (ששילמה מס ולא נשארו לה רווחים). גט א לייף. * אבל אני דווקא מצליח לא רע. ** 4967575 שניות עד עכ...שיו.

את רואה מותק

הם כולם יושבים כאן כמו תאי מחבלים רדומים של אל קעידה ורק מחכים שיעבור עובר אורח תמים על מנת להתנפל עליו ולעשות בו שפטים. אני אומר לך אני מוכן להיות חגורת הנפץ שלך שתפזר את כל מחדלייך כמו אומים חלודים את תוך בשרם הרופס של דיירי עמק הרפאים הזה.

אני יותר נוטה

לחשוב על עצמי ככדור ציפרמיל שבמינון הנכון יכול להוריד אותך לגובה האמיתי שלך. עכשיו תביא שרפרף!

קפת

New member
דווקא מסתבר

שאחת מתופעות הלוואי של הציפרמיל בפרט ושל תרופות SSRI אחרות בכלל, היא הפרשת יתר של סומטוטרופין, שיכול במצבים מסויימים לגרום לתופעה נדירה שנקראת אקרומגליה. מי צריך את השרפרף עכשיו?

יופי מלחמת רופאי אליל

שרק לא תזרקו את סטטוסקופי הצעצוע זה על זה. חלוקים לבנים כבר יסדרו לכם. כאלה עם שרוולים שנרכסים מלפנים. היתה לי פעם אקרומגליה מתחת לציפורן. כל פעם שהייתי כוסס, היה לי טעם תוסס על הלשון.

לעומת זאת

הכדור מכיל כמות נכבדה של החומר ציפרופלוקסאצין שגורם לזיקפה בלתי רצונית וכפועל יוצא מגיע פחות חמצן למוח מה שגורם לפגיעה אקסונלית דיפוזית שבסופה מתפתחת איסכמיה דיפוזית בעומק המספרות. לכן נהוג לתת לחולים בתסמונת שגעון הגדלות ציפרמיל. האקרומלגיה שאת מציינת כתופעת לוואי יכולה להופיע בדרל כלל רק מתחת לצפרניים ורק אצל חמורים. בכל מקרה בספרות המקצועית מוכר רק מקרה אחד של הופעת אקרומלגיה וגם הוא ככל הידוע רק אצל חמור.

שוב אתה מעתיק אותיות מאריזות

ריקות למחצה של תרופות שנטלת במינון גבוהה מדי בתדירות נמוכה מדי? ואצלנו באולימפוס אין שרפרפים. פה זה לא תל עדשים. אנחנו יושבים כאן על גבן של בתולות למחצה* הכורעות על ארבע ובפיהן בשורה. דיו. * תשאלו את קפת.

אני עברתי לסרוקסט

הצפרמיל יוצר זיקפה לא רצונית מצד אחד ומצד שני מדכא לך את היצר המיני, זה מן פרדוקס רפואי שכזה. איך אתה מתמודד עם זה אצלך?

קפת

New member
אני יכולה לענות במקומו?

הוא עבר לקחת אותי במינונים גדלים והולכים. זה מסדר לו את היצר המיני ממש מצוין. כלומר, אין לו. וטוב שכך. תחשבו, חלילה, מה יכול היה לקרות אם בגלל יצר מיני חמורי פעיל מישהי היתה נכנסת ממנו להריון ומנציחה את המיטען הגנטי שלו? זוועה, אימה ופחד. אה, אגב, אני גם מתאימה לדיכוי תיאבון ומרידות צבאיות. אם מישהו במקרה צריך...

אני קצת מתקשה {!} להאמין

שאפשר לקחת אותך במינונים עוד יותר גדולים. את צריכה להודות לאלוהי החמורים הנכחדים על ששלח לך חמור מחמד עם יצר חמורי פעיל, אם כי בעל מטען גנים פגום. את מתאימה גם לרידוד כבישים ודרכי כורכר?

קפת

New member
נראה לי שאתה מתאים לכך יותר

שמעתי גם שנוער הגבעות שוקל להשתמש בך לחסימת כבישים. וזה שאתה מתקשה, זה טוב, לא? לפחות משהו משפיע על מערכת המחילות החלולות שלך, ואני לא מתכוונת למוח.

הנוער של גבעות חביבה

משתמשים לעיתים במחילות שלי על מנת להסתתר מפני קלגסי הממסד הפשיסטי. גם הקלגסים לפעמים משתמשים לי במחילה ואני לא מתכוון למוח, אם את מבינה למה אני מתכוון.

למעלה