כמעט סופשבוע?

hell cen be fun

New member

עוד מישהו רוצה לעצבן אותי היום?????

hell cen be fun

New member
איך זה שגם כשאני לא אשמה אז זו אשמתי??

כשאני לא יודעת שיש בעיה איך אני יכולה לטפל בה????
ואם לא טיפלתי בה אז אתם מפילים את זה עלי?

אמאבולי

New member
יוווווווווווו איזה עצבים!!!!!

מצאתי לי מנקה. סיכמנו על פעם בשבועיים.
פעם שעברה הייתי איתה, הפעם ברחתי לעבודה לפני שהיא הגיעה, כדי להספיק לחזור לפני שהיא הולכת ולעבור אחריה לתת לה ביקורת בונה

כתבתי לה במפורש, וגם התקשרתי לוודא שהיא הבינה- לא לנקות בכלל חדרי שינה. שני חדרי ילדות שטפתי אתמול. אני חוזרת- הפכה את החדרים! הזיזה מיטות, שידות, הוציאה נעליים מהמגירה וניקתה אותה!!! הלו?!?? מה עובר עלייך??? אני כ"כ עצבנית. היא אומרת "אבל עדיין היה אבק"- ברור, אם תהפכי מגירת נעליים באמצע החדר (כשעוד שבוע אמור להגיע הארון החדש, וממש לא התכוונתי לעשות השבוע ניקיון פסח בדיוק שם), ותזיזי שידות ששוקלות 100 טון, שאני מזיזה רק פעם בשבועיים-שלושה כמתחשק לי- ברור שיהיה אבק. אז לחינם ניקיתי שם אתמול. ולחינם היא ביזבזה זמן שהיתה אמורה להספיק ארונות מטבח, וחלונות, ודלת כניסה.
שונאת מנקות!!!!!!
אבלני לא מצליחה להשתלט לבד. אוף. זה כ"כ מרגיז!!!!
לא בא לי לשלם לה, כזאת דפוקה.

יוליה323

New member
מעצבן!

אני כבר שנה ללא מנקה.

אז אין לי על מי להתעצבן...

(וכמובן שלא מצליחה להשתלט...)

אמאבולי

New member
אז עדכשיו לא היתה לי, בדיוק מהסיבה הזו

אבל השנה אני לומדת ביום החופשי שלי, והאישלי לומד בימי שישי, והרגשתי שאני משלמת מחיר נפשי כבד מידי, אז חיפשתי מישהי.
עכשיו עם כל העצבים האלה, אני לא בטוחה איפה המחיר הנפשי גדול יותר...

את מעבירה אחריות לילדים?! מנקה בערבים?! איך אפשר בשישי גם ניקיון וגם קניות וגם בישולים וגם זמן לנשום???

יוליה323

New member
אני מחלקת את העבודה

ביום רביעי- שוטפת יסודי את כ-ל הבית. מתחילה לארגן מהרגע שנכנסת הביתה בשלוש ומסיימת אי שם בשעות הערב המאוחרות. אם צריך, ביום שישי מעבירה ניגוב במטבח ובמעברים.

ביום חמישי- קניות (כאן במכולת, בעיקר של הירקות) ואז בישולים ואפייה.כולל חלות.

ביום שישי- יום זוגי- אימון משותף ואח"כ מה שיוצא. מחר למשל, מתכננים להמשיך לנמל ת"א. דווקא בגלל הסערה...

בקיצור, אני עבד של הבית. אבל מרוויחה יום שישי חופשי.
והילדים. הגדולה עוזרת לי מאוד, בארגון ולפעמים גם בשטיפה. השאר עוזרים בזה שהם לא מפריעים....

אמאבולי

New member
לא הבנתי

ברביעי מתחילה בשלוש, ומספיקה את כל הבית? איך?
אני בין 3 וחצי לשמונה וחצי- תשע במקרה הטוב עסוקה עם הבנות!! שיעורי בית, משחקים, ספריה/גן משחקים/חברות וכו'... לפעמים מקפלת איתן כביסה או מכינות חלות/עוגות, או מנקות יחד חדר אחד, אבל לשטוף את כל הבית יסודי?! אין סיכוי אצלי

מה שכן ביום שישי בצהריים אנחנו מחלקים משימות- כביסה, סידור חדר משחקים, שאיבת שטיחים, שטיפת כלים, כל אחת כפי יכולתה (וכפי העצבים שלי...)
יום שישי זוגי היה הקבוע שלנו במשך כל שנת הפו"ם. כזה אוויר לנשימה. איזה כיפלכם, בעיקר על האימון!!! נשמע אדיר ממש!!! תבלו!

למעלה