כמעט סופשבוע?

לחלוטין מריחה אותו

ואולי בגלל ששבת נהיה בבסיס או מתחת לפוכים בבסיס

ואולי כי אני מפנטזת על בילוי שישי עם עצמי,מיליון סידורים
ושוטטות (
לענקית וכו'...)
ללא צורך בבישולים
ו דברים אחרים מעייפים שקשורים
לשבת,למשל- בבסיס אני לא מלבישה את הילדים כ"כ ,שבתי" כמו פה, כי גם ככה אנחנו בפיג'מות רוב הזמן...
ולמרות ששישי הזה מתקרב אני הולכת ונחלשת,
הצטננתי
ונהיה לי כואב באף מרוב קינוחים,חזרתי היום עם
ראש כואב מהעבודה,והיה גוד לאק עם הבכורה שהתחשק לה
להפעיל פה ת'עסק למזלי...

מה איתכן? מה אתן מתכננות לשבת?
ומה רואים עכשיו -איזו סידרה מומלצת,בא לי להרדם מול
משו טוב ,אפשר גם מהעבר,אין סיכוי שראיתי הכל...

אמאבולי

New member
קטעים איתך שהופכת שבת בבסיס לסופשבוע חופשי

אני דווקא זוכרת את ההכנות לשבת כזאת כבלגאן מטורף- אריזות של שלושתרבעי בית שהיו מתחילות כבר ביום שלישי כדי שהאיש יקח איתו נגלה ראשונה כי לי לא היה מקום להכל. בישולים ל"בין הארוחות", אפיית עוגות וחלות, קניות של פירות, קורנפלקס, חלב, יין וכו' למלא את המקרר בחדר, בד"כ השתדלתי לקנות משחק חדש לבנות כדי לגוון, וגם באריזה- למרות שלא צריך בגדים יפים- כן צריך בגדי החלפה נוספים לקטנים, כי אם נתקעים אין מאיפה להשלים, וסוודרים, ומעילים, ועזרה ראשונה, ואקמול וכו',
אוף, כ"כ הרבה עבודה כשאני נזכרת בזה...
מקווה שתרגישי טוב ושיעבור עליכם בכיף!! האמת שמבחינת זמן איכות משפחתי- אין על השבתות האלה. הכי מגבש בעולם. (ובכ"ז תודה לאל שאנחנו כבר תקופת מה בלי ה"תענוג" הזה.).

בענייני סדרות- אני תקועה לאחרונה (או לא כ"כ לאחרונה כי אני צופה בקצב איטי כבר די הרבה זמן) על "גוסיפ גירל". מטופש לגמרי, מתאים לשעות הקטנות של הלילה כשאין לך כח לחשוב ולהשקיע, ובא לך רומנטי וקיצ'י.
ובישראליות- ראית את "יום האם"? קורע וכיפי.

shmupie

New member
סופ״ש??

מעוכה מעייפות מול הטלויזיה ואין לי כח להרים את עצמי למקלחת...
אצלנו, לא ברור מה יהיה בסופ״ש שמועות לכאן ולכאן. יום שיש אמורה ללעת לבריתה אם הוא יואיל לבוא. חשבתי לבשל קצת לשבת. אבל אם הוא לא בא, אין טעם ונחזור לפתיתים. בקיצור הכל באויר אצלנו.
תרגישי טוב ותהנו לכם שם בבסיס. לא יודעת אם הייתי עושה את זה עפ 4 ילדים אז שיהיה לכם בהצלחה!

shmupie

New member
טוב אז הוא יגיע

אחרי הבוחן כשירות היום. נו מילא העיקר שיגיע... ושמעו קטע גדול:
בלילה הם ישנו בבית ליד, אז הוא בא לישון בבית (הגיע ב11:30 ונכנס יש לישון) ב12:30 מתעוררת הגדולה באה למיטה שלנו אני בדיוק במקלחת מצחצת שיניים. היא אומרת לי אמא אני רוצה פה ומצביעה על המיטה שלי. אמרתי לה אין בעיה תעלי. היא מנסה לעלות וגוש גדול חוסם אותה, היא מנסה לדחוף ולא מצליחה. הולכת לצד השני מטפסת ומרימה את השמיכה וצועקת לי בהפתעה - אמא תראי זה אבא ?!?!

shmupie

New member
ודרך אגב סדרות

רואה האישה הטובה, רופא להשכחר, יומני הערפד, גרים, אנטומיה, מרפאה פרטית, ולא זוכרת מה עוד. מזל שזה מוקלט אני רואה בקצב שלי..

יוליה323

New member
יפה לך האופטימיות לקראת השבת

אנחנו עוד מעט חוזרים לשבתות בבסיס, אי שם ברמת הגולן,
גם זכור לי כסוג של "שבת חופשית".

תרגישי טוב.

יוליה323

New member
אז כן.

ינואר, שיא החורף,
עולים ב/לרמה.

שלושה חודשים.כולל פסח.

מי אמר "כיף" ולא קיבל??

כן, גם לי היה ברור, רק תהיתי כמה

(אגב שיחתנו מאתמול, זה השינוי הכי גדול שצפוי לנו בתפקיד הבא...שבתות)

יוליה323

New member
שבתות ניתנות להישרדות

בתנאי שהפיזור בינהן הוא הגיוני ולא מעיק.
ובתנאי שיש תנאים פיזיים לאירוח המשפחה.כי אני כבר לא מסוגלת לחזור לג'יפות שהייתי בהן.

למעלה