כמעט נחטפתי עכשיו

ELI20007

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo39.gifאני יכול לעזור לך../images/Emo91.gif

תשלח לי פרטים מתי זה קרא ובאיזה שעה ובאיזה רחוב באימייל שלי ואני יוכל לעזור לך ולהביא לך פרטים ואם צריך אפשר גם להביא לך פרטים רק תתן לי כמה שיותר פרטים אם קלטת משהוא איך נראה האוטו ומה שיוכל לעזור לאיתור

avidadon

New member
התעלומה נפתרה-

מבירור שעשיתי מדובר ככל הנראה בבלשי משטרת מרחב דן. משום מה נראתי להם חשוד, שהם ראו צורך לעצור אותי ולשאול שאלות מוזרות, בלי לבקש אפילו תעודת זהות, להציג את עצמם כשוטרים ואחר כך לברוח. יותר מקצועיים מזה - הם לא ידעו להיות.

המתלמד 1

New member
ליבי ליבי איתך../images/Emo18.gif../images/Emo141.gif

צר לי לשמוע על מה שקרה. אך טוב שזה נגמר כך. אין ספק שפעלת בתבונה. אני מקווה שזאת לא היתה הסיבה שלא ראינו אותך במפגש. אני סומך עליך שתתגבר מהר.

אבי הדבר האחרון שאני צריך עכשיו

שאתה יהיה נחטף אי שם המלצה אחת לך בא לניו-יורק שם לא שומעים סיפורים כזה אין חטיפות , אין בלשים, אין אתיופים , יש רק סבבה

rigoletto111

New member
אין אתיופים בניו-יורק?

דווקא בסרטים על ניו יורק אני רואה המון אתיופים, רק שהם קוראים לעצמם משום מה אפרו-אמריקאים ...

אפרו-אמריקאים

זה לא אתיופים חוצמזה לא שמעת שהם עבדים שלנו ???? טוב רק מתבדח בושה וחרפה לארה"ב לעולם בנןגע פרשת "עבדות" אבל זה לא מקום פה לדון בזה

טיול בראש שקט עם חברת הנסיעות

של משטרת ישראל...
איזה תת-רמה. כל הכבוד לך על קור הרוח!

אבזץ

New member
לשים משהו בדואר?!

מקווה שלא מעטפת נפץ, או אנטרקס, או השד יודע...

לפני כשנתיים קרה לי גם

הייתי בעיר בדרום ופתאום נעצרו על ידי שני חברה עם מרצדס.. בקשו שאכנס לאוטו כדי להראות להם איפפה היציאה לאילת. קצת חששתח אבל כשהתקרבתי אליהם הרחתי אדים של עראק, בקיצור הם היו מסטולים לגמרי... ברחתי כל עוד נפשי בי

avidadon

New member
../images/Emo140.gif חן חן לכל המגיבים

תודה על הגיבוי והתמיכה הנפשית. אני מקווה (בשבילם) שהמקרה לא יחזור על עצמו. אין לי אלא לאחל לכולנו שבוע רגוע, ושפאואל יחליט כבר מה הוא רוצה...

אבי טוב הזהירות

חוצמזה מה זה "שפאואל יחליט כבר מה הוא רוצה... " ????? לא הבנתי משהו מה יש לכם (ישראלים) עם המלחמה הבא עם עירק ????? פאוול לא מחייב להישראלים כלום!

avidadon

New member
אין לי שומדבר עם המלחמה הזו,

אבל האמריקאים מעצבנים! כן לתקוף, לא לתקוף, עוד שבוע, עוד חודש, לפני חודש - תחליטו כבר!! שיעשו אנדנדינו !

לא הבנתי

למה האמריקאים מעצבנים ? זכותם לחלוף כל יום ויום התאריך של המלחמה מה זאת קשור לכם (ישראלים) אם המלחמה יהיה בעוד שבוע ? או בעוד חודש ? או בעוד שנה ? או בכלל לא יהיה מלחמה ? הישראלים תמיד קופצים על כל דבר בכל מקום הם אוהבים להראות נוכחות למה ??????????

מה?!

מי אוהב להראות נוכחות? דיַין פאַרטרענטע אַמעריטשקע! ובכלל, למה כשבנאדם אומר לך את דעתו אתה ממהר לזהותו כנציג המדינה בה הוא חי? אולי זו דעתו האישית?

למעלה