כמעט נחטפתי עכשיו

avidadon

New member
כמעט נחטפתי עכשיו

אני הולך לי היום ברחוב גולומב בבני ברק, לפתע עוצרת לידי מכונית מזדה 323. יושבים בתוכה שני אנשים, אחד ממוצא אתיופי, והשני לבן, צבר כזה. הם עוצרים, מהססים קמעה... נוסעים אחרי במהירות גלישה שתי מטר, ואז פותחים את החלון: "סליחה, מה אתה עושה פה"? אני: "באתי לשים משהו בתיבת דואר" הם: "בן כמה אתה?" אני: 21 הם: איפה אתה גר? אני: בבני ברק הם (שוב): אז מה אתה עושה פה? אני: אמרתי לכם, באתי לשים משהו בתיבת דואר הם: בסדר. תכנס עכשיו לאוטו אני: למה? הם: אנחנו מהמשטרה אני: יש לכם תעודת שוטר? האתיופי הוציא מכיסו תעודת שוטר עם תמונת פספורט, והציג אותה בפני. "אני לא מאמין לכם" אמרתי להם. האתיופי הסתכל על הנהג (הצבר): "הוא לא מאמין לנו, בוא נסתלק" הם עקרו מהמקום בחריקת בלמים צורמת, שמו פול גז והתעופפו מהמקום במהירות מטאור. הספקתי לזכור את שלושת המספרים האמצעיים וגם בזה אני לא בטוח ב100%(726) בקיצור, הרמתי טלפון למשטרה, מסרתי את הפרטים, אני מקווה שיתפסו אותם עוד היום... אז אם במקרה ראיתם מזדה 323 לבנה שהמספרים האמצעיים הם 726, ויושבים בתוכה אתיופי וישראלי (בגילאי 25-30) צרו קשר בדחיפות עם המשטרה... תסלחו לי על ההתרגשות, אני די נסער.. זהו, שיהיה אחלה יום! אבי.

הם קיבלו טיפ מודיעיני חשאי

שבדיוק איפה שאתה הולך לשים דואר מסתובב בלדר סמים מסוכן שהולך להעביר את החבילה שלו ברגעים אלה ממש. כנראה שאתה דומה לו. אני שנים אומרת לשוטרים שאני לא מאמינה להם, זה מעולם לא הבריח אותם. כנראה יש בך משהו מיוחד! >ספל חמאה בברכת אחלה יום בהחלט!
<

avidadon

New member
../images/Emo6.gif

וואלה, על זה כבר נאמר, שכשאין אמון- אין על מה לדבר. נורא שעממתי אותם כנראה, אז הם הלכו לחפש פרייאר אחר.. הם מסוג הפושעים שנתפסים כשהם עוד חמים וטריים, מפני שהם חובבנים כאלה חסרי אינטלגניציה.

avidadon

New member
חחח.. חבל שלא אמרתי להם

שאני קניבל רעב, שמוכן לעשות הכל כדי לזכות במנה חמה של סטייק אדם בצבעי שחור-לבן.. והייתי מרגיע אותם שלא ישארו שאריות, שכן לי ולורטווילר שלי יש הסכם עודפים..

אבי,אל תדבר ככה בחיים שלך!../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif

אל תגיד "אני קניבל"!!!!! בחיאת אמק! אתה לא יודע מה חלמתי אתמול וגם חבל לך על הזמן, אני לא אספר, אבל בחיאת דינק, אל תגיד את זה, טוב?!

avidadon

New member
ואל תשאל מה אני חלמתי אתמול בלילה..

אופס! נפל האסימון! עכשיו אני מבין מה האנשים במזדה רצו ממני! אתמול בלילה חלמתי שהמורה שלי לתע"י הפך להיות סוכן מכירות של אינטרנט ברק 013, והוא החתים אותי בכח על טופס שבו אני מתחייב להתחבר לברק למשך כל חיי! עד שהתעוררתי מחלום הבלהות הזה מבועת כולי מהרעיון המזעזע של מעבר ל013 לכל החיים, והרשתי לעצמי לשכוח מהחלום, פתאום מופיעים הברנשים הנ"ל! הם בטח רצו לכלוא אותי בתוך איזה ADSL מחשמל כזה של ברק, או אלוהים יודע מה.. בכולופן יונה, מצטער.. לא ידעתי שאתה אלרגי למילה הזו.. אשתדל לנצור לשוני לפני כל יציאה לא רצונית..

נו, למה חלמת

על ברק- נקל לשער. נכון יותר לא "למה", אלא מאין בא הרעיון של "לכל החיים". שמעת את הפרסמת שלהם עם ה"כאילו התחייבות לכל החיים" שהם טוענים שיש אצל אחרים. אני לא רגיש למלה "קניבאל". יותר מזה לא רוצה לומר. זה היה חלום מבעית!

avidadon

New member
OK. קיבלתי ../images/Emo11.gif

למרות שאני אוהב לחלום גם חלומות בעתה! זה כמו לראות סרט בתלת מימד עם מערכת סראונד היקפית באיכות שלא ברא השטן!

שתקי, שתקי.

אם היית יודעת עד כמה ביזארי ואיום זה היה- היית מתכבדת ולא מראה בפעם האלף כמה חכמה וכדאית את.

avidadon

New member
וואלה באמת לא חשבתי על זה...

לא ידעתי שמשמרת הצניעות מעסיקה שייגעצים כאלה.

תשמע טוב

אני ג"כ מאמין שזה משמרת הצניעות, הרי לא מזמן התפרסם בעיתון שחרדים שכרו חברת שמירה שלא תיתן לחילונים לעבור ברחוב השומר,אז הנה,,,

מני3

New member
או סתם שני סוכני מוסד

שסיימו את הטירונות, והיו צריכים להגיש עבודת גמר.

Le Fay

New member
מפיתום. אלה מגישים את העבודות שלהם

על בני מיעוטים.

Le Fay

New member
כלומר - בשב"כ עדיין מתעקשים לסבור

שהשטחים הם חלק מהמדינה הזאת? לא פלא שההערכות שלהם לא בדיוק מוכיחות את עצמן.

למעלה