כמעט ו...

yarivos

New member
../images/Emo6.gif יא חתיכת שטל"ק !!!

בסימסטר שעבר הוצאתי בזה 90 ומשהו.. מי סופר. כן, גם אני במכללה. הסימסטר הגעתי איזה חמש שש פעמים, בשאיפה ששנה הבאה תהיה יותר קלה.
(אני מצמד הZZRים הסגולים.. טוב, כבר לא. עברתי לארבע גלגלים עם בליטה על המכסה מנוע, הנאה 4 גלגלים והרבה מאוד מומנט)

nunimon

New member
מה זה...?

לא אני זה שהוציא 90.. אבל שטל"ק אני יודע.. יא חרשן. כל הכבוד. התכוונת שאתה לא מה ZZRים אלא - מהחנונים ! ! שלומדים וחורשים למבחנים... יא חנון ! חנון, חנון , חנון, חנון, ח-נ-ו-ן ! ועוד על ארבע גלגלים אז בכלל... ! !

yarivos

New member
אני מציע לך לחפש חניה בפנים../images/Emo3.gif

ככה שיהיה רחוק מהחניות.. אתה יודע, אנחנו החנונים לא יודעים לנהוג.

nunimon

New member
עד כאן..

אבל עכשיו, אני אדע אם יקרה משהו לאופנוע, למי לבוא בטענות.. ויש לי הוכחה כתובה...

jinjy SportBike

New member
אחי!

א-וואלה טמבלית! שישללו לכאלה ת'רשיון! מזה ברח לי הקלאטש?!? אם היה שם משאית נוסעת 60 לא היה בורח לה שום קלאטש!!!!!!! ב-לא נורא אחי... טוב שהעטת! ג- איזה חוף היית?!?!

nunimon

New member
מציצים..

רציתי ללכת למצעד ה -
, אבל הנבלות לוקחים 10 שח.. מה קרה? עירית תל אביב גילתה את ה1000000 שקל שאפשר להרוויח בלי כאב ראש.. חוצפה.. אז ירדתי לים.. :) אותה שמש, אותם טוסיקים קטנים וחוטיני בולט, ובירה..

jinjy SportBike

New member
ושאלתי איז חוף היית...

כי ראיתי הרבה אופנועי ספורט בדרך באוטובוס וגם סיביאר כחול(גם אני וחברים שלי הלכנו לים)

nunimon

New member
אז עניתי - חוף מציצים.

זה חוף בתל אביב שצילמו את הסרט מציצים בו וזה על שמו. זה החוף הכי צפוני ברצועה של תל אביב. צפונית לגורדון... ולטיילת... ו..אאהה.. לא .. אני לא בקטע של ה-
- אני פשוט אוהבים ארועים כאלה - בירה שמש בחורות ערומות. פחות ברמה הפוליטית, או מה שהארוע מייצג, יותר בשביל הפאן... והמצב במציצים.. אוי אוי.. תועבה תשמע... פשוט תועבה..

bendoe

New member
נו זה ידוע ש...../images/Emo124.gif

כל הילדות החמדמדות הקטנטנות האלו מחכות לארועים מסוג(פורים/מצעד הגאווה אהבה) זה בכדי שתהיה סיבה לומר להורים "אבל זה כמו פורים אמא מותר להראות ציצי וטוסיק" יענו חוקי
באות ומוציאות לנו ת'עיניים ומשחקות אותה במחאה ובהפגנת המיניות שלהן...יאללה כברר..... "תפסיקי להסתכל על הענינים בצורה רוח'נית אני רוצה לפרק לך תתחת
זונה
" שלא תבינו לא נכון אני בעד
הידד לעריית ת"א שתמשיך בארועים מסוג זה

zvikad1

New member
יצאת בנס-אני לא

אותו סיפור קרה לי לפני חודש,ההבדל הוא שנהג הפחית לא ראה אותי ולא הייתי בר מזל כמוך,ניסיתי להתחמק ונמרחתי על הכביש שניות לפני שהייתי פוגע ברכב..וכל זה בנסיעה של 50 קמ"ש וגם על CBR.. מזלך שיצאת ללא פגע ובלי כל החראטה של ביטוח,משטרה וכו"..

nunimon

New member
בגלל זה אמרתי שזה היה מזל..

העיקר, איתך הכל בסדר? מה היה הנזק לאופנוע במהירות כזאת? הוא החליק או פשוט נפל?

zvikad1

New member
נזק כבד

נגרם נזק כבד לחלקו הקדמי של האופנוע (חישוק,דיסקים ,טלסקופים ועוד) משהו בסביבות ה30 אלף ש"ח (עפ"י בדיקת שמאי) האופנוע פגע במהלך ההתחלקות בנתיב ההפרדה שזה מעקה בטון בגובה 40-50 ס"מ הייתי ממוגן..אך חטפתי שפשופים ברגל וכף היד..

xfwind

New member
../images/Emo4.gifלצערנו היא יכולה להיות כל אדם

מהישוב שאנחנו מכירים - אמא שלי, אחותי וכו'. (כולל כותב שורות אלו). ועוד דבר חשוב - החוק אומר "תן זכות קדימה". אם כי מדבריך עולה שקיבלת את הזכות ממנה - ואז השתבשה דעתה. קרה. קורה. יקרה.

nunimon

New member
נכון.. היא ראתה אותי.

עצרה. ואז התחילה לגלוש לאט. פתאום - קפץ לה הקלאטש אתה מבין? זה גורם המזל. כמו שאמר הגינגי, מעניין אם היה בא מולה סמיטריילר - אם גם אז היה קופץ לה הקלטש, או שהיא בכלל היתה נשארת למטה לפני העליה... בכל מקרה, אני שלם עם עצמי והרכיבה שלי. נגד אלמנט ה"קורה" - זה גדול ממני..

דמיקולו

New member
../images/Emo124.gifבלעדי ,התקבלה התמונה של הרכב

שכמעט הוריד את אורי......... וזאת הסיבה שהוא ראה את הרכב המתקרב אליו מבעוד מועד

למעלה