כמעט ו...

Fat Custom

New member
מאחורה? שכחת כבר אחד או שניים

המנוע מקדימה, וגם מכוון קדימה

nunimon

New member
הלוואי... ../images/Emo6.gif

עם כזה רכב, והחום שהיה היום, הייתי נכנס ישר למנוע שלה.. (תרתי משמע..)

lirandr

New member
המנוע זה מאחורה בכלל...

אולי יש סיבה לזה שהלכת למצעד ה
...

nunimon

New member
אין מצב אחי..

הייתי שם וזה מבחיל ... אני לא אוותר על כ*ס בחיייייים ! אז הסר דאגה מליבך.. לא תקבל
ממני..

bikerider

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

C B R 6 0 0 R R

New member
לא הייתי נוכח בסיטואציה אבל

שיט כזה קורה לי כל יום... כולנו אופנוענים, וזה סיכון מקצועי. אז יפה, הגעת, התקלחת, כתבת שיחררת, ועכשיו כשאתה חוזר ל"מקצוע" שים את העצבים בצד, את המקרה בצד - היה נגמר - סוף טוב הכל טוב - ותחזור לנהוג בזהירות. יפה שפעלת כפי שפעלת, הנסיון אכן מקטין נזק, ואני לא יודע איך היה בוחר רוכב אחר להתנהג, אבל גם אני מודה, שהרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתחמק מתאונה, לנתיב הנגדי - ולמזלי שם אין מכוניות באותו רגע. זה אינסטינקט מסוכן שמסתמך על מזל בלבד. טוב אם תסגל לך שינוי אינסטנקטיבי לברוח לכיוון השוליים. זה בסדר גם אני חוטא בזה, זה לא קל...
שמור על עצמך - ITS A JUNGEL OUT THERE ! !

M O R M

New member
כמעט זה כן נחשב כתמרור אדום

זאת על פי דעתי האישית ומי שאומר לך אחרת בסגנון "כמעט זה לא נחשב" טועה לדעתי.

nunimon

New member
זה הכמעט הראשון שלי..

מפחיד...
אבל מה כוונתך בתמרור אדום?

fxr

New member
סכנה מה שקורה בחג עם הנהגים האלה..

מצטער לשמוע על המקרה...אבל זה חלק מהחיים בכביש. לפי דעתי היית צריך להשאיר לה איזו מזכרת אישית... לפני כמה ימים רכבתי לי עם ההרלי בכביש ראשי במסלול ימני במהירות חוקית לגמרי...פתאום הגיח וולבו מאחורי חתך אותי וכמעט העיף אותי מהכביש. ברמזור צעקתי עליו והוא בלי בושה עונה לי שאני צריך להיזהר ממנו כי הוא עם אוטו והוא יכול להרוג אותי עם האוטו...באותו רגע בלי לחשוב פעמיים נתתי לו אגרוף למראה והשארתי לו אותה על הכביש. אמרתי לו באדישות תעצור אחרי הרמזור ותהרוג אותי.... מיותר לציין שהוא תפס פחד וברח...האמת...עשה בשכל הבחור... סעו בזהירות...מלא נהגים מסוכנים בחג.

nunimon

New member
יש לי מאזן מראות בלתי מבוטל..

ולא, אני לא גאה בזה. אם זה לא היה קורה בשכונה שלי, וסיכוי סביר שהייתי נתקל באישה הזאת שוב, לא הייתי רוצה " לחמם" את העינינים. זו גם הסיבה שלא פרטתי איפה זה היה. בכל אזור אחר בארץ, תאמין לי שאני עושה להם משפט שדה.

למעלה