כמיהות כמוסות

שמים1

New member
כמיהות כמוסות ../images/Emo79.gif

אני פורשת לפניך כמיהות כמוסות מתוככי נפשי מגישה אותם לך , עם פניני טל מליבי. ובהיותי לכודה בך מרטיט גופי ומתנפץ אליך באדוות של כסיפה. חיוך עוטף את שפתותי המבקשות לשיר לך אהבה.
 
כמוסת האהבה

ככמוסה אני נבלעת בך מתמוססת איתך ככמוסה אני מרפאה אותך מגרשת כל כאב כל עצב מלבך ככמוסה אני מרגיעה אותך לוטפת פניך משרה עליך שלווה ככמוסה אני בשבילך ואתה כבר מכור אלי אני זורמת בדמך שמיים .... ע-נ-ק מאמי פשוט ע-נ-ק!
 

טאKילה

New member
פניני אהבה...../images/Emo79.gif

לחלוחית דמע נשקפת שפתיים כמהות נושקות מסמנות תחושת אושר עטורי קסם בראשית. , יפי נשמתך ממיסה בפילוח צדפת רגשות כלואים ונגיעתך משילה פניני אהבה שכוחות.
 

גדעון היחידי

New member
מנהל
כמיהות כמוסות אל לך לכמוס את כמיהותייך תני להם דרור שלחי אותן לחופשי כיונים לבנות ינסקו אל השמש העולה יביאו מזור ללבך אהבה.
 

דורדור3

New member
למות בחיים

רוצה אותך חופשייה מטאבו ואיסורים מיניים ברשות החברה מחפש בך אשה נטו עם כל המאוויים הכמוסים נפרשים על מפת שולחן רקומה בתשוקה ומיניות מתפרצת,נותנת דרור למעצורייך לפרוץ ולהצית את הגבר שבי ואפילו אם זה יהיה רק סטוץ מזדמן זה יהיה עוד רגע של קסם בחיים אפורים,רגע של נגיעה במקומות שבלב שנכבלו ונאסרו בכפיה ממסדית ושלטונית, כי מה הם החיים אם לא חיבור של רגעים קסומים. ואת הדאגה לעתיד נשאיר לאחרים. אנו נחיה כדי לחיות נאהב כדי לא למות חיים
 

ריקי די

New member
קחני

קחני לפני שהרוח עורגת לנשוב בי סערה למחוזות של דממה. שתף אותי אלי צער שלעולם בדמעותיך תלוי, לחולל במחול מסיכות שנותרו עדיין קדושות. כבוש אותי אלי תהום עמקי רזים אילמים, לעצור בסחף הימים כשתימוג בהתנפצות אל סלע רסיסיך ולא אמצאך.
 

שמים1

New member
קחני ../images/Emo79.gif

קחני בטרם אפליג למחוזות עלומים לפני שייבשו דמעותי ומילותי ידומו. קחני כל עוד ליבי פועם ברטט ותשוקתי נפרשת אליך כאדוות גלים גועשים. קחני כל עוד נשימה באפי ואני טומנת בחובי רזי ערגה השזורים לפניך בשביל סוער. קחני.
 

גדעון היחידי

New member
מנהל
אקח אותך אקח אותך אל ארץ חמימה בה הרוח נושב חרישית בינות העצים פרדסי הפומליות עמוסי פירות בראשית ועסיסם ניגר כמעיין חיים אשא אותך על כנפי התקווה אל המקום בו נדע אהבה.
 
למעלה