כמו................

Knotted String

New member
ארררר.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

עכשיו עצבנת אותי ממש. תודה לך אדוני הפסיכולוג, שגר לי בתוך הראש, ומכיר אותי כל חיי ויודע בדיוק מי אני. תודה לך, שאתה אומר לי מי אני, למרות שבכלל לא פגשת אותי אף פעם. איזה מזל שיש לי אותך, אחרת בחיים לא הייתי יודעת מי אני. אמרתי את זה נחמד שלוש פעמים, ודי. אתה. מדבר. שטויות. אין לך מושג על מה אתה מדבר. נקודה. להיות גותי זה לא ללבוש שחור ולהיות אומלל. לך, תלמד קצת על גותיקה, מי הם הגותים והכל, ואז תחזור ללמד אותי, טוב חמוד? אני אוהבת רק שני צבעים. שחור וסגול. רוצה לנתח את כל החיים שלי על פי זה? רוצה אולי להגיד לי מי אני ומה אני חושבת? לא, כי אתה עושה את זה כל כך מצויין.

el kortito

New member
...

זה לא משנה מה הם ההגדרות של גותיקה ושטויות כאלה.. כשאני אומר שזה פוזה זה באופן כללי לבוא ולהגיד אני פאנק, אני גות(י?), וכו'... לבוא ולתת לעצמך הגדרה מהסוג הזה זה שיא הפוזה.. כי זה לא איזה דמות שהתפתחה בך אלא החלטה שככה אתה רוצה להתנהג יענו בן אדם שמחליט שהוא פאנק הוא גם מתאים לזה ויש לו אופי בסגנון ויש אנשים שגם הייתי אומר עליהם שהם פאנקים... אבל אם אותו אדם עם אופי שכזה יום אחד אומר וואי אני פאנק.. מאותו הרגע הוא משתנה..הוא יותר עושה דברים של פאנקים..יותר ממה שבא לו טבעי ויותר ממה שבראסמי מתאים לדמות שלו... וזה ההסבר על הפוזה... כשאמרתי כן את גותית כן את פוזרית צחקתי.... עכשיו לא ממש משנה לי ההגדרות של גותיקה וכל השיט הזה... כשאני אומר גותים אני מדבר על גותים לפי ההגדרה שלי(ואני לא המצאתי הגדרה לא קשורה בכלל למושג אלא טיפה טפיסה של אדם לא גות לגותיקה...וזה דיי ברור לך מה התפיסה הזאת...) בן אדם שהוא גות בסגנון שאני מתכוון אליו הוא פשוט אומלל כזה ואדיש...ועם כל השחור הזה... ובן אדם שהוא גות לפי ההגדרה שלך הוא פשוט פוזר...עם כל ההגדרה המדוייקת למה זה גותיקה(בעצם הגדרה למה הוא עצמו...)ברגע שאתה מגדיר את עצמך לקבוצה ועוד אחת כל כך דומיננתית כזאת אז אתה כבר לא לגמרי מי שאתה באמת וזה להיות פוזר ואני לא הפסיכולוג שלך אפילו שנראה לי שאת צריכה מישו כזה לפרוק עליו כמה דברים(נאמר בצורה ידידותית ולא עוקצנית..) אני לא מנתך אותך אני מדבר על גותיקה בכללי...כמו שאמרתי למעלה כשאמרתי כן את גותית כן את פוזרית סתאם צחקתי כי שאלת זה אומר שאני גותית? זה אומר שאני פוזרית? אז כזה עניתי... ומראש לא כתבתי את ההודעה הראשונה בנושא הזה בהפניה אלייך אלא פשוט הערה על גותים... אבל אם כבר הפנת את זה אלייך... אז בראסמי לא כל אחד אוהב בעיקר שחור וחותם את הנושא שלו בגולגולת ואת ההודעה שלו באני אשתוק עכשיו...זה כל מיני דברים שעימצת לעצמך שעליהם אני מדבר אוקיי? תחליפי כל פעם שאמרתי גות בהגדרה הזאת אולי להגיד גות זה לא ממש מדוייק... מה שהתכוונתי זה ההפך מפאקצה... ולנושא המקורי שלי... איך אפשר לחשוב על פאקצות משו רע? אני מת עליהן!חח שמחות וקופצניות וזה...(בדרך כלל יותר יפות מגותים*משחק לך בפיוזים*..) אני אשתוק עכשיו.

Knotted String

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

בסדר. נגיד. אני לא אתווכח עם כל הטיעון של "להגדיר את עצמך" כי כן, לתת לעצמך הגדרה מעצם היותה "הגדרה" זה פוזה, וזה לא טוב. כפי שמוריה מ.ש.ט, רייסטגירל וכו, יכולה להעיד, אני נגד אנשים שמגדירים את עצמם. כשהתכוונתי לחברים שלי, שהם גותים, התכוונתי לאנשים שגדלו ואימצו לעצמם את התרבות והסגנון. הם לא הולכים ואומרים "שיווו תסתכלו עליי! אני דפרסיבי ודכאוני! אני גותי!" הם פשוט הם. וזה הכי חשוב. כנראה שאתה לא מכיר אותי אם אתה קורא לי דכאונית או אומר שאני צריכה לפרוק כל מיני דברים, וחבל. כי ככה אתה באמת "מנתח" אותי. אני אוהבת שחור. זה צבע יפה. (לדעתי, בכל אופן, כן?) אבל לספר לך מאיפה הגיעו ה| גולגולת| וה"אני אשתוק עכשיו"? בפורום פאנפיקים(
414(פרסומת סמויה? אני?
)) ארגנו משחק תפקידים. בגלל שלכתוב משחק תפקידים כל פעם זה בן, קיצרנו את זה למ"ת. ומ"ת, מזכיר גולגולת. ובגלל שאני ארגנתי את המשחק, כל הודעה שהייתה קשורה עליו, צורף לה אייקון של גולגולת. החלטתי שה
נראית טוב עם
האייקון הקודם שלי. וזהו. והאני אשתוק עכשיו פשוט מתאים לכל דבר. כ-ל דבר. זה מצחיק.
פקצות הם לא רק שצחות וקופצניות. כל הפקצות שאני מכירה הם מתלהבות שחושבות את עצמן, והם רעשניות ומעצבנות.

el kortito

New member
...

אז פטרנו הכל חוץ מהקטע של הפקאצות... ורעשניות זה לא רע...רעשן פחות או יותר שווה לקופצני... וללבוש בגדים זוהרים זה חמוד לדעתי זה לא הטעם שלי אבל זה חמוד... מתלהבות וחושבות את עצמן זה רע...אבל זה כזה סנוביות שבאה טבעי אצל הרבה פקאצות... זה כמו(ואני לא רוצה לחזור לזה זה רק דוגמא..)עישון אצל גותים זה דבר שלילי אבל זה לא ממש חלק מלהיות גות זה פשוט בא הרבה פעמים ביחד...

Knotted String

New member
[הכנס כותרת שנונה]../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

רעשן זה לא הזה של פורים?
ואל תשווה בכלל עישון לשום דבר אחר. זה בולשיט בולשיט בולשיט. וזה כל כך לא נכון. אתה באמת לא רוצה שנכנס לשם...
(אגב, סתם לידע הכללי, רוב המעשנים אצלנו הם "ערסים") מלבד זאת, איך אפשר להיות סנובה ופקאצה באותו זמן?

SaberTooth

New member
סליחה שאני מתערב בדיוק המרתק הזה...

אבל מה זה הבולשיט הזה על הגדרה עצמית? זה היה מאוד נחמד אם כל אדם היה מגדיר את עצמו, והחברה הייתה מקבלת את זה, אבל זה לא קורה ככה בעולם האמיתי. בעולם האמיתי החברה מגדירה אדם, והאדם בוחר אם להשלים עם זה או לא. כשאדם בא ואומר "יו, אני גותי", הוא לא משתנה, הוא לא מתחיל להתנהג כמו שהחברה מצפה ממנו להתנהג, הוא פשוט משלים עם זה. מאיפה הבאת את השטות הזו שאדם ש"בוחר" (אף אחד לא בוחר דברים כאלה, אבל נניח) להשתייך ל"""קבוצה""" משתנה? "לבוא ולתת לעצמך הגדרה מהסוג הזה זה שיא הפוזה.. כי זה לא איזה דמות שהתפתחה בך אלא החלטה שככה אתה רוצה להתנהג" (אני רק רוצה לציין שאת המשפט הזה לקח לי שנים להבין. אר... סימני פיסוק?) ואם זו כן דמות שהתפתחה אצלו במשך השנים? ואם זה כן האופי שלו, ויום אחד הוא קם בבוקר ואומר לעצמו "יו, אתה יודע מה, אני בעצם גותי/פאנק/כל השאר הסטיגמות המגעילות האלה", אז הוא משתנה? איזו סיבה יש לו להשתנות? למה הוא לא ממשיך להתנהג כמו שהוא התנהג עד היום? "ברגע שאתה מגדיר את עצמך לקבוצה ועוד אחת כל כך דומיננתית כזאת אז אתה כבר לא לגמרי מי שאתה באמת וזה להיות פוזר" מאיפה הבאת את השטות הזו? גם תנועת הנוער העובד והלומד זו קבוצה, האם כשאני מצטרף אני מפסיק להיות מי שאני באמת, ומפתח מין אלטר-אגו כזה? אני חייב להגיד לך, שכל החלק הראשון של ההודעה שלך על ההגדרה עצמית וכל זה זה פשוט בולשיט. ועכשיו, למה אתה חי בתוך עולם של סטיגמות? למה אתה מגדיר ככה אנשים (וביחוד בצורה כזו שטותית ושטחית, שלא מבוססת בשום צורה שהיא על הכירות עם האדם)? למה כל מי שבדיכאון הוא גותי (והגותים האמיתיים בכלל לא היו דכאוניים, אבל ניחא)? מה, פקצות אף פעם לא נכנסות לדיכאון? ואם הן כן, אז הן פתאום הופכות להיות גותיות? ומה, אדם לא יכול לאהוב את הצבע שחור בלי להיות גותי? אתה חייב (להתחיל לפסק את ההודעות שלך... זה מטריף!) להפסיק להגיד ככה אנשים לקבוצות לפי איך שהם מתלבשים או איך שנראה לך שהם מתנהגים. אתה לא חושב שההגדרה הזו הייתה הרבה יותר מציאותית ונכונה, אם הכרת את האדם וידעת מי הוא באמת?

Knotted String

New member
סייבר..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני מצטערת, אבל..
" אתה חייב (להתחיל לפסק את ההודעות שלך... זה מטריף!) להפסיק להגיד ככה ..."
לא צחקתי ככה איזה שבוע...

el kortito

New member
כתבת פה הרבה מאוד

ובעצם כמעט שומדבר.. נתחיל מזה:זי...ן על סי;מנ?י. פי,סו!ק וכשפאקצה נכנסת לדיכאון אז לא כל האופי שלה משתנה אלא באותו רגע היא לא מתנהגת באופן פקאצי..... כל ההגדרות האלה הם לא משו שנשאר איתך כל החיים אבל יש צורות של התנהגות שגורמות לך להשתייך לקבוצות האלה זה לא אומר שמיד כל ה"חוקים" של הקבוצות האלה חלים עלייך....... לא כל מי שאהב שחור הוא גות אבל אם אתה לובש שחור ועוד דברים מסגנון הזה(וברור לך על מה אני מדבר..) אז דיי שייכת את עצמך לקבוצה הזאת...אני לא שופט אותך בתור גות יענו בתור סוג של בן אדם אני שופט אותך לפי המספר סימנים האלה.....ובן אדם עם המספר דברים האלה לדעתי הוא לא בן אדם רע או משו פשוט מספר הדברים האלה הם לא חיוביים....... עכשיו להצתרף לנוער העובד(זה טעות) זה לא כמו להחליט אני גות כי הנוער העובד זה קבוצה מסוג שונה..זה לא צורה להגדיר את עצמך... כשאני אומר שכשאתה מחליט שאתה גות עו ערס או פאנק אז זה משנה אותך אני מתכוון שאם החלטת את זה אז זה במילא דיי באופי שלך אבל אם פתאום הצהרת את זה בפני עצמך כעובדה אז ההתנהגות שלך תשתנה ותוקצן...

Knotted String

New member
סליחה?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

"ובן אדם עם המספר דברים האלה לדעתי הוא לא בן אדם רע או משו פשוט מספר הדברים האלה הם לא חיוביים......." על. מה. לכל. הרוחות. אתה. מדבר? רואה את השורה הראשונה בחתימה שלי? תפנים, מהר, לפני שיפלטו לך עוד אי אלו שטויות כאלו. ומהר.

SaberTooth

New member
ארג...

יו... אני חייב להגיד לך... כל תפיסת העולם שלך מעוותת... Oo "יש צורות של התנהגות שגורמות לך להשתייך לקבוצות האלה" - מה לעזאזל? זו בדיוק הבעיה, למה אתה משייך אנשים לקבוצות לפי איך שאתה חושב שהם מתנהגים. "אבל אם פתאום הצהרת את זה בפני עצמך כעובדה אז ההתנהגות שלך תשתנה ותוקצן... " - את זה אתה טוען עוד מההודעה הראשונה, ועוד לא סיפקת הסבר הגיוני אחד.

el kortito

New member
...

לחלק השני אני לא אגיב כי ענת מסקימה איתי ואין לי כח לשכנע גם אותך... אני לא יודע להתבטות בטח שלא בכתב אז כנראה לא הבנת אבל מה שאני אומר זה שהמספר דברים האלה לא משייכים אותך לקבוצ הזאת ואז אתה מקבל ממני את אותו היחס כמו כל שאר חברי הקבוצה...... אני אומר עזוב את הקבוצה אני אומר שאם אתה מקלל המון והולך הרבה מכות ומאיים הרבה אז אתה ערס... אז אתה לא ישר מקבל איזהו יחס ממני עלייך בתור ערס אלא יחס ממני עלייך בתור אחד שהולך מכות מקלל מאיים וכו'... אלה הם דברים שליליים לכן עמם בא יחס שלילי מצידי....

מה הקשר?Oo../images/Emo72.gif../images/Emo177.gif

עוד לא הסברת דבר אחד- למה לעזעזל אתה מקטלג אנשים לקבוצות? אם מישהו אוהב שחור הוא ישר "גות"? ואם תהיה פקאצה שאוהבת שחור? אז היא תהפוך ל"גותית"? זה ממש אבל ממש דבילי. ומה שלילי בללבוש שחור ולענוד ניטים, אם כבר? זה בסך הכל בגדים.

../images/Emo45.gif

לדעתי יש רק קבוצה אחת של אנשים בחברה שאפשר לקטלג...הקבוצה הכי גדולה לדעתי-הסרסורים.
(במילים אחרות-ערסים). זה נורא פשוט לקטלג אותם לפי ההתנבגות שלהם, ואני דיי בטוח שאני לא צריך לתאר אותה...היא ידועה לכל עם ישראל...

Wing Chan

New member
גותים? גותים הכי מגניבים.

גותים הם עם טויטוני-גרמני. הם באו מהכיוון של סקנדינביה ופלשו לתוך תחומי האנגלו-סקסונים תחת הנהגת המלך בריג (Berig). טוב קיצר אין לי כוח לחפור לילה טוב

NJS

New member
כאילו

זה *פורום* רומח הדרקון זה לא מספיק לך כדי לדעת איך אנחנו חושבים על הסדרה? וברוך הבא!

למעלה