כמו................

silver sun

New member
כמו................

כמו שחלק אמרו לי שרומח הדרקון שזה טיפשי אז זה לא נכון רומח הדרקון זה יפה ועוד אני רק התחלתי לקרוא לפי דעתי זה מדהים מה דעתכם על רומח הדרקון????????????????

SaberTooth

New member
אם אנחנו כותבים פה...

אתה יכול להסיק את דעתנו על הרומח בעצמך. ומלבד, סימן שאלה אחד יספיק לנו בהחלט. אנחנו לא מוגבלים בשכלנו, ומסוגלים להבין כששואלים אותנו שאלה גם עם סימן שאלה אחד.

silver sun

New member
..............................

קודם כל אני בת ויש לי שאלה מה הבעיה בהרבה סימני שאלה? לא שזה אכפת לי אבל למה?

GingerBread Man

New member
לא שמעת על המחסור בדיו וירטואלי?

לא קראת בעיתון שכל סימני השאלה נגנבו ממחסני סימני הפיסוק של הממשלה? הגיע הזמן לחסוך חבובה.

SaberTooth

New member
כי את לא מדברת ככה גם במציאות...

נכון? את לא באה וצורחת לאנשים שאת מדברת איתם את השאלות שלך באוזן, נכון? ובכן, ככה זה "נשמע" באינטרנט. ומלבד, שישמוש כזה מוגזם בסימני שאלה מרובים מעניק לך מראה מתלהב ופקצי-מה של ילדה בת 9, זה מה שאת רוצה שנחשוב?

el kortito

New member
../images/Emo11.gifפקצות שולטות

seriously... ההגדרה ההבדל היחיד בין פקצות לכל הגותים האומללים זה שהם יותר שמחות זה שלילי????????????(
חוחו)

Knotted String

New member
"הגותים האומללים"?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כמה "גותים אומללים" אדוני היקר, אתה מכיר? אני אמנם לא גותית (כמו שאנשים מסויימים (אהם...
) נוטים לחשוב) אבל אני גם כל דבר חוץ מפקצה. פקצות הן לא שמחות. הם מתלהבות, צווחניות, קרציות מעצבנות, רעשניות ללא כל סיבה טובה... ומי אמר שגותים לא שמחים בדיוק? כמה חבל שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

GingerBread Man

New member
כמה חבל שיש את כל החלוקה המטופשת

הזו לסוגים. פרולטרי כל העולם התאחדו!

el kortito

New member
מכיר כמה...

וכמו שלהגיד שכל הפקצות רעשניות זה לא הכללה ככה גם להגיד שגותים הם אומללים..... אם הם לא אומללים אז הם לא גותים כל החרא הזה של דיי נמאס לי מהחיים האלה... וללבוש כל הזמן שחור...מה נסגר למה שחור?זה גם כל כך פוזה ללכת רק עם שחור........

Knotted String

New member
בולשיט.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט. לך ללמוד על מה אתה מדבר לפני שאתה פותח את הפה שלך. לפחות חצי מהחברים שלי הם גותים, אף אחד מהם לא אומלל. אף אחד מהם לא בא בפוזה של "נמאס לי מהחיים". אף אחד מהם לא לובש רק שחור. אני לובשת בעיקר שחור. זה פוזה? אני גותית? אולי, חשבת על זה לרגע, אנחנו אוהבים שחור? אולי לדעתי זה צבע יפה, ויש לי בגדים שחורים יפים, ואני אוהבת ללבוש אותם? לאאאאא... למה שתדע על מה אתה מדבר...

el kortito

New member
...

לאהוב רק צבע אחד? ובראסמיאפילו שזה עניין של דעה לאהוב רק שחור?? ואם הם לא אוםללים ולא לובשים שחור והם לא גותים אז מה הופך אותם לגותים? וכן זה פוזה, כן את גותית...

למעלה