כמו שנטע אמרה..

HiLaloSh

New member
אהבתי ת´ציור

כל הכבוד!! ואני בהחלט מצטרפת לקבוצת שונאי אית´ן!!!!!!!!!!! הזונה הקטנה

אהבתי!

ואירית-שאלה קשה במיוחד שדרוש לכך ידע רב: האם הדם הוא אדום??? 1.לא, הוא הוא בכלל ירוק, כמו שאירית ציירה 2.בטח שהוא אדום! סתם, אני מצטערת שלא יכולתי לבוא אתמול! הייתי מוצפת בשיעורים...ואני רוצה להצטרף לאגודה! אני לא רוצה שבריאן וג´סטין ייפרדו בגלל האידיוט! אבל תשאירו את הכינור המסכן...מה הוא עשה?!

lolly1

New member
זה לא דם!!!!!!!!!!

איזה חוצפה! זה לא דם ירוק!! פשוט באדום כבר השתמשתי זה סתם היה כדי לתאר.. וחוץ מזה.. הדם של אית´ן כן ירוק כי הוא לא אנושי..

רינת4

New member
אני מוכנה...

למרות שכמו שאמרתי לך אני יותר מעדיפה להיות חברה באגודת "בריאן וג´סטין לנצח!!!" הכנר הוא רק זמני,אז אין טעם ממש להקים בשבילו אגודה שלמה.

אני!

שימי אותי באחד התפקידים... יש לנו באמת הרבה אגודות... שונאי החמור בריאן וג´סטין לנצח ועכשיו שונאי אית´ן(ואין לי שום בעיה עם כינורות!) ועכשיו אני מבינה שהוא חייזר...פרח לי מהראש ולמה את לא עונה להודעות?!

lolly1

New member
להסביר שוב...

אני לא עונה כי אני רק באה לפלא אבא שלי נועץ בי מבטים של: "את שולחת-את מתה" אז אני באה לענות מכאן.. שאני רוארה את ההודעה תביני שהפלא לא שלי אלא של אמא שלי אז חצי יום הוא אצלה.. והציור אמור להיות חלום שלי.. לפני ואחרי הירוק זה הכנר למקרה שלא הבנתן...

maayan15

New member
ליאור, זו רק אני או שאת אוהבת

להפלות אותי?...."יש לנו הרבה עמותות..." שכחת איכשהו להזכיר את העמותה הראשונה שקמה (או שהיא הבנייה..זה לא עקרוני) וללא ספק המדוברת ביותר... "העמותה נגד ג´סטין טיילור הברווז"... אבל, אוליי זו רק אני...מילא.. אנשות...תנו לי להבין...אני הייתי בטוחה שחלקכן (*שיעול* נטע *שיעול*) אוהבות את אית´ן...אבל זכותכן לא לאהוב אותו...אני אישית אוהבת אותו.. ודבר אחרון אך הכי הכי חשוב... בריאן שטן??? ....את מוכנה להסביר לי למה זה?...כלומר, וג´סטין (הבוגד הזה!!!!) מלאך?????.....אנא פרטי, הסבירי, הדגימי והוכיחי....

הודעה חוזרת:

שימי אותי באחד התפקידים... יש לנו באמת הרבה אגודות... שונאי החמור העמותה נגד ג´סטין(הערת הכותבת: החמוד, התחיך, המלאך) בריאן וג´סטין לנצח ועכשיו שונאי אית´ן(ואין לי שום בעיה עם כינורות!) ועכשיו אני מבינה שהוא חייזר...פרח לי מהראש ולמה את לא עונה להודעות?! ואירית-אני מנסה לחזור לנורמל אחרי שאני ישנה כל שבת ב-2.... אז לא לשלוח הודעות ב-11! ומתי בדיוק הפלא´ אצלך?

maayan15

New member
חחח....תודה....

אל תשימי לב אליי...אני פשוט מחפשת דברים לעשות וכתוצאה מזה אני מוצאת המון דברים להתלונן עליהם....

lolly1

New member
מתי הוא אצלי...?

שאבא לא מסתכל...

למעלה