כמו שנטע אמרה..

lolly1

New member
כמו שנטע אמרה..

כשמשעם אז טוב להיות יצירתיים.. חשבתי על זה בביצפר.. וזה ממש מבטא את כל הרגשות.. מה אתן חושבות?? רינת-האימייל שלך!!!

lolly1

New member
אוקיי

אני ילדה יפה.. הנה התמונה ותיקון-*כשמשעמם*

lolly1

New member
אוקיי........

לכל השונאות את אית´ן!! זה בשבילכן........

ayaliar

Well-known member
זה בערך

כמו להגיד למישהו "אל תיעלב אבל אתה דביל"

רינת4

New member
זה לא בערך,זה בדיוק

אותו הדבר! אולי תגיד דברים טובים לשם שינוי?

lolly1

New member
אולי עכשיו

אנשים יבינו למה אני שונאת אותך... ואמרת שתעזוב-אז ביי!!!!!!!

adiko

New member
יא חתיכת מטומטמת תשמרי על הפה שלך

ואני מציע לך לא להתחיל איתי ותשמרי את ההערות של הילדה בת 5 לעצמך בנתיים אני לא ממלא פורום שלם בהודעות כדי להחיות את הפורום

maayan15

New member
אתה יודע מה אדיקו?

מתחיל להימאס לי ממך...אל תבין לא נכון...אני בעד שכל אחד יביע את דעתו, חיובית ושלילית...ושייתן ביקורת בונה...שמילת המפתח כאן היא בונה! אבל אתה במקום להציע דרכים לשיפור או לסתום את הפה...אתה רוצה להראות לנו שלא, לא נעלמת לגמריי אתה עדיין כאן ואומר דברים מטומטמים!...אז הנה משפט קטן בשבילך שאני מציעה לך להפנים היטב: עדיף לשתוק ושיחשבו שאתה טיפש מאשר לדבר ולהוכיח את זה... הביקורת שלך הפעם עברה גבולות...זה כבר לא "זה לא יפה" "את צריכה להוסיף כאן וכאן"...אתה סתם כותב דברים...אז אתה אולי מוכן להסביר לנו, או לפחות לי- מה כ"כ פתטי בזה?...הרעיון?...הביצוע?...מה??

adiko

New member
אז זה באמת השיא

אני שם ז*** על הפורום הזה ואת בין החארות האלה שעשו לי את המוות בהתחלה את ולולי ורינת יכולות להידחף לי ל*** אז אני עוזב את המקום המגעיל הזה אני יודע שזה יגרור תגובות אני לא מתכוון להישאר כאן ואני יגיד מה שבא לי אף אחת לא תגיד לי מה להגיד ובטח לא הלולי המסכנה הזו אל תתנו לי להגיע לפסים אישיים אני חושב שרק בגלל אנשים כמוכן הפורום יורד לרמה של אפס אז עזבו אני יתרום בפורומים ששוה להשקיע למרות שזו סדרה טובה אבל את וחברותייך שצייניתי עושות את העבודה מצויין אז לא מעניין אותי מה ירה אפילו מלחמת עולם ביננו אני לא שותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מובן לכולכן

adiko

New member
בואנה אז עכשיו הוכחת לי

שאני צודק את ממש ילדה מוזרהההההההההההההההההההההההההההה תודה לך לולי אני ממש מודה לך ואני מבטיח לך ניפגש בסיבוב
לכל הפרשניות באתר זה לא איום

maayan15

New member
סתם שאלה..למקרה ותחזור כדיי לבדוק

כמה אנשים כבר התענגו על זה שעזבת (כמובן שמעתי את זה שאתה עוזב כבר פעמיים אז שאני לא אראה אותך..אני יאמין לזה..)... אני לא מאמינה שרשמת שאני מאלה שעשו לך את המוות בהתחלה!!....אני אף פעם לא אמרתי לך משהו מעליב...לא אמרתי שאני רוצה שתעזוב...לא התווכחתי איתך בכלום!!...אני אפילו לא זוכרת אותך בהתחלה!!!....אז לפני שאתה מאשים אנשים...תבדוק שאתה לא מתבלבל!!... ועכשיו שאנ יקוראת את ההודעות שלך...באמת חבל שלא עניתי לך בהתחלה...אולי הייתה עוזב יותר מהר...אידיוט!

netaK

New member
פיתחתי את רעיום השטן-מלאך

ותראו מה עשיתי היום בשיעור משעמם!

rAnDuSh

New member
הייייייי

מה קורה פה? למה אתן שונאות את אית´ן???????????????? הוא כל כך מושלם שאי אפשר לחשוב על לשנוא אותו גם אני הייתי בטוחה שאני אשנא אותו אבל לא......!!!!!!!! התאהבתי בווווווו אז דיי מתוקות

למעלה