כמו שהציעו פה....

ophirein

New member
כרגע - מוש בן ארי - ואיך שלא...

שכמובן המקור הוא אריאל זילבר. כל מוזיקה ישראלית שתתני לי אני ישמע (תעשו טובה - את הדיכאוניים אני לא מבין, אז כנראה שזה לא בעברית
) חסידית זה די שולט...יש לי חסידית על המחשב ומדי פעם אני שומע...בדרך כלל בשבתות חחחח (סתם, בצחוק....אני מרגיש מפגר אם אני עושה את זה
) אמממ יש עוד כלמני מוזיקות שאני שומע, אבל לא בקביעות...כזה כמו הודית אז שומעים פעם ב....... זהו... מה את שומעת? ובכלל מה כולם פה שומעים? יאללה - כל אחד לתת לי שיר - אני שומע ואומר איך

Flight Freak

New member
אני בעיקר רוק, רוק קל

סגנון eagles,red hot chili peppers, beatles, foo fighters קצת אריק אינשטיין, כוורת, אביב גפן לא ממש אריאל זילבר P:

ophirein

New member
אריאל זילבר דווקא נחמד לשמוע!

אבל הוא נמאס די מהר... אביב גפן זה קשה לשמוע - הקול שלו כ"כ מעצבן!!!

רעותיק

New member
חסידית שולט!!

אופיר אני מזה מסכימה איתך!! מוזיקה חסידית זה אחד הדברים שהכי משמחים אותי ואיפשר לשמוע את זה ולא להיות מאושרים! מומלץ מאוד חח ושיר ספציפי זה שלמה רבא!שזה פשוט ש ל י ט ה! מישהו יודע אם יש אפשרות להעלות אותו לפה?

ophirein

New member
אם אני אצליח אני אביא לפה...

אבל מוזיקה חסידית ל מתחיל ולא נגמר ב"יהא שלמא רבא" אלא יש עוד פוווווווווווול שירים!!! ויש אפילו מעין טראנסים ואם לטראנסים אני מרגיש אידיוטי לקפוץ לחסידי ממש לא! חחחחח אין לי מושג את האמת למה
סיון - אני נותן לך את הכבוד להמליץ לנו פה על כמה שירים....

אממ אני..

אני שומעת רק רוק... ישראלי בעיקר אבל גם באנגלית. אני שונאת פופ, ראפ, היפהופ, טראנס, ובעיקר בעיקר מזרחית ודיכאוןןן...

למעלה