כמו שהציעו פה.... שיחה נחמדה! מש"צים! מה קורה? הכל טוב?
O ophirein New member 31/10/05 #3 חבל על הזמן! מצויין! אז איך החיים? (אני לא יכול לשאול בעניין הבעל והילדים )
מ משצית ירושלמית New member 31/10/05 #4 נראה לי שאני כבר יודעת ששלום הבעל והאישה מצויין עכשיו מה עם הילדים? וזה לא שיחה של מחוז ירושלים אז אתן מוזמנות להצטרף ושלומי טוב
נראה לי שאני כבר יודעת ששלום הבעל והאישה מצויין עכשיו מה עם הילדים? וזה לא שיחה של מחוז ירושלים אז אתן מוזמנות להצטרף ושלומי טוב
מ משצית ירושלמית New member 31/10/05 #7 חחחמי הם אותם קטנטנים אני חברה של ההורים ואני לא מכירה תפשושים?
נ ניצניזם New member 31/10/05 #9 תראי.. הילדים בסדר גמור.. :} כן כן.. הם גדלים לאט לאט.. הקטן שלנו עולה לכיתה א'!!!!! כאילו רק אתמול הוא נולד........................... אוי אוי אוייייייייייייייייייייייייייייייייי
תראי.. הילדים בסדר גמור.. :} כן כן.. הם גדלים לאט לאט.. הקטן שלנו עולה לכיתה א'!!!!! כאילו רק אתמול הוא נולד........................... אוי אוי אוייייייייייייייייייייייייייייייייי
מ משצית ירושלמית New member 1/11/05 #12 כן אה זה די לא היה ברור יאווו איזה יופיהטקן כיתה א בטח אתם ממש מתרגשים רק עוד 10 שני הוא יוכל להיות משצ
כן אה זה די לא היה ברור יאווו איזה יופיהטקן כיתה א בטח אתם ממש מתרגשים רק עוד 10 שני הוא יוכל להיות משצ
מ משצית ירושלמית New member 31/10/05 #5 נראה לי שאני כבר יודעת ששלום הבעל והאישה מצויין עכשיו מה עם הילדים? וזה לא שיחה של מחוז ירושלים אז אתן מוזמנות להצטרף ושלומי טוב
נראה לי שאני כבר יודעת ששלום הבעל והאישה מצויין עכשיו מה עם הילדים? וזה לא שיחה של מחוז ירושלים אז אתן מוזמנות להצטרף ושלומי טוב
F Flight Freak New member 1/11/05 #13 היי הקשיבו לי! אבל לא הבנתי אם צוחקים עליי או איתי בנוגע לזה עכשיו
O ophirein New member 1/11/05 #15 לא צוחקים../images/Emo11.gif היינו חייבים משהו אחר כדי להוריד את הפוקוס מהשרשור הקודם! אזזזזזזז ממצב?
לא צוחקים../images/Emo11.gif היינו חייבים משהו אחר כדי להוריד את הפוקוס מהשרשור הקודם! אזזזזזזז ממצב?
O ophirein New member 1/11/05 #19 הכל טוב.... עכשיו בייחוד... כשאני יושב ליד המחשב ושומע מוזיקה!!!! אחחחח איזה כיף סתם ככה מדי פעם לבזבז את הזמן
הכל טוב.... עכשיו בייחוד... כשאני יושב ליד המחשב ושומע מוזיקה!!!! אחחחח איזה כיף סתם ככה מדי פעם לבזבז את הזמן