כמו שביביהו שחרר את יאסין

meggie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טאגיד פרנקי , היא פגעה בך ? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רוחשת מזימות
ממש מחליפה את ג'ון גרישם

meggie

New member
או מיייי גאדדדד ../images/Emo152.gif

לפחות אתה אדם ישר והגון וזו נחמה גדולה

מישל A

New member
כן אדם הגון וראוי שנפל לבור של "אישה רעה רעה"

לא אני אמרתי זאת חברייך לשעבר אמרו, אני מצטרפת

meggie

New member
התחילה הטלנובלה סוחטת דמעות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

meggie

New member
והאוסקר הולך ל >>>>>>>>>>>>>>>>

מישל
היא משלנו
היא ישראלית והביאה כבוד
ברכות מהארי פוטר גם

פייר בדוגרי אני רוצה להכיר את הארי פוטר

יש איזה אופציה עליך משהו איזה מספר טלפון או את פקולטת המכשפות שלו?? ת'אמת עד עכשיו שאני אתפלץ לא הבנתי למה היא חטפה עלייך ג'אננה תגידי יש סיכוי שגנבת לה משהו? אכלת לה שתית לה ?? לקחת לה אולי את שלדר בטעות? מה היא רוצה מה יש לה ?? טוב שהיא השאירה לי את עמיש מזל ...טוב שהיא שונאת אותו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא יכולתי להתאפק))))))))))))))))) חחחחחחחחחחחחח

meggie

New member
הג'ננה שלה החלה כשביקשתי את הלינק לקומונה

של גאיה תהרגי אותי אם אני מבינה אותה
מה כבר ביקשתי ?

ביקשנו להגיד לה חג שמח שתינו אהבלות..

לאנשים כאלו לא אומרים חג שמח ולא נעליים... שולחים אותם לקיבינימט יופטפיומט טפווווווווווווווווווווווווווו

למה מגי אישה רעה?

דרך אגב אישה רעה נקראה בפיך גם הליידי ושאלוהים ישלם לה אם את זוכרת היטב את המריבות בינכם.. אז עכשיו את יורה על מגי ומלקקת לליידי ממש לא מובן לי בחיי .. לפחות תהיי עקבית ירחם השם.

מישל A

New member
אולי אני מאוהבת בך, ואולי בקשו ממני ידידך

שאוהבים אותך באמת, לא לפגוע בך כעת ברצינות פרנקי, הייה כן ןאני שואלת ההצקתי ראשונה למגי העשיתי משהו שיפגע בך או בה בתוך תוככך אתה יודע שלא הפעל את תאי המוח האפורים שלך שכעת רדומים מעיוורון באמת באמת שאיני רוצה לפגוע בך למענך בתחילה אף הייתי מוכנה להבליג אך כשכלו כל הקיצין, ומחוסר ברירה פעלתי.

פרנקי 123

New member
מישל את נסחפת.

את באמת חושבת שאת מסוגלת לפגוע בי? הפעם נסחפת מאוד ! (ותאמיני לי שאני מאוד עדין ומתחשב איתך..מאוד !) וזה המזל הגדול שלך. למה שלא תניחי למריבה המטופשת הזאת ותתעסקי בדברים חשובים אחרים?

מישל A

New member
פרנקי לעולם לא אפגע בך, מוכנה להניח למריבה

רק באם השתיים תתנצלנה על שהכפישו את שמי לשווא אאפילו שבועה באלוקים שאיני מי שהן חושבות לא הזיזה להן, מה שמראה באיזו חברה רעה אתה מסתובב. אנא פרנקי פקח את עיניך.

ואיך עמיש כפרע עליו אומייר..

פככככככככככככככככככככככככככככככככככככ פששששששששששששששששששששש בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שקרים עליך ישראל טפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו... להתנצל אעלק גם בעולם הבא לא אתנצל ולא ארד על ברכיי להתנצל אחרי שסובבת ת'סכין בגב שלי ולכלכת עליי אצל הליידי.. ואת לא רק גאיה את נילושששששששששש טלי שירלי דנה קמה ועוד מליון ואחת שמות שהיית צריכה לרקום כדי להגיע לכתוב.. ובל נשכח את שלומית לתמיד גם כן .. פשוט אין מילים להביע את הכאב והתדהמה שלי לראות אותך מנסה לסכסך בין מגי לפרנקי.. כפי שרצית לסכסך ביני לבין מסרים ולא רצית שנשלים .. ולמזלי הטוב ששמעתי בקולו של מצפוני ועשיתי את החשבון נפש שלי ואני מודה לאל על כך. צריך להיות באמת מטומטם ואדיוט ולא להאמין למה שאנחנו אומרים ולהסכים שאת חדשה.. את חדשה כמו שאני חדשה.

פרנקי 123

New member
מישל

אם את באמת מכבדת אותי ומעריכה אותי כפי שאת מציינת...אשמח אם תשמעי בקולי ותניחי לזה כבר. התנצלויות לא יהיו כאן ! תניחי לזה ומבחינתי תצאי גדולה מהחיים. מוכנה להרים את הכפפה?

מישל A

New member
אני מעריכה ומכבדת אותך, אולם לאחר שהכפישו את

שמי אבקש שתתנצלנה הנשים שפגעו בי לשווא אתה מבחינתי תהיה עוד יותר גדול אם תדאג לכך שהנשים תתנצלנה, ארים את הכפפה לאחר שתעשה זאת והאמן לי שלאחר מכן לא יהיה לי כל שיח ושיג עימן.

למעלה