כמו פרפר...

the faceless

New member
כמו פרפר...

ראיתי פרפר בעל כנפיי קטיפה בצבע כתום עשיר מדהים עם נקודות קטנות של שחור עליהן... ראיתי פרפר עובר מפרח יפה לאחד לא פחות מרהיב... קנאתי בפרפר, קנאתי קשות... חיים יפים בין פרחי בר, אויר מלא פולין וריחות קיץ מתוקים... חיים בריחוף בין נופי יופי... ואז חשבתי, האם הוא מבחין??? האם הוא רואה??? האם הוא מרגיש??? את היופי? את המתיקות? את החיים? האם הוא מעריך??? חיים יפים ליום אחד, ללא עננים בשמיי הגורל, או חיי ניסויים של עליות ומורדות, של אכזבות ותקוות, של אהבות ופרידות, של טעימות מכל מנות החיים, ולא רק מאלה המתוקות??? ולא יכלתי להחליט...האם אני מקנאה???

אנגלינה

New member
אני דווקא כן מקנאה

איזה כיף לו לפרפר כל כך יפיפה ואיזה כיף לו הפרפר הוא יכול לברוח לאן שירצה מתי שירצה........ אנגלינה

פרח-בר

New member
לקח אישי...

היי, ועל זה נאמר מותר האדם מן ה... וש...הכול בראש... ואם נשאל את הפרפר מה הוא יאמר??? לבטח יימצא על מה לקטר... ואני, מה אני, למדה מדבריך??? שעלי להעריך כל רגע יפה ולקבל את הכול כמתנה ששתרום לי . אם לא היו לנו הצללים היינו מעריכים את האורות? אלאמלא הרע והמכוער היינו מבחינים שיש גם טוה ויפה וכו`. תודה לך על הפרפר שהזכיר לי לחפש את הטוב והאור שמסביבי ובי.

קלייר

New member
ללמוד לפרוש כנפים-לראות את העולם

ללמוד לפרוש כנפים לראות את העולם מסביבנו מלא בשלל צבעים ,אין לקנא בפרפר כי חיו קצרים ,לכן יש למצוא את היופי בחיינו כי קיים בשפע רקלראת את הכל במשקפים ורודים למרות הקשיים שיש בחיי היום יום

למעלה