כמו משגל

רכוס

New member
כמו משגל

כמו משגל כתוב לי משוררי שיר. לקרוא שירך כמו להגיע לאורגזמה אנושית בסופו. להניח לשורות לשגל אותי עד גבול האונס ולפרוק זרעי בתחושה שלא נכתבת. כמו זיון של פעם בחיים. כמו שיכרון חושים מערפל וכמו אך ששירה יכולה. מסוגלת. הב לי משוררי, הב לי אותה ואגמור... (מוקדש לטקילה)

טאKילה

New member
משוררי

כמו משגל בכחול של הלילה חלומי ירחף בלאט לתוך נבכי גופך להירכס בך ולגמוע מתוק מתוק מפרי מילותיך. אוהבת את השיר אוהבת את משוררי המיוחד
}}{{

את יודעת

ראי כיצד את יודעת להוציא מילים גנוזות ממרתפי החשק ולסלק מחסומים מנתיבי התשוקה. ויותר מכך את יודעת להנחיל לאוהבים ימי ראשית מייחמים מן העת בו טרם גורשנו מן הגן. שכן מצויות בך מילים של פאר המציפות בעסיסים און מזדקר ורוקעות אורגזמות במשוש החטאים.

טאKילה

New member
איש יקר

אתה יודע אותי מימי בוסר אות ועוד אות נשזרו בערגה עסיס ותאווה כיסופים וכאב עטופים דמעה חמה. מילים מילים השתגלו בעונג על מרבדי שירה אירוטית.

חלום

אישה ואיש אנחנו, כפותים באהבים, פורצים את התוחלת באיזמלי תשוקה, והגיגי החשק צמאים ומתאווים, כשאש היצרים אלינו רתוקה. אז מסירים אנחנו גלימות עוטות בושה, ואת שבתוכנו פורקים במלא עזות, דרכי שוגה עלייך כגבר באישה, והמילים שבנו הינן חובה וזכות. מראה מערומייך ניבט בי בחלום, ולהט אֵיבָרָי ניצת באון לוהט, והעדנה הומה בי כי באת אלי הלום, את היפה מכל לקחת ולתת.

טאKילה

New member
מעורר כמוסים

אתה משליך אלי תחושות סוערות המפריחות בי רגשות. , חומד מרחוק ומועד לתוך חלומי מעורר כמוסים וגופי עורג להתעטף בחיבוק שלך.

רכוס

New member
תאוות

בתאוות משולות ערבות עשב וקמות ביד חשה. נגועת. מניחה לרוח נוע בקמות. להעבירן בידי הפתוחה. לגרות. לייחם. להבעיר. ואט ידי עושה דעתה נעה אל גוף אדמה חופנת רגב. ועוד רגב וכבר גופי שרוע נושק אדמות העשב עושה בו שמות בליטופי רוח נעה וכבר, כבר גופי באדמתך פנימה.

ריקי די

New member
תאווה

גופי מלוטף טללי בוקר חרישי מתפתל בעקבות התשוקה, אדמה רכה מפשקת פיה חושקת לכלוא בתוכה חיים חדשים. תאווה נעה בלאט אל נגיעות ליל ובוראת עצמה אל השחר.

טאKילה

New member
אֻכְמָנִיּוֹת

הֵבֵאתִי פֵּרוֹת יַעַר אֲדֻמִּים וּכְחֻלִּים אַגִּישׁ לְפִיךָ אֻכְמָנִיּוֹת מִבֵּין אֶצְבָּעוֹת מְסֻכָּרוֹת לְהַמְתִּיק לְשׁוֹנְךָ. בְּנִיעַ הָרוּחַ עַל עֵשֶׂב מֵצִיץ בְּסַּחַף לְחִישַׁת תְּשׁוּקָה נִתְמַסֵּר אֶל עֹנֶג מְדֻשַּׁן. אַשִּׁיק אוֹתִי בְּךָ לְרֵיחוֹת וּמַגָּע בְּרִטּוּט חוּשָׁנִיּוּת גּוּף וְלֵב פּוֹעֵם מִתְאַוֶּה מִתְעַצֵּם מַעֲמִיק מִשְׁגָּל אֲנָקָה. וְכָל כֻּלִּי שֶׁלְּךָ.

רכוס

New member
כשאדעך

כשאדעך אבוא אל אבותיי רגוע. כי באתי אל תומי ידעתי עולם כבשתי אישה את אהבתה. נדמה שעתיד אני לא דעת-עוד אני בשיאי.

טאKילה

New member
מכושפת שלך

עורגת אליך עם כל מבט מוקסמת מחיוכך העוטף את לבי האוהב. , וגופי כמהה לתור לתוך זרועותיך לגעת בך לדעת אותך עד כלות. , מכושפת שלך.

למעלה