כמו מלאך.....

love coco

New member
כמו מלאך.....

מכתב שכתבתי למישהו.וחשתי צורך עז לפרסם.... אני יושבת פה בחדר,וחושבת עליך.שוב עולה לי חיוך על השפתיים. מזמן לא חייכתי ככה. למה בעצם? אני לא מכירה אותך כ"כ הרבה. אבל אתה יודע שיש לך נטיה לעשות את זה לאנשים. סתם ככה בלי סיבה אתה גורם להם לחייך. כמו מלאך משמיים. לא יודעת למה אני כותבת לך.באמת שלא. אולי כי משעמם לי.ואני נזכרת בך. בשיחה שלנו.בכל מה שאמרת. כל מה שנאמר בין השורות. זה משרה עלי אווירה של נחת. עוד דבר שאתה יודע לעשות לאנשים. רק רציתי לאמר תודה, על שהרגעת אותי. בזכותך היום עבר טוב.ואתה יודע למה אני מתכוונת. רציתי להתקשר אליך,לאמר שהכל בסדר.אבל איכשהו הרגשתי שאתה כבר יודע. כמו מלאך משמיים שרואה את הנסתר. אז זהו. זה כל מה שהיה לי לאמר. את השאר כבר אמרתי. ואין צורך להוסיף על מה שיש. אני רק מקווה שהכל יהיה טוב. כי אתה קרן האור היחידה באפלה שעוטפת אותי. אתה החיוך הנמוג. כמו מלאך משמיים שנשלח להגן עלי. ורק נשאר לי לאמר לך...תודה.

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif מלאך שכזה ..

שמופיע ביום האפור ביותר מאיר את החושך בחיוך בהקשבה במילה באמת ראוי לתודה מלאכים בדמות אדם נשלחים אלינו ואני חושבת שלעיתים הם דווקא נשלחים בשעה הכי חשוכה השגחה עליונה או יד הגורל ? שמחתי לקרוא את המכתב שלך יש בו בין השורות ..רוגע וחיוך תודה ששיתפת אותנו .. ברגעים של קסם רגעים של חסד
ברוכה הבאה למכתב ...

שיריה

New member
גם אני אהבתי...

זה מקסים. המילה הזאת "תודה" היא מילה עם כל כך הרבה עוצמה! שמחה ששיש לך כזה מלאך, שמחה שיש בך הטוהר להעריך אותו כל כך !

שיריה

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif אהבתי

"גם מלאכים צריכים מלאך שומר..."

love coco

New member
אני שמחה....

שאהבתם את המכתב. היה לי מאוד חשוב לפרסם אותו. הוא ישב לי בבטן כבר הרבה זמן.... תודה רבה.

תודה ....

לך נסיכה שהבאת לנו את זה לכאן ... נחמד לשמוע תודה מידי פעם , לא לכל אחד יש את הסגולה הזו לאמר תודה ...
...

love coco

New member
בבקשה.....

גם אני חשבתי שזה חשוב לפרסם את המכתב.... אחרת הוא היה יושב אצלי בקופסא (יש לי קופסא מלאה של מכתבים שלא נשלחו...) עוד הרבה זמן... אבל התודה,זה המסר שרציתי באמת להעביר... ולמי ששואל את עצמו..הולך לי טוב עם המלאך שלי (ב"ה). בוקר טוב לכם, ויום נעים : )

למעלה