מלאכי עליון
New member
כמו גדולים ../images/Emo9.gif
היום אני ובן זוגי מזה שלושה חודשים דיברנו על נושא של מעבר דירה, ואזרתי אומץ לשאול אותו שאלה שמאוד קשורה למחויבות והיא אם הוא רואה אותנו עוברים לגור ביחד בעוד תקופה מסוימת (כשנה - +) והוא אמר שבדיוק על זה הוא מדבר כבר חצי שעה
כי דיברנו על כמה כל אחד יכול לתת כדי לעבור לגור מחוץ לבית וכו' וזה לא היה ברור לי שהוא מתכוון שנעבור לגור ביחד ופחדתי לשאול אותו אבל שמחה שאזרתי אומץ, כי ראיתי שהוא ממש לא מפחד לדבר ובכלל להיות בתוך מחויבות... בכל מקרה, לא על זה רציתי לדבר אלא על ההרגשה של "אני גדולה"- התקדמתי השנה כברת דרך: אני סטודנטית שנה ב' עוד רגע קט, מתכננת לעבור מחוץ לבית בקרוב, עובדת ב-2 עבודות ופשוט חיה את החיים, ובסה"כ טוב לי, ממש טוב לי ואני מרגישה פתאום בוגרת וגדולה. אז... מה דעתכם על שרשור נוסטלגי או לא נוסטלגי, על ההרגשה של "ברוכים הבאים לעולם הגדול", שפתאום הרגשתם שאתם גדולים והתחלתם את החיים האמיתים בעצם
היום אני ובן זוגי מזה שלושה חודשים דיברנו על נושא של מעבר דירה, ואזרתי אומץ לשאול אותו שאלה שמאוד קשורה למחויבות והיא אם הוא רואה אותנו עוברים לגור ביחד בעוד תקופה מסוימת (כשנה - +) והוא אמר שבדיוק על זה הוא מדבר כבר חצי שעה