כמותי

Ice1213

New member
פתרון

דרך אגב הכינוי לך מצחיק מאוד...כל היום אמרתי את זה ככה במבטא רוסי כבד ואנשים בעבודה חשבו שאני משוגע..:)

../images/Emo6.gif

ותודה! יופי של פתרון שלא קפץ לי ישר לעיניים, ולכן התחלתי להסתבך עם כל מיני שטויות.

Pearle River

New member
אפשר כמה שאלות?

למה הזווית שנוצרת עם M שווה ל-72? למה האי שיויונות שהראת שם מתקיימים? תודה :|

Ice1213

New member
ככה

1. הזווית המרכזית של מצולע בעל N צלעות היא 360/N... 2. מול זווית גדולה נמצאת צלע גדולה(כמובן שבאותו משולש)... מזה שאתה רושם אי שוויונות אני מניח שאתה לומד בקידום ולכן אני מניח שאת הדרים האלה כבר למדתם..או שלא? אההה...איזה מטומטם אני...לא שמתי לב שלא מדברים על אותו משולש..בכל מקרה הפתרון נכון כי במקרה הזה למרות שאנו לא מדברים על אותו משולש זה כן נכון כי יש לשני המשולשים בסיס זהה...למה? הסבר בתמונה..

Pearle River

New member
אחלה הסבר ! תודה רבה.

למה אבל דווקא תלמיד קידום? ;) אני תלמיד אנקורי חח ... וסתם הייתי לא מרוכז, עזרת לי מאוד. תודה לך.

תודה בכ"מ ../images/Emo13.gif

אגב, זו שאלה רביעית באותו הפרק שהשאלה ההיא עם A שמתחלק ב12, הייתה שאלה ראשונה. ואני חשבתי שרק קידום אוהבים לתקוע שאלות עקומות בתחילת הפרק.. בכ"א, מה הכי מוזר? זה כשאתה בא לראות מה הטעויות שלך ופתאום רואה: שאלות 1 ,4 ו-25.. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות במקרים כאלה.. כי הריי לא מדובר בהכרח בטעויות של חוסר ריכוז או טעות חישוב או משהו כזה..

למעלה