כמותי - 29.3.07

S a s h o K

New member
כמותי - 29.3.07

היי חבר'ס! מקווה שכבר טיפה נרגעתם מהבחינה ומהפרק הכמותי הידוע לשמצה בפרט. הרהרתי היום על הבחינה ואולי שהייתי צריך להתכונן יותר בכמותי מחומר של קידום והגעתי למחשבה מעניינת: כמה ירדנו על קידום על הרמה שלהם בכמותי ושיבחנו מכונים אחרים (כגון: גבע) כנראה קידום יודעים מה הם עושים... כלומר הם מכינים לגרוע מכל בסימולציות שלהם שלצערינו הגרוע מכל הופיע אתמול דווקא בבחינה שלנו... מה דעתכם על כך? אם היינו שוקדים יותר על סימולציות של קידום, אולי היינו יותר מיומנים ומוכנים לפרקים בסגנון של הפרק השואתי שהיה אתמול? אני יודע שלא בוכים על חלב שנשפך, אבל בכל זאת...

Proteous11

New member
לדעתי קצת נסחפו עם כמה שהיה קשה

הפרק לא היה קל וגם לא פרק בינוני , אבל לא מטורף כמו שכולם עושים אותו .... ברור שזה אינדוידואלי אבל אני מנסה לשמור על אובייקטיביות מסוימת אולי הגרף שהיה טיפה לא אופייני גורם להרגשה או סדרה של תרגילים מרגיזים סטייל הריבועים הצמודים והתרגיל האחרון שלדעתי הוא נטו טכניקה אבל לא חשוב ... צריך לחזור קצת לפרופורציות ... הפרקים הכמותיים של קידום הם קשיים בהרבה ואין שום סיבה בעולם לללמוד מהם .. לדעתי לפתור את הסימולציות של לחמן - שאני שונא אבל לא חשוב ... של הייקיו ושל המרכז הארצי מספיק בהחלט - יצא קצת הרבה סימולציות :) אבל לא בקטנה ... :) תראה היה קשה לא רק לך ולי , היא קשה לכולם ככה שזה ינורמל בהתאם אין לך מה לחשוש :)... יהיה טוב נו .. לא ? מקסימום אורזים את החפצים לתוך המזוודה וטסים ללמוד באיזה חור פוסט קומוניסטי עם טמפ ממוצע של מינוס 20 בצל .......:) !!!

נ ט ע 18

New member
זה לא בהכרח נכון

הקטע של קידום זה לסרבל את התרגילים עם פול חישובים והקושי שהיה בבחינה הוא לא היה אותו קושי, אלא להיפך לא נדרשו כמעט חישובים..

S a s h o K

New member
אבל עדיין...

התרגילים שהיו בפרק אתמול דרשו הבנה שלקחה דקה בערך או אפילו יותר וקידום מתרגל אותך בסימולציות בכמותי להתרגל למצב שבו שאתה צריך להקדיש לתרגיל יותר מדקה ויש לא מעט תרגילים כאלה... מצטער שלא הייתי מספיק ברור בהודעה הראשונה שלי...

נ ט ע 18

New member
אני עשיתי גם סימולציות של קידום

והפרקים שם היו לא זורמים כמו באוגדן למשל או כמו הפרק הראשון בבחינה אבל זה לא הכין אותי לזה, כי שם אתה מסתכל על שאלה ויודע מה אתה צריך לעשות גם אם זה יקח קצת יותר מדקה, ואתה לא צריך לבזבז איזה חצי דקה רק כדי להתפקס על השאלה..(בעיקר השאלות האחרונות בפרק).

למעלה