כמותי+מילולי

כמותי+מילולי

1) 40% מהתושבים בישוב בעעע שווים במספרם ל30% מהתושבים בישוב פחחח. אם נחלק את מספר התושבים בבעעע במספר התושבים בשני הישובים גם יחד תוצאה המנה תהיה- 1) 7\4 2) 7\3 3)4\3 4) 3\4 הוגדרה פעולה חדשה שסימונה &, כך ש (a+1)&=2a+1 3& + (3-)& = ? 1) 2 2) 4 3) 8 4)16 כל הבבונים אוכלים נמלים או חגבים אך לא את שניהם. על סמך איזו מהטענות הבאות ניתן יהיה להסיק שבבונים לא אוכלים חגבים? 1)כל הבבונים שלא אוכלים נמלים אוכלים זחלים 2)רק אוכלי הנמלים עשויים לאכול חגבים 3) רק אוכלי החגבים עשוים לאכול נמלים 4) אין אוכלי נמלים שלא אוכלים חגבים

johngalt2

New member
תשובות

חצב להבות אש - אם הכוונה היא לחוצב להבות, אז זה דיבור מאוד רהוטים, משכנעים וסוחף. (נאום חוצב להבות). אם לא, אז אני לא יודע. גרום - רזה מאוד אתנן - שוחד

edeni1

New member
אתנן-

1.שכר הניתן לזונה 2.מתנה או טובות הנאה שנותנים למישהו כדי להשיג מטרות לא הוגנות

johngalt2

New member
תשובה ל- 1

2. 3/7 עושים משוואה ומגיעים... אם אתה צריך פירוט אני אשמח לתת.

edeni1

New member
שאלה

הביטוי 'עמד בסתירה'-היה כתוב שזה מישהו שעשה משהו שסתר משו אחר, למישהו יש דוגמא??

johngalt2

New member
דוגמא

דבריו הרבים על חשיבות הכנות עמדו בסתירה לעובדה שהוא כל הזמן משקר...

רצוי פירוט

יש לי דרך, אבל לא ממש מתמטית, לכן אשמח לקבל פירוט

sapirk

New member
הסבר ל-2...

נסמן את כפר בעעע כ-X ואת כפר פחחח כ-Y. נבנה משוואה: X*40/100 = Y*30/100 שזה שווה: 4X=3Y X= 3/4*Y מבקשים את כפר בעע מתוך הכל כלומר איקס חלקי [איקס+וואי] מציבים במשוואה את X.. מתבטל ה-Y ונשאר 3/7

edeni1

New member
אבל

אני לא יכולה פשוט לעשות 40 חלקי 70? כי הרי 40 אחוזים ממאה זה 40, ו30 אחוזים מ100 זה 30, ולכן 40 חלקי הכל(70) זה יוצא 4 חלקי 7 ! מה לא נכון פה?

johngalt2

New member
את יכולה מפני ש-

אמרו לך מה היחסים *ביניהם*, לא שהם מהווים 30% ו- 40% משלם כלשהו.

johngalt2

New member
שיט!!!

סיימתי לכתוב את כל התשובה ועשיתי forward ונמחק לי. אני שונא שזה קורה!!! טוב: נסמן את בעע ב- b ואת פחחח ב- p. נתון כי: 4b/10=3p/10 מכאן ש- p=4b/3 ביקשו את: b/(b+p) ZZ שזה b/(b+4b/3) ZZ, וזה יוצא בסוף 3/7.

johngalt2

New member
לגבי 2

יצא לי 2-, ואני די בטוח שזה נכון. יש סיכוי שיש טעות בההעתקה?

למעלה