כמוסות פנינה סינית

נירית73

New member
כמוסות פנינה סינית

האם כמוסות הפנינה הסינית (של חברת אורלין) יכולות להזיק לגוף? האם לכמוסות אלו אין אישור ממשרד הבריאות, וזאת למרות שניתן לרכוש אותם בסופרפארם? תודה נירית

שלום נירית.

אינני מכירה את החברה שהזכרת ולכן קשה לי להתייחס למוצר שלהם. מכל מקום, ברפואה הסינית המסורתית, אבקת פנינים היא מרכיב המשמש לטיפול חיצוני ו/או פנימי, למחלות רבות, כבר כ 2500 שנה. השימוש הנפוץ באבקת הפנינים, הוא לשם תהליך של דטוקסיפיקציה בגוף, בעיקר במצבי רעילות בעור, כגון: פריחות מגרדות, פסוריאזיס, אקזמות וכד'. כמו כן משמשת להזנה, חידוש וריכוך העור, העלמת כתמים, העלאת הרמה האנרגטית במערכות הגוף, הרגעת הכבד, טיפול בדלקות גידים ושרירים, השפעה על מערכת העצבים ולכן להרגעת הנפש, ריפוי כוויות וחתכים בעור, אינסומניה, שיפור הראיה והורדת חום גבוה, כזה שאינו יורד עם תרופות. הפורמולה הסינית המכילה את אבקת הפנינית, נקראת Zhen Zhu San. כל טוב. שירי.

נירית73

New member
בהמשך לשאלה הקודמת

היי שירי, ראשית, אני רוצה להודות לך על תשובתך המפורטת!!!! רציתי לשאול אם ידוע לך כיצד רוכשים את הפורמולה שציינת? האם יש חברה ספציפית שאת ממליצה עליה? אם זה דרך שיווק באינטרנט, אז האם יש לך כתובת של אתר אמין? בתודה מראש נירית

hava1d

New member
אבקת פנינים

אבקת פנינים אפשר לקנות בחברת היי לייף. 03-6880818 וגם כאן http://www.feelgood.msn.co.il/feelgood/pinukim/A53DF09FAEFB44E5A31A7A908D10BA32.htm

או ליצור קשר עם מטפל סיני..

ולבקש אותו, לבדוק אם ב"זן צמחים" [שהוא בית מרקחת שנותן שירות למטפלים], מכינים את האבקה. את Zhen Zhu Mu, החלק של הפנינה, שממנו מכינים את האבקה, ידוע לי שהם מחזיקים. חג שמח. שירי.

למעלה