בהחלט! פשוט מתווווווווק!
S shira245 New member 8/8/03 #25 2 שאלווותתת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ממ למה קר לא מופיע על העטיפה של הDVD?!?!?? ושאלה שניה קוראים לאח החורג שלו Lymon????איזה שם זה???
2 שאלווותתת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ממ למה קר לא מופיע על העטיפה של הDVD?!?!?? ושאלה שניה קוראים לאח החורג שלו Lymon????איזה שם זה???
ט טל גקסון New member 8/8/03 #26 2 תשובות...../images/Emo105.gif לשאלה הראשונה,אין לי מושג..אבל כנראה בגלל שהם הקאסט "המקורי" שהיו בהתחלה... לאחים החורגים שלו קוראים ליימון וג'ונת'ן... ולאחותו (לא חורגת) קוראים Ashleigh פרס למי שמצליח להבין איך מבטאים את זה!
2 תשובות...../images/Emo105.gif לשאלה הראשונה,אין לי מושג..אבל כנראה בגלל שהם הקאסט "המקורי" שהיו בהתחלה... לאחים החורגים שלו קוראים ליימון וג'ונת'ן... ולאחותו (לא חורגת) קוראים Ashleigh פרס למי שמצליח להבין איך מבטאים את זה!
S shira245 New member 8/8/03 #27 ../images/Emo51.gif איזה שם מוזרים.. ליימון?!?! עכשיו אני יודעת איך אני יקרא לילד שלי בעתיד בקשר לאחותו נראה לי שזה פשוט אשלי לא?!? וממש לא יפה שהם לא שמו את ג'ק!!!חוצפה!
../images/Emo51.gif איזה שם מוזרים.. ליימון?!?! עכשיו אני יודעת איך אני יקרא לילד שלי בעתיד בקשר לאחותו נראה לי שזה פשוט אשלי לא?!? וממש לא יפה שהם לא שמו את ג'ק!!!חוצפה!
מ מתחת לגשר New member 9/8/03 #28 נראה לי הגיוני שמבטאים את זה אשלי. כמו מהתאומות (מרי קייט ואשלי). GH שלא מבטאים. כמו למשל ב-night... אז אני מקבלת פרס מטל או שיצאתי אהבלה?
נראה לי הגיוני שמבטאים את זה אשלי. כמו מהתאומות (מרי קייט ואשלי). GH שלא מבטאים. כמו למשל ב-night... אז אני מקבלת פרס מטל או שיצאתי אהבלה?
ט טל גקסון New member 9/8/03 #29 יכול להיות...../images/Emo105.gif אבל אשלי כותבים Ashley.. אבל בהחלט יכול להיות!!!! אני אשלח את זה לבירור
יכול להיות...../images/Emo105.gif אבל אשלי כותבים Ashley.. אבל בהחלט יכול להיות!!!! אני אשלח את זה לבירור