כמה תמונות בסוף עשינו בשרשור מישהו ספר? מנדי בפורום?
P prinsses maya New member 30/5/03 #2 עוד משהוא אתמול היתי בהופעות מחול כל היום 3 הופעות אז היום לא היי בבי"ס והיום יש לנו בפנמייה ערב ח' שהשכבה שלי ארגנה. תכתבו תגובות (לא שיש) מה אתם עושים? כאלו בערב?
עוד משהוא אתמול היתי בהופעות מחול כל היום 3 הופעות אז היום לא היי בבי"ס והיום יש לנו בפנמייה ערב ח' שהשכבה שלי ארגנה. תכתבו תגובות (לא שיש) מה אתם עושים? כאלו בערב?
° ° Glow Girl ° New member 30/5/03 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifתשובות~~~ אני בפורום, החלפתי כינוי... בסוף בשרשור היו 500 הודעות, שיא חדש לתפוז... תהני בערב ח'.. אני נשארת בבית ללמוד לבגרות במתמטיקה
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifתשובות~~~ אני בפורום, החלפתי כינוי... בסוף בשרשור היו 500 הודעות, שיא חדש לתפוז... תהני בערב ח'.. אני נשארת בבית ללמוד לבגרות במתמטיקה
Q QueIronia New member 30/5/03 #4 ../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif גם אני יכול לענות../images/Emo35.gif היום היה לי מבחן בפיסיקה, והיום אני לא יודע מה אני אעשה בערב, אבל אני אעשה משהו...
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif גם אני יכול לענות../images/Emo35.gif היום היה לי מבחן בפיסיקה, והיום אני לא יודע מה אני אעשה בערב, אבל אני אעשה משהו...