כמה תמונות שלי

כמה תמונות שלי

ניסיתי להביא את הברורות מביניהן
.

oreloosh

New member
קודם כל את ילדה ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

וחשוב לציין שיש לך ת'פוטנציאל לדעתי לצילומי פנים.. באמת.. את ממש יפה! בת כמה את?

Y a s i

New member
וואו../images/Emo70.gif

אני חייבת להגיד לך שאת ילדה ממש יפה!! והפוני ממש מתאים לך ולא להרבה אנשים הוא מתאים ויפה ......תאמיני לי!! וכמו שכבר אמרו לך אני גם חושבת ככה שאת צריכה קצת להרחיק את הגבות אחת מהשניה....אבל בתכלס את מ-ה-מ-מ-ת!!

../images/Emo25.gif

תמונה חמודית שאני אוהבת
תגיבו את דעתכם על התמונות. בקרוב אני אעלה תמונות חדשות, הרבה יותר איכותיות. אז מה אתם אומרים על התמונות בינתיים??
.

בנתיים בסדר..

הגבות... לטעמי יותר מידי "מסודרות"... וקרובות אחת לשניה באמצע. את יכולה להרחיק אותן טיפה (ז"א לפתוח יותר מרווח בינהן, אבל ממש טיפה!)

Melvina

New member
../images/Emo2.gif יש מצב שזהבה?../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

שאלה מוזרה ביותר. סורי.

אבל כפי שידוע לי, המממ שמי זהבה. ברוב המקומות בעולם לפחות. רוב הסיכויים שבאתר זה יופיע כך, לא? - ועכשיו ברצינות. לא תמצאי את התמונות שלי באתר עד התאריך 18.12 והסיבה? אני חורשת בטירוף "חושים" לבחינת הפסיכו' - מה שאומר - שאין לי זמן, אפילו לא דקה אחת לבזבז אותה על אודישנים - לקוחות מתקשרים לסוכנות ומבקשים בנות ספציפיות שראו באתר לאודישנים - וכל פעםםם היו מתקשרים אליי מהסוכנות והייתי עונה "ירון\מיכל\נורית - פסיכומטריייייי - אין חייייםםםם - אין אודישניםםםם" לכן הגענו להחלטה משותפת - שכרגע נכון יהיה להוריד את התמונות עד שאני אוכל לחזור לאודישנים - {ושוב} מה שיקרה אחרי ה18.12. אני מקווה מאוד שהייתי ברורה :) ושאני לא אצטרך להסביר שוב את פשר העניין.

למעלה