כמה תלונות

כמה תלונות

למה שעות הערביים של יום שבת נמשכות כלכך הרבה זמן? למה השבת נמשכת כלכך קצת זמן? למה הילדים תמיד נזכרים שהם רוצים לשתות מים שתי דקות אחרי שהשכבתי אותם לישון למה יש אצלנו בשכונה רוחות כאלה חזקות שמעיפות את הכל וגם שורקות בלי הפסקה איש פשוט

אנסה לענות

המילה שבת, באה הרי מהמילה לשבות, מכיוון שלא טוב האדם לשבות, בגלל זה השבת כל - כך קצרה. (ההסבר הקלוש ששמעתי מימי חיי, אבל תודה ניסיתי). בקשר לילדים, שהם נשכבים במיטה, הם בסה``כ רוצים עוד תשומת לב. תהיה חכם. תכין את הכוס מבעוד מועד, וכך תוכל לחסוך את זה... אבל זה לא יעזור, אם זה לא יהיה מים ,זה יהיה פיפי, ואם זה לא יהיה פיפי, זה יהיה הפיג`מה שלא נראית להם, ואם זה לא זה... אז אין סוף. בקשר לרוחות תופעה מוזרה, שהלוואי בימי הקיץ החמים האלה תבוא אליי קצת רוח ובריזה. כיווני האויר בדירתי הם דרום מזרח, כך שרוח היא מילה לא מוכרת בבית הזה... ואם יש לך כזו תופעה, תהנה ממנה בימי הקיץ. בחורף זו בעיה, ועד אז אחשוב על פתרון.

keren007

New member
שלום לך איש פשוט

וברוכה הבאה לפורום :) בקשר לשבתות אני לא יכולה להגיב, כי זה אצלי לא ככה....... בקשר לילדים, הם פשוט רוצים להרוויח עוד כמה דקות עם אבא שלהם, או כמה דקות להישא ערים, גם אני הייתי עושה את זה, הפסקתי כשאחותי הקטנה נולדה... קרן

למעלה