כמה שעות טבח עובד ביום?

brianfn

New member
זו לא עבודה קשה מידי

אם אתה בבסיס קטן אין לך יותר מידי עבודה ואם אתה בבסיס גדול (כמו בט"רים) יש המון טבחים אז גם שם אין לך יותר מידי עבודה. גם אם תעבוד יותר מ-6 שעות ביום (מסכן) היציאות מושלמות , כמה זה 5:9? בשביל יציאות כאלה הייתי מבשל 23.5 שעות ביממה

fireman

New member
ואת זה כתבת כי

אתה טבח בצבא או כי אתה סתם מנחש? טבח קם מוקדם מאוד בבוקר ואין זה משנה מה הגודל של הבסיס, בבסיס קטן הטבח גם ישטוף את הכלים וגם יערוך את השולחנות בבסיס גדול הוא יכין אוכל במקום לקבל אותו מוכן מבסיס גדול אחר היציאות הן 7:7 ולא 5:9 טבח בצה"ל מתחיל את יום העבדטה שלו קרוב ל5 בבוקר ומסיים אותה קרוב ל7/8 בערב. נ.ב - אם לבט"ר אתה קורא בסיס גדול זה אומר שלא ראית הרבה בסיסים

a_goa

New member
כולכם זייני שכל פה,כנס

דבר ראשון אם זה טבל בבסיס סגור כנראה שהיציאות יהיו 5-9 שעות העבודה החל מ7 בערך עד איזה 8 בערב(כי יש ארוחות ערב) אם בבסיס פתוח זה מ7 בבוקר עד איזה 4 וזה כי אין ארוחת ערב בבסיס פתוח....והיציאות בדרך כלל 5-9 וזה מספר לך אחד שהוא שנתיים וחצי בצבא ואח שלו הקטן משרת בתור טבח בתה"ש ועושה 5-9 אבי

טבח בבט"ר

לפי מה שאני יודע מהטירונות בניצנים עובדים שבוע שבוע רוב הטבחים הגיעו בסביבות 3 4 בבוקר(הגיעו מהבית) והלכו בסביבות 17:00 חוץ מכמה שנשארו כדי לסגור(האוכל כבר מוכן) וכדי לדאוג שתורני המטבח(הטירונים) יסדרו מה שצריך וינקו את הכל בקיצר העבודה שלהם לא ניראת קשה במיוחד חוץ מהשעות שלפעמים קשות בבט"ר כזה הם צריכים רק להכין את האוכל ולדאוג שהטירונים יעשו מה שהם צריכים חוץ מזה אין להם משמעת(כמו לרוב הג´ובניקים) והם עם חצי ב כל היום והם כל יום בבית לא קשה במיוחד אבל האנשים לא איכותיים במיוחד זהו

ben_holland

New member
בתור רס"פ מפקדה לשעבר

שבמיקרה היה אחראי על כל הטבחים הלא ממושמעים האלה בניצנים יש לי כמה הסברים: 1. יש מס´ טבחים שיוצאים כל יום הביתה והם לא טבחים אלא עובדים כלליים במטבח (בעיקר אחראים על נקיון וכו´). 2. ישנן 2 משמרות של טבחים שמתחלקות שבוע-שבוע מיום א´ בצהריים עד יום א´ בערב (חפיפה בין המשמרות). 3. יש סבב בין הטבחים לגבי פתיחת חדר אוכל בבוקר (תלוי כמובן במספר הפלוגות שאוכלות) אבל בשעה 7:30 כל הטבחים מגיעים למטבח (בעיקר כדי לברוח מהמסדר של הרס"ר במגורים...) 4. בגלל ששיטת הבישול בניצנים (וגם בזיקים) היא "בשל צנן" אז האוכל מוכן בתחילת השבוע לכל השבוע ואח"כ הם צריכים רק לחמם ולהגיש (חוץ מהסלטים והדברים הטריים). 5. בקשר למשמעת - טבחים זה עם מיוחד במינו ואי אפשר לצפות למשמעת יתר כשהמפקד הישיר שלך הוא נגד ממוצע שיושב כל היום עם חבריו הנגדים ומדבר על גמול השתלמות ועל המתנה לחג שהוא צריך לקבל... חוץ מזה שלהיות טבח זאת עבודה מאוד קשה עם שעות עבודה ארוכות ומתישות, תמיד יש מצב שבאמצע יבוא הרס"פ (במקרה הזה אני) וידרוש שקית שוקו (וגם יקבל) ותוך כדי שתיית שוקו קר ידווח לך שאתה עומד להישפט על האיחור שלך בבוקר (שגרם לזה ש-7 פלוגות טירונים (180 חייל בכל אחת) יעכבו את הלו"ז שלהן בשעה וחצי...) שירות קל ושקט, בן

למעלה