כמה שאני טיפשה

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

בונבונת

New member
אחותי

כן כן .בדיוק אותו דבר אצל המטומטמת שכותבת את ההודעה הזו.אצלי זה היה אחרי חודש וחצי והוא כן היה מופתע ומתוק להפליא...ולכן מצאתי את עצמי מתקשרת שוב אחרי שלושה שבועות מאותה שיחה ואז הוא הביא אותה בהפוכה.מישהו יודע עד כמה כואב לישמוע שיש לו מישהי אחרת והוא מאושר??? כל הכבוד לו,ככה אני אוהבת אותו-מאושר,אבל למה הוא צריך להגיד לי כשהוא יודע שזה כל כך כואב???

@@

New member
בונבונת, שלום

קצת צורם לי לראות שאת כותבת "מטומטמת", כי אחרי שאני כתבתי את זה הבנתי שאני ממש לא כזאת, כי לכולנו יש רגעי שבירה, בסך הכל אנחנו בני אדם, וטעויות גדולות משלי כבר עשו אחרים, לכן הייתי מבקשת ממך שבאיזה שהיא דרך תתקני את זה, בפורום שלנו אנחנו לא מקללים, אנחנו מנסים לעזור, לתמוך ולהושיט יד, להבדיל ממה שאת עשית, כי ממש נפגעתי, אולי לא התכוונת אבל זה מה שמשתמע מזה. ובשבילך אני כל כך מצטערת שהיית צריכה לשמוע את זה ממנו במילים שלו, שיש לו מישהי אחרת ובגלל זה צריך להתנתק מהעבר ולהניח לו. שיהיה לך המשך יום נפלא. ותחשבי על מה שאמרתי

בונבונת

New member
sorry...

אני מצטערת על אי ההבנה אך בכותבי מטומטמת התכוונתי לעצמי וגם את זה כתבתי במרכאות כלומר זה רק ביטוי לאכזבה...בכל אופן את ממש צודקת וכשאני חושבת על זה אז מאז אותה שיחה אני ממש הרבה יותר מאושרת ושמחה למרות כל הבכי שהיה אחרי השיחה כנראה שאיפהשהו רציתי לחזור אליו אך גם רציתי להמשיך הלאה ופחדתי להמשיך הלאה ואולי אני אפספס אותו ולכן כשהוא אמר לי את מה שאמר הוא סגר לי ספקות וציפיות שנחזור ולמרות שזה היה קשה עכשיו זה הרבה יותר טוב מקודם כי אני הרבה יותר משוחררת ממנו ואני יודעת שהוא משוחרר ממני ועוד פרק בחיים שלי נסגר ועכשיו אני מתקדמת לעבר העונג הבא! ...ושוב מצטערת שפגעתי בך אבל לא התכוונתי אלייך כשכתבתי מטומטמת אלא אל עצמי (אבל תאמיני לי-שתינו ממש,אבל ממש לא מטומטמות!!!)אז שיהיה לך יום נהדר והרבה אושר!!!

@@

New member
בונבונת זה בסדר ../images/Emo140.gif

אני פשוט רגישה, אבל זה כבר שייך להיסטוריה. אני שמחה שקו המחשבה שלך הוא כזה, אני שמחה שאת ממשיכה הלאה. אני מאחלת לך המון הצלחה ים של אהבההההההההה ואושר. אוהבת אותך

בונבונת

New member
../images/Emo13.gifתודה מתוקה...

אני שמחה שהבנת...שתזכי לקצת שלווה ונחת מכל הדברים האלה ולהמון אהבה ואושר.
יש לי שאלה קטנטנה-בני כמה אנשים כאן פחות או יותר?...

@@

New member
יש פה את כל הגילאים

אני בת 27 וניקולי 32 וגולם 26 ומרין בת 20, ויש עו כמה בני 16 - 18 + אבל בגדול לא משנה הגיל ,כולם פה מאוד בוגרים ושוטטתי בהמון פורמים ומצאתי שזה הפורום הכי יפה וטהור שיש, אבל זוהי דעתי.

אאוץ, באמת כואב נורא.

קראתי וממש נצבט ליבי כל כך מוכר כל כך ידוע וכל כך כואב. קחי
גדול ומקווה שזה יכאב פחות ופחות עד שייעלם.

למעלה