כמה שאני טיפשה

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
כמה שאני טיפשה ../images/Emo70.gif

3 שבועות שאנחנו לא מדברים, 20 יום שאני לא שומעת ממנו ומחזיקה מעמד לא להתקשר אליו. מעודדת את כולם לנתק את הקשר ולא להתקשר, ומה אני עושה? מתקשרת אליו, מטומטמתתתתתתתתתתתתתתתת לאן אני רוצה להגיע? רגע של חולשה, קורה לכולנו, אבל אני שהייתי כ"כ חזקה ועכשיו אני צריכה להתחיל הכל מההתחלה. ובנוסף להכל זוהי הייתה שיחה של להשלים את מה שפיספסנו כל ה- 3 שבועות, והחרא הוא שהוא לא היה מופתע כי בתוך תוכו הוא ידע שאני אתקשר. אני ממש שמה את עצמי ללעג, לא משאירה לעצמי שום כבוד. אוףףףףףףףףףףף נמאס לי מהמצב הזה, פשוט נמאס לי. טוב, הייתי חייבת להתפרק ולספר לכם. ריקי

golem

New member
ריקי..מקסימתי..../images/Emo24.gif

קודם כל..ולפני שאת ממשיכה בקריאת שבר לכל עבר על מה שעשית...תירגעי שנייה, תנשמי עמוק....נרגעת?? יופי
עכשיו..זה שהתקשרת עכשיו - מי יודע אולי זה לטובה?? אולי מכאן זה יתפתח אחרת. היה פעם מישהו שאמר לי שבכל מה שאנחנו עושים יש דברים טובים - השאלה אם אנחנו יודעים לקטוף אותם. מה שיש לי להגיד לך זה כל הכבוד קודם כל על ה3 שבועות האלה - זה קשה ועשית את זה....הוכחת להוא שאת כן יכולה בלעדיו למרות מה שאמרת...ועכשיו את חוזרת להיות חזקה ולא עונה לו - ואני בטוח שאת מסוגלת...ויותר מזה את הוכחת לעצמך שאת יכולה.... ועוד שני דברים: 1) שלא תקראי לעצמך עוד פעם טיפשה - או שאני אישית יתעצבן... 2) שהפרצוף הבוכה יסתלק לך מהלקסיקון כמה שיותר מהר. תהיי חזקה ואני כאן בשבילך
עזרא

@@

New member
עזרא, מה הייתי עושה בלעדייך ../images/Emo35.gif

בוקר טוב מתוק, בוקר טוב לבחור המקסים והביישן שלי, שתמיד נמצא לצידי. נרגעתי קצת מאתמול, למרות שאני מאוד כועסת על עצמי. סתם בלי סיבה התקשרתי אליו, כמה שאתה מנסה לנחם אותי, ומנסה להראות לי שהכל אולי ייצא לטובה, אני כבר לא יודעת. אני מבטיחה לא לקרוא עוד לעצמי "בשמות" לא נאותיים. ולך מתוק שלי תודה רבהההההההההההההההההה שאתה תמיד פה בשבילי
שלך תמיד ריקי

golem

New member
והנה תשובה.....

היית עושה לעצמך רק טוב - פשוט כי את בחורה מדהימה ומקסימה - ואני בטוח שאת תדעי המון אושר ושמחה - פשוט כי זה את..
ועם כל המחמאות מלמעלה...הסמקתי בטירוף
אגב...הוא ניסה להתקשר אלייך שוב אח"כ??? ואם הוא יתקשר - מה את מתכוונת לעשות?? בכל מקרה תמיד פה בשבילך לכל מה שתרצי - ואני מאחל לך שאני יהיה פה לשמוע שתפסת את האושר המושלם
אבל גם אם לא לבינתיים אני פה בשבילך
גדול גדול שלך..עזרא

@@

New member
מתוק שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה אני פשוט
מרוב מחמאות (אתה לא צריך להגזים
). לגבי שאלתך האם הוא התקשר? כן הוא התקשר בערב, פשוט לא הספקתי לענות אז גם לא טרחתי להחזיר צילצול, אבל אני לא יודעת מה אני אעשה אם הוא שוב יתקשר, אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו. (אני מקווה). ועד אז לבחור הכי מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שולחת צרור
כי פשוט מגיע לך. יום נפלא
ריקי

golem

New member
מי מגזים???? ../images/Emo24.gif

ממש לא הגזמתי במה שאמרתי.....
ואל תדאגי את תחצי את הגשר בהצלחה .. הגולם אמר ועם הגולם לא מתווכחים
טוב מאוד שלא חזרת אליו אתמול אחרי הוא התקשר - שיזיע קצת הבחור - ואם הוא מתקשר שוב...לכי עם מה שהלב אומר לך באותה שנייה... ותודה מתוקה על המחמאה...אם כי תבדקי נראה לי שהמקש של ה"ק" אצלך במקלדת לא טוב - הוא נוטה להיתקע
המשך יום נהדר!!!
עזרא

@@

New member
גולם, לאיפה נעלמת?

לאיפה בעצם כולם נעלמו? אין פה אף אחד, הפורום פשוט גוסס, ואסור לתת לזה לקרות, לא כך ידידי הטוב? ה- "ק" שלי לא נתקעה, אני רק רציתי להמחיש לך עד כמה אתה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. ואני מאוד מקווה שה"בחור" יזיע כמו שאתה אומר. גולם, איך בא לי שהוא יתקשר ויאמר לי: "ריקי, חשבתי והחלטתי שאני אוהב אותך יותר מידי בשביל לוותר עליך" אחחחחחחחחח, אש אשל אשליות אשליותתתתת גדולות, אבל לפחות מותר לחלום, כי לפחות זה מה שנותר הוא לחלום. אז ידידי, תחלום כי לפחות זה מה שמעלה לנו חיוך על השפתיים
ועד אז יום נפלא אוהבתתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
אני עדיין פה ../images/Emo13.gif

סתם הייתי קצת עסוק - אבל חוץ משנינו אין פה אף אחד - מעניין למה - למרות שאם היו אומרים לי שאין יותר חברים בפורום הזה - ואין יותר מאוכזבים הייתי שמח
ריקי - אין שום רע בלחלום - נהפוך הוא לדעתי חובה לחלום וטוב לחלום - אבל אסור שהחלום יהפוך לנו את החיים - ושלא נחכה רק שהוא יתגשם - אני מאחל לך שהחלום הזה יתגשם - אבל גם אם בינתיים הוא לא מתגשם - צריך להמשיך הלאה בחיים.... אגב..תחושה של גולם, יש לי הרגשה שהוא יתגשם די מהר...סתם הרגשה
תמשיכי לחייך והרבה
ובתחרות אייקונים איתך אני כנארה יפסיד אז...
אוהבבבבבבבבבבב עזרא..

@@

New member
../images/Emo124.gif גם אני פה

באמת מעניין למה אין פה אף אחד? אתה חושב שרק אני ואתה נשארנו מאוכזבים? ואם כן, אז מה יהיה? ננהל אני ואתה את הפורום ! חולה על ההרגשות שלך, הלוואי שהחלום אכן יתגשם, רק צריכים לזכור שחלום הוא רק בגדר חלום ולא יותר מזה . בתחרות האייקונים כבר מזמןןןןןןןן ניצחתי אותך
(תראה כמה אני מתאמצת בשבילך
). אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
חמודה!!../images/Emo39.gif

עכשיו סיבכת אותי..אני מחפש אייקונים מעניינים בטירוף..
את יודעת מה אני אוהב בהודעות שלך?? אני לפעמים מנסה להגיד משהו - ולוקח לי איזה 8 שורות ו40 הסתבכויות עד שאני מצליח - ואת במשפט אחד אמרת מה שהתכוונתי
לצערי אנחנו לא המאוכזבים היחידים - יש פה עוד כמה - אבל אנחנו נהיה מאושרים וגם הם - ויהיה טוב
אין..מלכה את (ותודי שהפתעתי אותך עם האייקון הזה...אם כי התכוונתי אליו...

@@

New member
וואלה, ידידי הטוב שיחקת אותה

באייקון וכמובן שבמשפט, ותספיק להחמיא לי אני ממש
. חומד, כנראה שיש לי פה יריב רציני בתחרות האייקונים. אני צריכה קצת זמן בשביל להתעלות עלייך. אז תתאזר בסבלנות. ביי מתוק ריקי

ניקולי

New member
ריקי....זה מוכר לי../images/Emo12.gif

את יודעת קרה לי משהו דומה. אני לא יודעת עד כמה אני אוכל לעזור לך אבל הנה תשמעי. ונראה לי הסיפור שלי יותר מסובך. פעם היה לי מאהב כן מאהב , אהבתי אותו אהבת מוות חשבתי שזהו שהוא כל עולמי חשבתי שבלעדיו יחרב עולמי הוא הבטיח לי הרים וגבעות "אתן לך, אדאג לך, " ואפילו השתמש במילים הכי חמות כמו "כפרה,נשמה שלי, וכו´" עד שיום אחד הרגשתי שזהו הוא מניאק אחד גדול. לא שווה שאני אתיחס אליו.. הרגשתי ממורמרת ותאמיני לי היו לי הרבה
ואז.. אמרתי לעצמי זהוווווו עד כאן אני לא מתכוונת לבזבז את הדמעות היפות שלי על אחד כזה. וחתכתי . לא תאמיני מה עשיתי.. ראשית החלפתי מס´ פלאפון (בכדי שהוא לא יוכל להתקשר אלי עוד לעולם) ואילו אני על עצמי עבדתי לא להתקשר אליו שוב לעולם. הכנסתי לראש שלי שעצם זה שהחלפתי מס´ פלאפון אין באפשרותי להתקשר אליו. נכון שזה נשמע מצחיק אבל הנה זה עבד. לא דברתי עם הבחור הזה כבר שלוש שנים שלמות. כמובן שעברו הרבה מים בנהר ועם הזמן שכחתי אותו לגמרי.. ואת יודעת מה לא היה לי קל כי עם אותו בחור היה לי קשר בעניני עבודה ותו לא רק עבודה למזלי באותה תקופה עזבתי את מקום העבודה שזה גם עזר לי לשכוח אותו.. את יודעת מה אחרי תקופה חזרתי למקום העבודה והקשר התחדש רק שהפעם ראיתי אותו ככל בני האדם שאותם אני מכירה.. עם כל האהבה שהיתה לי אליו עם כל הדיכאון שעברתי ועם כל הטלפונים שלא יכולתי להפסיק בהתחלה... כל זה היה כלא היה. זהו וזה נגמר סופית!!!!!! תחשבי על רעיון מעין זה בכדי לא להתקשר אליו ובאמת כמו שעזרא אמר לך אל תתני לדמעות לרדת מעצמן ותחייכי "כשאת בוכה את לא יפה"

@@

New member
ניקולי, תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

את יודעת, כשמישהו חווה את הסיפור על בשרו, הוא פשוט יודע היכן לגעת, ואת אכן נגעת. ראשית כל תודה על ההתייחסות, אני אשנן את מילותייך ואנסה להפנים אותן פנימה. אבל את יודעת, זה כ"כ קשה אבל הכל עניין של רצון, ואם אני אמשיך בדרך הזאת אני יודעת שאני יכולה להיסחף איתו למערבולת ואני ממש לא רוצה בזה. לבכות? כבר מזמן למדתי לעצור את הדמעות, אבל יש לי נקודות שבירה. אני מאוד מקווה להיות חזקה, אני רוצה להיות חזקה, אני רוצה להיות במצב שלך עכשיו, לראות אותו ככל בני האדם, הלוואייייייי אני מצפה בכיליון עיינים לרגע הזה. ועד אז קבלי ממני
כי את ממש חמודה. ריקי

ניקולי

New member
ריקי

את יודעת אני מאמינה בך את בחורה פקחית וחזקה קראתי את מה שאת מציעה לאחרים לגלות לך עוד סוד קטן??? כשאני מציעה לאחרים אני כאילו מתחפשת לאדם אחר אדם חזק, שיודע את כללי המשחק.לרוב אנשים מעלים בעיות שיש אותן לכולנו כבני אדם לכל דבר.. כל הבעיות שיש לך שיש לי יש אותן לכולם לכן זה עוזר לי בעצמי להתמודד עם בעיות שלי קראתי שייעצת למעיין לא להתקשר לא לענות לטלפון נכון מאוד!! תשתמשי עם זה לעצמך עבדי על הראש לך תתאפסי תעשי לעצמך סוויץ´ אל תתנעי כל עוד לא חשבת לעומק אחרי הכל את שווה הרבה יותר. מניקול* (זהו שמי שכולם מכירים)

@@

New member
ניקולי, בוקר טוב

זה נכון מה שאת אומרת, כאשר אנחנו מייעצים לאחרים אנחנו בעצם עוטים על עצמנו מסכה , אבל זה מאוד עוזר כי אני מנסה ליישם את מה שאני מייעצת. (לא תמיד זה יוצא, אבל אני משתדלת) תודה מתוקה שיהיה לך יום נהדר
ריקי

אוי, קחי מהר ../images/Emo24.gif , ריקי!!

את הרי יודעת כמה שאני מבינה אותך, כאילו שתינו באותה סירה, למרות שהדברים מעט שונים... אל תרגישי רע, הרי את הנעשה אין להשיב. ובכלל, אומרים שבכל דבר יש טוב ויש רע. ואנחנו חייבים למצוא את הטוב ולהידבק אליו, ולא לרע. אני מקווה שבשעה זו את כבר מרגישה הרבה יותר טוב (מה לעשות? לא יכולתי לבוא קודם...
) ושלא תחזרי על המילים שאמרת על עצמך - אסור!!! זה שהתקשרת לא אומר שאין לך כבוד עצמי, זה אומר שאת אנושית כמו כולנו. אל תחמירי עם עצמך!! מקווה שתתעודדי במהרה לילה טוב ו-
ענק!!

@@

New member
סערת רגשות איפה היית?

אתמול הפורום כמעט שבק חיים ! אני ואת באמת באותו סירה רק שאנחנו לא ניתן לסירה לטבוע, נכון?
חמודה, תודה רבה על העידוד, אני מרגישה היום יותר טוב, כמו שאמרת, "את הנעשה אין להשיב" ולכן מה שנותר הוא להפיק לקח, ואני ממש מתכוונת להפיק לקח מכל זה. מתוקה, שיהיה לך המשך יום נפלא.
אל תעבדי קשה! אוהבת ריקי

ריקי, שמחה שהיום היה טוב יותר...

אני לא עומדת בקצב.
אין לי מחשב בעבודה, אז אני גולשת רק מהבית, ולפעמים יוצא שאין אנרגיות לכלום. בעיקר בזמן האחרון. הביאוס והקשיים שמסביב יכולים ממש להשפיע על כל התחומים. מקווה שזה יעבור בקרוב, כי מאוד קשה לי עם עצמי ככה. חברים שואלים בטלפון, שומעים שהקול קצת שונה ואני ממש לא רוצה להיכנס לפרטים, זה טרי מדי וכואב מדי - אולי כשאני אתגבר על כך... אני לא יודעת למה קשה לי כל כך לשתף חברים ומשפחה במה שעובר עלי. הרי אף אחד לא יודע כלום, רק אתם. כל השאר חושבים שאני סתם מבואסת, אולי בגלל מזג האוויר
הסירה שלנו בהחלט לא תטבע!!
שיהיה לך סוף שבוע נעים וחמים

@@

New member
בוקר טוב סערת רגשות מתוקה

לא נעים לי לשמוע, שאין לך אנרגיות, מבואסת ושיש לך קשיים. תחייכי קצת, קחי נשימה עמוקה, תנסי לנטרל את המחשבות שמתרוצצות לך בראש. מבטיחה? קצת מצב רוח בשבילך ובשבילי טוב חמודה
אני פה בשבילך
ריקי

למעלה