אכן המחוקק
נאמר במרומז בפוסטים לעיל.
הוסבר לי פעם ע"י חבר כי בארץ אכן המחוקק מטיל את אחריות על בעל המקום (רשות מקומית, קקל, רט"ג, בעל בריכה וכו').
והסבר לי ע"י אותו אדם כי עקב החוק בארץ בתי המשפט תמיד מזכים את הנפגע ולא מבינים כי הוא אחראי למעשיו, הרבה יותר מבעל המקום.
לדוגמא: אם רוכב אופניים רוכב על סינגל קק"ל ונפצע, מבחינה חוקית הוא יכול לתבוע (ויזכה) את הקק"ל.
בית המשפט בארץ לא מטיל על הרוכב כל אחריות. באירופה (בהרבה מדינות - לא בכולן) החוק הוא שונה לחלוטין
ורוכב שרוכב בסינגל ונפצע נושא באחריות המלאה באם הוא נפצע "כי הוא מבין כי נכנס למקום מסוכן".
אכן, המחוקק כאן צריך לקרב אותנו למצב באירופה.
דני: שלט בים לא פותר את הרשות המקומית מאחריות על משהו שנפצע. תהיה תביעה מהנפגע, אך השופט יתחשב בעובדה
שהיה שלט והרשות המקומית "עשתה את המקסימום למנוע את התאונה" והשלט מעביר באופן חלקי את האחריות אל הנפגע.
בתחום מקביל לנ"ל, קרוב אלינו, מדריכי אופניים או אפילו סתם מובילי קבוצת רכיבה של חברים.
רז, דני פריגל, אנוכי, רק מעצם העובדה שמפרסמים מידי שבוע מייל/הזמנה לרכיבה, היה ומשהו נפצע ומחליט לתבוע אותנו,
בגלל אותו חוק של "אי אחריות אישית" יש מקום לתביעה. וגם אם אתה כותב ואף מחתים את הרוכב על אי לקיחת אחריות והרוכב בא מרצונו
החופשי ואתה לא המארגן אלא אתה יוצא לטיול והוא רק מצטרף" לא קביל ועדיין יש הילה לתביעה.
העובדה שאנחנו מדריכים מוסמכים להובלת/הדרכת קבוצות רק תקטין את העונש, אך התביעה תהיה קיימת.
לכן כל מדריך בארץ בין אם הוא מתפרנס ואם לאו חייב/רצוי שיעשה בטוח נגד תביעות (שהוא נורא יקר).
הכל סביב הנושא שהמחוקק לא מטיל על הנפגע שום אחריות...
להצדיק את הרט"ג? לא אך אני מבין אותם. להזכירך רז, אתה בטח זוכר, החברה להגנת הטבע פשטה את הרגל עקב
התביעה של הורי ילד שנהרג בנחל צהלים.
מה השיקולים של הקק"ל, של רט"ג או מרשות מקומית כאשר יוזמים פרוייקט סינגל בתחום אחריותם? שאלה טובה.
יש כאן משקל בין כל התועלות (המוכרות לכולנו) לבין סכנת התביעה. שימו לב כי בכל שלטי הכניסה לסינגלים אין את
האזהרה "מי שנכנס לסינגל עושה זאת על דעת עצמו וכו" כי היא לא קבילה בבית המשפט. אבל בהחלט כל הגופים האלה
חשופים לתביעות.