כמה שאנחנו קטנים...

לקשמי

New member
כמה שאנחנו קטנים...

אסון כזה כמו הצונאמי גורם לי לחשוב, שוב, כמה אנחנו קטנים, עד כמה בעצם אנחנו אפסיים אל מול היקום האינסופי הזה. אנחנו חושבים שאנחנו גדולים וחזקים, לוקחים מהטבע ובונים משאבים של טכנולוגיה ופיתוח, נדמה כאילו אנחנו שולטים בעולם. ופתאום בא גל ענק כזה ובהינף יד (?) מוחק עשרות אלפים ויותר ומזכיר לנו בעצם את אפסותנו אל מול אמא טבע, אל מול היקום האינסופי הזה. בלתי נתפס...

seeyou

New member
גם בפורום הזה נתנו פרשנות ל...

שואה-6.000.000 יהודים כאשר סה"כ הרוגים במלחמת העולם השניה היו יותר מ-45.000.000 ניתנה פרשנות על הפלת המגדלים התאומים... ימצא אדם אשר יסביר את רצון ה' להטיב עם הבן אדם... אין לי ספק ,בשלב זה שקיים "דבר" שהקים הכול הידוע לנו-אבל אין לי שום ספק שלא אנו בראש הפירמידה-דעגותיו.

לקשמי

New member
זה לא היה נסיון לפרש

מה שכתבתי למעלה לחלוטין לא היה נסיון לפרש את המשמעות של מה שקרה ולמה זה קרה וכו' אלא פשוט כתבתי את הרהורי ליבי בעקבות מה שקרה. קטונתי מלהבין את דרכיו של האל, אני לא חושבת שאפשר בכלל לתפוס את זה באמצעות השכל. אני עדיין מאמינה שכולנו, כל אחד מאיתנו הוא התגלמות של אלוהים וכולנו חלק מתכנית אלוהית אחת עצומה. קטונתי מלנסות לפרש.

גריני

New member
אפסות האדם

זה ללא ספק הרושם הראשוני מהאסון הנורא- הבלתי נתפס הזה... ברובד אחד שלי אני מוצאת את עצמי מזדהה עם כל ניצול, עם כל פצוע, עם כל משפחה שאיבדה קרוב שלה ועם המשפחות המודאגות שאפילו לא יודעות איפה הוא/היא. אני צופה בתמונות בטלויזיה, באינספור הכפרים שנמחו כליל, שלא נותר זכר לכך שהיו שם חיים... זה פשוט בלתי נתפס
וברובד אחר, כמי שמאמינה ב: as above so bellow - מנסה להבין את המסר, את המשמעות הרוחנית שנמצאת מתחת לפני הדברים... מה אגיד לכם
קטונתי.... נראה לי שזה באמת מצב של "לאלוהים פתרונים"...

למעלה