בדיוק כך
אני ממליץ לך בחום לקרוא קצת הודעות ב 2-3 דפים קודמים של הפורום. רוחות רפאים
אינן קיימות במציאות, זו המצאה של בני אדם שכנראה קשה להם להתמודד עם המציאות ועם המחשבה שהמוות הוא סופי ושאין אחריו שום דבר. בזמן סיאנס אנשים מדברים ומתקשרים אך ורק עם עצמם ועם התת מודע שלהם, מי שעונה על השאלות בזמן סיאנס זו רק התת מודע והדמיון הפרוע של האנשים המשתתפים בסיאנס ולא שום רוח רפאים אמיתית. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים בעבר ניתן לבחון זאת בצורה פשוטה מאד, מבקשים מאדם שלא אמור להשתתף בסיאנס לרשום על דף נייר בצורה ברורה מספר
אקראי לגמרי בן 10 ספרות (לא מספר טלפון או מספר תעודת זהות...) ולהניח את הדף בצורה גלויה על שולחן או על הריצפה בחדר הסמוך, לאחר מכן סוגרים את הדלת ומוודאים שאף אחד לא מציץ ולא יודע מה המספר. אסור בשום אופן שהאדם שרשם את המספר ישתתף בסיאנס או אפילו יהיה נוכח בחדר שבו נערך הסיאנס זה מאד חשוב!! (קוראים לזה "ניסוי עיוור כפול") כשמתחילים בסיאנס מבקשים (בנימוס!
) מהרוח שכביכול עלתה, לספר לנוכחים בחדר מה המספר שרשום על דף הנייר, אם הרוח יכולה לקרוא ללא בעיות אותיות ומספרים מלוח הסיאנס, ויכולה לספר לנוכחים בחדר מה קורה בצד השני של כדור הארץ, אז בטח ובטח שלא אמורה להיות לה שום בעיה להציץ לרגע בחדר הסמוך ולראות מה המספר שרשום שם בצורה גלויה על דף נייר. אני מבטיח לך ששום רוח רפאים שתעלי בסיאנס לא תוכל לגלות לך מה המספר, וזאת משום ששום רוח אמיתית לא עולה שם, דרך אגב ג'יימס רנדי
מציע מליון דולר לכל אדם שיצליח לבצע זאת (או להוכיח שהוא באמת מתקשר עם רוחות) מדוע אנשים טוענים שהם רואים רוחות? יש לכך אלף ואחת סיבות ("שיתוק שינה" זו רק סיבה אחת) תקראי את ההודעות שלי בדף הזה ובדפים קודמים כדי לקבל עוד מידע בנושא.