כמה שאלות:

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
כמה שאלות:

1. מה הדרך הכי פחות מסוכנת בה אפשר לעשות סיאנס? 2. אני מכיר אישה אחת נוצריה שעושה סיאנס בעזרת חוט ומחט, פשוט היא לוקחת נייר,מסרטטת עיגול, לוקחת חוט, קושרת אותו למחט ולוקחת את החוט עם המחט שמחובר אליו ושמה במרכז העיגול ומזיזה את המחט כמו מחוג של שעון. האם ידוע לכם על סיאנס זה?

באמת שאין כאן שום סכנה

1. אין בסיאנסים שום דבר מסוכן פרט לאווירת הפחד והמתח שעלולה לתרום ליצירת הזיות, רוחות רפאים אינן קיימות במציאות. 2. את הניסוי הזה בדיוק קראתי לראשונה בספר "כוחו של התת מודע" רק שם הסבירו שזו דרך לתקשר עם התת מודע, לא עם רוח רפאים.

אתה טועה ובגדול- סיאנס מאוד מסוכן

בעיקר אם עושים אותו ללא ידע מוקדם או מדיום שמתקשר או מתמצא קצת יותר מילדים בני 12 שמשעמם להם בחיים, כי דברים לא טובים (בלשון המעטה) יכולים לקרות בסיאנס.

זה ממש לא נתון לויכוח כי סיאנס מסוכן

וההוכחות לכך הן רבות, אנשים מתו מזה, גם כאלה שאני מכירה, או השתגעו בגלל שהרוח אמרה שתנקום בהם, אוחמור מזה חתכו את עצמם, שברו אברים בגוף ועוד לא חסרים לי סיפורים אישיים, אז עם כל הכבוד לתמימים שביננו, תפסיקו לחשוב שזה רק משחק ילדים כי זה ממש ממש לא!

Laxir

New member
אפשר קישור ל-CNN או ל-BBC

אנשים מתו? השתגעו? שברו אברים בגוף? אני אשמח לראות איזה כתב תיעד את מה שאת טוענת.

העיניים שלי תיעדו ומעבר לזה אתה מומן לקרוא

ספרות בנושא, אפילו בתנ'ך כתוב במפורש על העיניין של האיסור להעלות נשמות באוב מפני שזה מוביל למוות ומסוכן, תקרא בשמואל ב' לדעתי, את השלב בו שאול ניגש למעלה באוב על מנת לדעת אם ימות או ינצח במלחמה (למיטב זכרוני) ולגבי אמיתות הדברים, אני מספרת ומשפת מהניסיון והידע האישי שלי, ובכלל לא חסרות ידיעות בנושא אם זה כל כך מסקרן אותך, חפש בגגל בוודאות תמצא.
לינוי

למה שפת הסתרים? מדוע לא תפרטי?

"העיניים שלי תיעדו.... אני מספרת ומשתפת מהניסיון והידע האישי שלי....." וזה סודי? אפשר אולי לדעת במה מדובר כדי שתהיה לנו כאן איזו פרספקטיבה? בגוגל אפשר למצוא גם הרבה סיפורים על אנשים שטוענים שחייזרים חטפו אותם, סיפורים על אנשים שפגשו כביכול את הביג פוט (אישה אחת אפילו טוענת שהוא דיבר איתה) וסיפורים על כל דבר דמיוני שאת רק מעלה בדעתך, סיפורים כאלו הם ממש לא פקטור למשהו ואין שום דבר לאמת אותם.

פירטתי בהודעה הקודמת

"אנשים מתו מזה, גם כאלה שאני מכירה, או השתגעו בגלל שהרוח אמרה שתנקום בהם, אוחמור מזה חתכו את עצמם, שברו אברים בגוף"

איך את יודע שהם מתו "מזה"?

ואני מתאר לעצמי שאנשים יכולים להשתגע בגלל הזיות, זה עדיין לא מוכיח שההזיות הן אמיתיות.

Dark faith

New member
אין דרך פחות מסוכנת....

סיאנס הינה דרך תיקשור מאוד מסוכנת נקודה. אם בכל זאת החלטת לבצע סיאנס- מומלץ בחום להעזר במדיום.

Haunted

New member
לא צריך שמישהו ימות

במהלך סיאנס כדי להפוך אותו למסוכן. יש עוד אלף ואחת סיבות שהופכות סיאנסים לדבר מסוכן, לאו דווקא מוות (שזה התרחיש הכי גרוע שיכול להיות).

Dark faith

New member
וגם אם תשמע,

תהיה מוכן לקבל שזה כתוצאה מהסיאנס? או שתפרש את זה כיד הגורל?

l S A A K

New member
אין שום סכנה בסיאנס, משום שסיאנס

הוא תרמית. המסר המתקבל הוא מסר אשר המדיום בדה מלבו, וקל להדגים זאת. אין בנמצא כלל רוחות

sis האחת

New member
אם...

אם לפי מה שאתם אומרים אין רוחות.. אז מה זה סיאנס? לא תקשור עם רוחות...?

בדיוק כך

אני ממליץ לך בחום לקרוא קצת הודעות ב 2-3 דפים קודמים של הפורום. רוחות רפאים אינן קיימות במציאות, זו המצאה של בני אדם שכנראה קשה להם להתמודד עם המציאות ועם המחשבה שהמוות הוא סופי ושאין אחריו שום דבר. בזמן סיאנס אנשים מדברים ומתקשרים אך ורק עם עצמם ועם התת מודע שלהם, מי שעונה על השאלות בזמן סיאנס זו רק התת מודע והדמיון הפרוע של האנשים המשתתפים בסיאנס ולא שום רוח רפאים אמיתית. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים בעבר ניתן לבחון זאת בצורה פשוטה מאד, מבקשים מאדם שלא אמור להשתתף בסיאנס לרשום על דף נייר בצורה ברורה מספר אקראי לגמרי בן 10 ספרות (לא מספר טלפון או מספר תעודת זהות...) ולהניח את הדף בצורה גלויה על שולחן או על הריצפה בחדר הסמוך, לאחר מכן סוגרים את הדלת ומוודאים שאף אחד לא מציץ ולא יודע מה המספר. אסור בשום אופן שהאדם שרשם את המספר ישתתף בסיאנס או אפילו יהיה נוכח בחדר שבו נערך הסיאנס זה מאד חשוב!! (קוראים לזה "ניסוי עיוור כפול") כשמתחילים בסיאנס מבקשים (בנימוס!
) מהרוח שכביכול עלתה, לספר לנוכחים בחדר מה המספר שרשום על דף הנייר, אם הרוח יכולה לקרוא ללא בעיות אותיות ומספרים מלוח הסיאנס, ויכולה לספר לנוכחים בחדר מה קורה בצד השני של כדור הארץ, אז בטח ובטח שלא אמורה להיות לה שום בעיה להציץ לרגע בחדר הסמוך ולראות מה המספר שרשום שם בצורה גלויה על דף נייר. אני מבטיח לך ששום רוח רפאים שתעלי בסיאנס לא תוכל לגלות לך מה המספר, וזאת משום ששום רוח אמיתית לא עולה שם, דרך אגב ג'יימס רנדי מציע מליון דולר לכל אדם שיצליח לבצע זאת (או להוכיח שהוא באמת מתקשר עם רוחות) מדוע אנשים טוענים שהם רואים רוחות? יש לכך אלף ואחת סיבות ("שיתוק שינה" זו רק סיבה אחת) תקראי את ההודעות שלי בדף הזה ובדפים קודמים כדי לקבל עוד מידע בנושא.

Dark faith

New member
לא חסרים מקרים,

שבהם אנשים שחווה סיאנס מספרים עליו. המקרה שאותו אני הכי שומעת שוב ושוב- הוא מקרה הסיאנס של חיילי חיל האוויר בבסיס הטכני בחיפה, שביצעו סיאנס...והיו חייבים ללכת לרב שיציל אותם מהתסבוכת שאליה נכנסו.

למעלה