כמה שאלות:

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך
כמו שכבר הסברתי בהודעות קודמות

אין שום דרך לאמת את הסיפור שלהם. אין ספק שבגדול מדובר בסרט תעמולה שמטרתו העיקרית היא החזרה בתשובה, זוהי השורה התחתונה, ויש לא מעט דוגמאות (כמו סיפור התרמית עם הדיבוק והרב) שניתן ללמוד מהן שעבור מטרה כה קדושה כמו החזרת אנשים בתשובה המטרה עבורם מקדשת את האמצעים, ויש אנשים שלא בוחלים בשקרים ובניפוח דברים הרבה מעבר לפרופורציות אם זה יגרום לעוד כמה אנשים להתחיל להאמין באלוהים. ועובדה, יש לא מעט אנשים בולעים את הפתיון.

sy15

New member
ל אני רואה רוחות

רוצה שאני אוכיח לך שסיאנס זה לא שטויות?איך אתה יכול להסביר שעושים סיאנס ושואלים את הרוחות על העתיד אז זה מתגשם . הרוחות יודעות עלינו הכל ואפשר לעשות סיאנס ובעזרת סיאנס אפשר לדעת עליך הרבה דברים. יודע מה אפשר לארגן כמה חברים מהפורום לעשות סיאנס ואז תראה איך אנחנו יודעים עליך הרבה דברים, מה אתה אומר?

l S A A K

New member
>איך אתה יכול להסביר שעושים סיאנס ושואלים את

הרוחות על העתיד אז זה מתגשם< קרא מעט על subjective validation >הרוחות יודעות עלינו הכל< אין רוחות בנמצא. הסיאנס הוא תרמית >יודע מה אפשר לארגן כמה חברים מהפורום לעשות סיאנס ואז תראה איך אנחנו יודעים עליך הרבה דברים< בבקשה. שדל את הרוחות שיגלו לך מה הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי >מה אתה אומר?< אני אומר שאתה שטוף הבלים, במחילה מכבודך

רוחות רפאים לא יודעות את העתיד

שום ניסוי שנערך תחת בקרה לא הראה יכולת כזאת, מה שכן קורה לפעמים מזכיר מאד את מה שקורה עם קוראות בקלפים או קוראות בקפה, היא זורקת לאוויר כמה אפשרויות מאד מעורפלות כגון: בקרוב יהיה לך טוב, בקרוב תמצאי בן זוג, בקרוב תעברי לדירה חדשה, ודברים דומים, ולעיתים קורה שחלק מהדברים באמת "מתגשמים" כביכול, אך לא בגלל שככה "חזתה" הקוראת בקלפים אלא רק מפני שאלו דברים שלפעמים קורים לאנשים, היא ניחשה כמה ניחושים פרועים ובמקרה חלק מהם התגשמו. הנסיון מלמד שבדרך כלל אדם שהלך לקוראת בקלפים זוכר בצורה מאד סלקטיבית רק את ההצלחות שלה, ושוכח ומדחיק את כל השטויות שהיא סיפרה לו ולא היו נכונות. שדבר דומה קורה גם לגבי מה ששאלת על רוחות רפאים שכביכול "חוזות את העתיד". באחד הסרטונים של רנדי הוא נותן דוגמה ל"מתקשרת" שנחשבת מאד מוצלחת שביצעה תיקשור, כשעוברים על ההקלטה המלאה מהתקשור מגלים כי היא זרקה לאוויר באופן אקראי בערך 60 שמות, ומתוכם היא פגעה רק בכמה בודדים, אבל משום מה האדם שעבורו היא עשתה את התיקשור זכר רק כמה מוצלחת היא היתה, הוא היה די בהלם כשהשמיעו לו את ההקלטה והראו לו כמה שמות סרק היא זרקה לאוויר שלא היו נכונים. כבר הצעתי ניסוי פשוט מאד, ואני מאד ממליץ לך בחום לנסות אותו, בקש ממישהו לרשום על דף נייר מספר אקראי לגמרי בן 10 ספרות (לא מספר טלפון או מספר תעודת זהות!) ולשים את הדף בצורה גלויה על שולחן או על הריצפה בחדר כלשהו בבית, לאחר מכן סוגרים את הדלת ומוודאים שאף אחד לא נכנס ולא מציץ (חשוב מאד!) בזמן הסיאנס מבקשים מהרוח (בנימוס!
) לגלות מה המספר שרשום שם, בטח תסכים איתי שאם הרוח יכולה לקרוא ללא בעיות אותיות ומספרים מלוח הסיאנס, ולספר לנוכחים מה מתרחש בצד השני של כדור הארץ, אז לא צריכה להיות לה שום בעיה להציץ לרגע בחדר הסמוך ולראות מה המספר הרשום שם, זה אמור להיות קלי קלות נכון? חשוב מאד לוודא שהאדם שרשם את המספר לא יהיה נוכח בחדר בזמן הסיאנס (אפילו לא בקשר עין) וחשוב גם לוודא שלא היה שום מגע בינו ובין המשתתפים בסיאנס כדי למנוע אפשרות שהוא גילה לאחד מהם מה המספר, לזה קוראים ניסוי תחת בקרה. בבקשה, נסה וספר לנו מה היתה התוצאה, חשוב שתוכיח זאת לעצמך ולא לי. נסה וספר לנו מה היו התוצאות.

למעלה