כמה שאלות..!

sims21

New member
כמה שאלות..!

1.בריטני עושה כול שנה הופעה נכון? אתם יודעים אם יש ת'דיוידי של ההופעה שלה ב-2006 או 2005?? 2.איך קוראים לסיגנון ריקוד שבריטני רוקדת?? 3.אתם מכירים ת'תוכנית TRL באמטיוי??אז אמרו לפני כמה ימים שבריטני תתארח אצלהם והם אמרו מהרר באיזה יוםם ולא שמעתי.. מישהוו ראה אוליי ושמע באיזה יום? תודה לכול העונים..

Invisible Boy

New member
../images/Emo26.gif

1.בריטני עושה כל שנה הופעה נכון? מה זאת אומרת כל זה :S אתם יודעים אם יש ת'דיוידי של ההופעה שלה ב-2006 או 2005?? אין לה הופעות בין 2005-2006 2.איך קוראים לסיגנון ריקוד שבריטני רוקדת?? גא'ז נראה לי
או פשוט פופ
3.אתם מכירים ת'תוכנית TRL באמטיוי??אז אמרו לפני כמה ימים שבריטני תתארח אצלהם והם אמרו מהרר באיזה יוםם ולא שמעתי.. מישהוו ראה אוליי ושמע באיזה יום? אין לי מושג.

Shiri from the block

Active member
פחחחחחחחח "בריטני עושה כל שנה הופעה" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה נראה לך? היא רובוט? חח, היא הייתה עושה כל שנה הופעה בזמן שיש לה דיסק, היא לא סתם תופיע בלי שום חומר מוסיקלי..

בקשר לTRL

לפני מלאאאאאאאאאאאא זמן, שישה חודשים בערך, בריטני הייתה בניו יורק והם אמרו שהם ינסו להשיג אותה לתכנית שלהם [האולפנים שלהם שם], ובסוף הם לא הצליחו. וזה הדבר הכי קרוב שהיה.. יש מצב שהם משדרים את זה רק עכשיו? או שאולי זה שידור חוזר או משהו... לא יודעת. קיצר, היא לא מתארחת בTRL בקרוב

sims21

New member
אתם יודעים..

אני טס לניו יורק עוד כמה זמן ודודה שלי גרה שם והיא ארגנה לי כרטיסים להיות בקהל בTRL!!!!! אני עדיין לא יודע איזה זמר יהייה שם כי היא אמרה לי שהיא עושה לי הפתעה.. יווו איזה כיףףף.!!!!!!!!!!

WOW! תהנהההה!!!!../images/Emo13.gif

אמממ יש מצב שפרפקטינה תהיה כי TELL ME יוצא בקרוב ופי דידי עשה כבר 2 קליפים.. אז יש מצב שהיא תהיה

למציאות[?]

לדעתי,אין בכריסטינה שום חיסרון. זה שאנשים שאובססיביים לפופ המושלם והוורוד של בריטני ג'סיקה סימפסון וכו' ולא יודעים לקבל פופ קצת שונה משהו עם טעם פופ מחוספס עם כאב משהו קצת שונה זה כבר ההפסד שלהם. ולדעתי היא מושלמת.

למעלה