כמה שאלות.

כמה שאלות.

א. יש למישהו מושג מתי העונה התשיעית של ווקר ? ב. הסדרות סנטינל , מקגייור, בני הרעם, הלוחם בדרכים, שרות קרבי , כנפי הזהב , מישהו יודע מה איתם ? ג. יש סיכוי שיחזירו אי פעם את רחובות ניו יורק ? ד. הסדרות הישנות כמו . נחש צפע , קונג פו , כוח מיוחד , משימה בלתי אפשרית , יש אותם לערוץ ? ה. יש עוד עונות , לסוכן סמוי , שרות קרבי, וי. אי . פי ? ו. העונות החדשות של סנטינל ווקר , שבעה ימים , הלוחם בדרכים , מחנה אימונים , ידי החוק . הרשת , מוקרנות בימים אלו בארה"ב יש סיכוי שהערוץ ישיג כמה מהן ? תודה.

walker20

New member
AXN לא עונה יותר לשאלות שלנו

זה עצוב אבל אין מה לעשות. אני לפחות ניסיתי מספר פעמים ולא הלך לי.

HuGo Hell

New member
אני אנסה לארגן. ../images/Emo1.gif

אני אפנה לתפוז ואבקש אולי אפשר לארח, להביא מישהו מצוות AXN שיענה על השאלות שלכם.

sharonfishel

New member
כמה תשובות

כמה תשובות: א. שידרנו את כל תשע העונות של ווקר והסתיימו הזכויות. ב. שירות קרבי חוזרת ב-31.8 למסך AXN על כל שלוש עונותיה ג. כרגע רחובות ניו יורק לא נמצא ברשימת ה"חוזרים" אבל רשמנו לנו ויתכן שבעתיד אולי תשוב. באשר לשאר השאלות, אנחנו משתדלים לחדש את סדרות האקשן אותן אנו מביאים לכם ולא לחזור שוב ושוב על סדרות שכבר שודרו בערוץ. לעיתים לאור ביקוש גדול וקיום זכיויות לסדרה מסויימת אנו משדרים אותה שוב, אבל הרעיון הוא לגוון ולהתחדש. בברכה, צוות AXN

walker20

New member
האם אתם יכולים לשתף אותנו (המשך)

בעוד סדרות חדשות שאתם מנהלים מגדעים לרכשיתם.

macmacmac

New member
לסוכן סמוי אין עוד עונות

בעונה האחרונה קן ואהל (וינצ'נזו) עזב את הסדרה (תירצו את זה בכך שויני מת) כך שהסדרה המשיכה עם שחקן אחר ולא היתה מוצלחת במיוחד (אפילו לא סיימו אותה עד הסוף) יצא ב95 מדומני סרט טלוויזיה על סוכן סמוי עם ויני (מה שקצת מוזר ביחוד לאור העובדה שהדמות מתה)

macmacmac

New member
גם לסרט קראו wiseguy

הנה לינק לדף הIMDB שלו- http://www.imdb.com/title/tt0118177/

למעלה