כמה שאלות....

avi01

New member
כמה שאלות....

שלום שוב לכולם!! אז ככה: אני לא יודע אם זוכרים אותי או לא אבל יש לי כמה שאלות: 1.איפו יש חנויות של ספרים בכול הנושא של אנרגיות וכישוף? 2.אחד התרגילים שלמדתי שאפשר לעשות לשם ריכוז ומיומנות היא לראות את ההילינג של בנדם כולשהו העומד מולי: לשאלתי אני עדיין לא מצליח את התרגיל הזה למישהו יש מושג למה? הבנתי שיש כמה צבעי הילנג שמשמל את אותו הבנדם אך איני בטוח שמה שאני רואה הוא באמת אותו הילינג או שזה פרי הדימיון שלי?! 3.היתי מעוניין לעבור מדיטציה פעם אחת או יותר אם יש אפשרות עם בנדם מנוסה בנושא האם יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי (אם אני זוכר נכון קוראים לזה מדיטציה מודרכת או משהו כזה לא?!)? אשמח לשמוע גם-כן על ספרים מומלצים. ממני אבי

IBP1

New member
ספרי כישוף תנסה בסטימצקי.

בקשר לכל היתר אמליץ לך לפנות לפורום "עולם המיסטיקה" בתפוז בטאגליינס יש מאמר של מיקי הקורא בנושא ראיית הילות. בקשר למדיטציה ,פנה שם למיקי הקורא ותקבל ממנו הסבר.

ebony

New member
ספרים רציניים בנושא

של מאגיה ובכלל באמזון

ToryMaster

New member
המ

טיפ - קודם כל לברר איזה ספר אתה מחפש ולהתייעץ בנוגע אליו עם אנשים שמבינים בזה משהו.

דיא

New member
אני חושבת שהכוונה שלך

היא לראיית ההילה של האדם. לפי התפיסה ההודית של תפקוד גוף-נפש יש אצל האדם 7 צ'אקרות מרכזיות, כל אחת בעלת צבע אחר המושפע ממרכיבים אנרגטיים שאיני יודעת מה הם ממש. ההילה מקבלת את הצבע של הצ'אקרה הרלוונטית לתפקוד האדם. היא יכולה להיות שלמה או חלקית, מלאה או מחוררת, וכל דבר במצבה של ההלה יכול להצביע על מצב/בעיה פיזית או נפשית. יש לא מעט ספרים בנושא. ראיית הילות אינה נתונה לכל, היא דורשת פתיחות. יש התופסים את ההתבטאויות של ילדים קטנים לגבי צבע של אנשים ושל דברים (גם לדברים בעלי אנרגיה יש הילות) כיכולת של ראיית הילה - כשילד אומר על אדם אחר שהוא כחול, אז יתכן שהוא מתכוון להילה שלו המושפעת מצ'אקרת הפה. גם לא צריך להתבאס מזה שלא רואים הילות, יש דרכי אבחון אחרות של מצבים/בעיות.\בהצלחה.

salingre

New member
הספרים בסטימצקי ממש לא חרא

אני קניתי שם את erth power ואת כישוף וקסם.. בדר"כ אתה בא לחנות והספר לא שם אבל אתה מבקש להזמין אותו והם מעבירים מסניף סטימצקי אחר לסניף הזה או משהו כזה.. קיצר כנס לאתר שלהם ותחפש שמות ספרים בחיפוש.. אם אין אז אני לא יודע כי קיטארו נסגרת עכשיו (אם היא לא נסגרה כבר) ולפי מה שהיבנתי זאת הייתה החנורצינית בתחום בארץ.. בברכה אורי

למעלה