כמה שאלות

כמה שאלות

אני כרגע בשלבי סיום התואר (פרוייקט) בהנדסת מחשבים בפקולטה להנדסת חשמל בטכניון. בנוסף אני בחודש השמיני להריון. שאלה 1: בהנחה שאני רוצה להתחיל לעבוד בספטמבר מתי הזמן הכי טוב להתחיל לחפש עבודה מבחינתי? שאלה 2: כמה זמן לדעתכם יקח לי למצוא עבודה בהתחשב בסטטוס שלי שיהיה נשואה+1 בלי ניסיון קודם ועם ממוצע סיום תואר 76 ? שאלה 3: מה רמת השכר שאוכל לצפות לה?

galgal21

New member
נראה לי שתהיה לך בעיה רצינית למצוא

עבודה. לדעתי עליך לקחת כל עבודה שיש ולא להתוכח על השכר.

אפרתש

New member
חודש אחרי הלידה

לפני זה - קשה להאמין שמישהו יזמן אותך לראיון. ולוקח זמן לחזור לכושר אחרי הלידה. אבל תתחילי כבר עכשו להסתכל במודעות ולספר לחברים שאת מתעניינת. אולי פתאום תיפול איזו הזדמנות זהב. לא רוצה לאכזב אותך, אבל עלפי הנתונים שנתת כאן - עשוי לקחת לך הרבה מאד זמן.

need1

New member
כמה הערות

1. מיד אחרי הלידה כשתוכלי תתחילי להפיץ קורות חיים 2. תתחילי אירגונים גדולים שכן שם הגמישות כלפי משפחות היא יותר אפשרית מאשר בחברות קטנות. 3.אל תצייני את הממוצע שלך אלא אם תדרשי 4.ברוב המקומות (מלבד אינטל לא ניתקלתי) לא מבקשים גליון ציונים,כך שאפשר קצת ליפות את האמת ולענות שהממוצע שלך קרוב לשמונים (לא ממש חישבת, את לא ממש זוכרת וכו') 5. תנצלי קשרים,חברים שלך מהלימודים שכבר ניקלטו לעבודה יכולים להועיל כאן בהצלחה! ושיהיה במזל טוב

תודה עודדת אותי קצת...

אם יש לך שמות של ארגונים מהסוג שהזכרת אשמח אם תכתוב לי...

למעלה