כמה שאלות

Dror Bar

New member
כמה שאלות

1. מה אני יכול להכניס לחץ עם מכל ( חוץ מרעל)? 2. האם יש רעלים שבאים מחיות בטבע, זאת אומרת שאי יכול למצוא את החיה בטבע, לרוכן אותה מהרעל ולהכניס למכל שבחץ? 3. איך מאכסנים רעל ? 4. אם יש חיות כמו בשאלה 2, מישהו יכול להגיד לי מה הם ( כמה דוגמאות לסוגי חיות)? 5. האם יש חיות לחומצה? 6. האם רעל צריך לחדור לתוך הגוף או שמספיק שהוא יגע בגוף? תודה רסבה למי שיענה לי על כל השאלות הללו

Dror Bar

New member
סליחה אך נזכרתי בעוד שאלות

1. איך מאכסנים חומצה? 2. איפה מוצאים את החיות עם הרעל (כמה מקומות סבירים לחיות כאלו)

magnus the red

New member
תשובות

1. מאכסנים חומצות בכלי זכוכית, היות וחומצה לא פוגעת בזכוכית. 2. עקרבים נמצאים במדבריות, נחשים יש בערך בכל סביבה, ביערות ובג'ונגלים יש די הרבה חרקים, זחלים, ולטאות רעילות, מתחת למים יש מגוון עשיר של חיות רעילות, מקיפוד ים וחלזונות רעילים לאבנון ואבו- נפחא. יש גם דברים יותר אקזוטיים, כמו מפלצות רעילות, אבל בשביל זה כדאי שתסתכל במדריך המפלצות.

magnus the red

New member
תשובות

1. מה שבא לך ונכנס למיכל, משמן ועד בושם, כולל חיות קטנות ואוזני אלפים. 2. טוב, האמת שאין לי מושג אם אפשר להשתמש ברעל "ישר מהחיה", בטח מישהו אחר כאן יודע. אני מניח שיש חיות שאפשר להשתמש בהן בצורה כזאת, כל עוד מי שמרוקן את הרעל נזהר לא להיות מורעל בעצמו... 3. בקבוקים? צנצנות? איך שאתה רוצה? 4. ראה תשובתי לשאלה 2. 5. למה אתה מתכוון "חיות לחומצה"? חיות שאפשר לחלוב מהן חומצה (כמו שחולבים רעל)? לא חושב, אני לא מכיר כאלה. אגב, חומצה כנשק, ביחוד בכמויות קטנות, היא מאוד לא יעילה. היא לא עושה שום נזק רציני אלא אם נזרקת לתוך העיניים, וגם אז כנראה שלא תעוור מישהו אם הוא ישטוף את האזור הפגוע בהרבה מים. סה"כ, חומצות, וגם החזקות ביותר, הן הרבה פחות מגניבות ומרשימות מאיך שמציגים אותן בסרטים. 6. תלוי ברעל. יש רעלים שחייבים לחדור ישר למחזור הדם, כלומר ע"י דקירה כלשהי של המורעל; יש רעלים שמחייבים שהמורעל יבלע אותם, ויש כאלה שמספיק להם מגע בעור, אבל הם לרוב הרבה פחות חזקים וקטלניים

Break Dance BoY

New member
אל תשכח שאתה תמיד יכול...

להמציא את הרעלים ואת החומרים שמהם הם עשויים, דוגמא: רעל דובדבן העזיות: * אחרי הבגיעה מתחיל חום וסחרחורת קלה. אחרי 2 דקות [DC FORT:14]זה מתגבר והדמות מקבלת -2 לכל מה שהיא עושה. אחרי 4.5 מהבגיעה [אין DC, זה קורה אם לא מצליחים לפני] הדמות לא יכולה לזוז כי יש לה חום גבוה מאוד וראבי ראש חזקים מאוד. ואז מתחילים היכולת הבא. (חשוב לצין שאם מצליחים בזריקת ה- SAVE הראשונה (DC 14) יש רק חום קל וסחרחורת עד ליכולת הבא] *[ DC FORT: 15 ] מתחילות עזיות של הדברים שהדמות הכי מפחדת מהם (אחרי זמן אני מניח שה- DM יבין ממה הדמות מפחדת) וזה בא עם חום קשה. *[ DC FORT: 17 ] מתחילה הדמות לראות פחות טוב עד לעוורון זמני של 3d6 דקות. מרקיבים: 1)פרות הצמח "דובדבן העזיות", נראים כמו דובדבנים רק בצבע סגלגל כהה, והם גדלים על שיחים. 2)שורשים מהצמח "דובדבן העזיות" הכל חוץ מהחלקים הקשים והמעוצים (מה שחום וקשה) *מחניסים הכל לקרערה עם קצת מים, קותשים עד שיש עיסה ואז מחממים לעדוי המים.

Break Dance BoY

New member
תעות קלה.

...מה שהיא עושה. אחרי 4.5 מהבגיעה [אין DC, זה קורה אם לא מצליחים לפני] הדמות לא... אחרי תיקון: ...מה שהיא עושה. אחרי 4.5 מהבגיעה [אין DC, זה לא קורה אם לא מצליחים לפני] הדמות לא...

DDN

New member
בעייתי משהו.

למה שלא תשאל את השה"מ שלך? (אני טועה בניחוש שזה אורי?) כל מה שנאמר לך כאן, הוא יכול לומר שזה לא קיים אצלו או עובד אחרת. השה"מ הוא המקור הטוב ביותר למידע שכזה. חוצמזה? בשביל מה לך רעלים? הרבה יותר כיף להרביץ בידיים. קח נשק כהה, כוון לכיוון הברכיים או הצלעות וזכור שלא אצל כל היצורים החיים איברי הרבייה הם באותו מקום (מי שזוכר מאיזה סרט זה מקבל פרס) המשך יום טוב

Dror Bar

New member
תשובה

כאשר אני שואל את אורי הוא אומר לי:" זו שאלה טובה". ולא עונה לי

רעלים מן החי והצומח

רוב הרעלים המופקים מחיות וצמחים מתוכננים להשתמר כמו שצריך בתוך החיה, ומאבדים מיעילותם די מהר בחשיפה לחום ולאוויר. רעלים שהורגים בדקירת חץ הם נדירים להפליא, קשים לשימוש, ויעילים בעיקר נגד ציפורים וסנאים, לא נגד משהו בגודל ובמשקל של אדם בוגר. אי אפשר גם סתם למרוח רעל על חץ כאילו זה לק לציפורניים - צריכים להיות בראש החץ חריצים מתאימים כדי שלפחות משהו ישאר עליו, ולא סתם יטפטף או ימרח. מה שכן, אתה יכול לתקוע את ראש החץ שלך ליום-יומיים בכבד רקוב (להשיג באיטליזים הקרובים למקום מגורייך), מה שיסדר למי שנפגע ממנו זיהום מאוד מעניין.

l o r e

New member
שאלה טובה משמעה...

אל תשאל אותי בתור מנהל המשחק, לך תברר במשחק עצמו. כל הרעיון הוא שהדמות שלך לא יודעת את המידע הזה, וגם אם השחקן יודע, זה לא ישנה הרבה. חלק מהמשחק הוא לאפשר לדמות שלך ללמוד. המידע שאני יכול לספק לך הוא, שרעלים הם בדרך כלל דבר לא חוקי. הרעלים הנפוצים היחידים הם רעלים פשוטים, שמטרתם להרוג מזיקים. קיימים כמובן צמחים ויצורים רעילים, ורעלים אלכימיים (רעלים שנוצרים מחומרים שאינם מהחי והצומח). בשביל למצוא את הרעלים/חומרים אחרים תאלץ לברר. חשוב מיהם האנשים המתאימים, ושאל אותם את השאלות האלה בתוך המשחק. אני מבטיח שתקבל תשובה טובה יותר מ'שאלה טובה'. * המחשב שלי סודר פחות או יותר. אני עדיין צריך להתקין מס' תוכנות כמו וורד, כדי שאוכל לסיים את דפי ההיסטוריה, ולשלוח לכם אותם. תבקש מרון שישלח לי את הדף שלו.

Shadowmage

New member
הסרט...

Alien nation? היה שם קטע כזה... אברי הרבייה שלהם היו באיזור בית השחי....מטריד.

DDN

New member
לא. DDN חשב על הסרט הישן

(והגרוע לדעתו) "מסע בין כוכבים 6"

BluePrint

New member
...Right

".Not everyone keeps their genitals in the same place" (לאחר שקירק בעט לחיזר הגדול ב"ברכיים")

Nihau

New member
וקירק היה חייב לדעת את זה

כי אחרי שמאבדים את החולצה ומנשקים את החייזרית התורנית בכל פרק...

Nihau

New member
כמה תשובות

2. הרעלים המסוכנים ביותר נמצאים דווקא בעולם הצמחים ולצמחים יש פחות נטייה לברוח, הרעלים שלהם נשמרים טוב יותר מכאילה של בע"ח כי לא מבוססים על טמפרטורת גוף קבועה ושאר תנאים ספציפיים. על לחלוב נחשים שמעת? זו שיטה לרוקן את כיסי הרעל של נחשים בלי להרוג את הנחש. עושים זאת כדי להפיק את הארס ולפתח תרופה\נסיוב. 3. מאוד תלוי בסוג הרעל. יש שיטות שימור רבות והכל תלוי במצב הצבירה של הרעל והדרך בה הוא צריך לבוא במגע עם הקורבן. אפשר לשמור בתמיסה מימית\כוהלית\שומנית, אפשר במשחה, אפשר באבקה, אפשר בנוזל ואפשר בקוביות קטנות של מרק עוף. 4. חיות - הברורים מאילויהם הם נחשים,, עקרבים ושאר חרקים ארסיים וגם צפרדעים, ברווזנים, דגים רבים ועוד, כמעט כל חיה צבעונית מאוד היא גם רעילה (חוץ מהחקיינים כמובן). חיות מדבריות וטרופיות נוטות להיות רעילות יותר. 5. כן, כמעט לכל חיה ממשפחת היונקים יש חומצה בקיבה למטרת פירוק המזון. לעכבישים ושאר חרקים טורפים יש נוזלי עיכול שמוזרקים לגוף הטרף וממיסים את הבשר כדי שהחרק יוכל למצוץ את התמיסה המזינה בלי להאבק בשריון הגוף הקשיח שעוטף את רוב סוגי הטרף שלו.

עצה שלי, ותאמין לי שאני לא מומחה...

קנה/ תוריד את הספר book of vile darkness בשביל פירוט של 100% על רעלים. יש סוגי צפרדעים מסוימים בעלי רעל ויש כמובן את הנחשים. לגבי חומצה... אני באמת לא יודע... רעלים יכולים לפעול בצורות שונות כולל חדירה או נגיעה.

למעלה