כמה שאלות

כמה שאלות

שבת שלום ובוקר טוב לכולם. יש מס' שאלות שמעניינות ומסקרנות אותי, לא מתוך רצון לעשות משהו אלא מתוך סקרנות בלבד. השאלה הראשונה היא בנושא שחור. אני יודע ששחור זה כישוף שהבחורה עושה לגבר באמצעות דם המחזור, רציתי לדעת עם יש "שחור הפוך", שהגבר עושה לאישה, אין צורך לפרט, רק באופן כללי.. השאלה השניה היא, אם באמת כישופי אהבה עובדים, ואשמח לשמוע מאנשים שניסו. אני מתכוון למקרים שזה היה אבוד ולא היה סיכוי ופתאום לאחר כישוף הקשר חודש..

אני לא חושב שיש

"שחור הפוך"...לא שמעתי על זה אף פעם. "כשפי אהבה" עובדים,במידה והם נעשים בצורה נכונה,ע"י מאג בעל נסיון. קראי את המאמרים...אולי הם יענו על עוד כמה שאלות שלך. חביב הקסם

שחור, כשפי אהבה.

א) שחור הוא לא רק זה. שחור הוא כינוי למכלול של כשפים שונים, כאשר זהו השם הנהוג בעדות המזרח למעשים כאלה. ישנם כשפים שהם עושים בדיוק ההיפך ממה שתיארת. דוגמאות לכל מיני כאלה תוכל למצוא בספר "סגולות, לחשים וקמיעות לפי היהדות" של הוצאת הספרים "אסטרולוג", תחת הערך "אהבה". ב) כן. הם עובדים. אך הם לא פשוטים כלל ועיקר והם עלולים להיות מסובכים מאוד. בכלל בכישוף, צריך להזהר מאוד ממה שמבקשים. כשפים אלו הם לא תמיד לחידוש קשר - אלא אפילו יצירת קשר איפה שלא היה.

למעלה