כמה שאלות.....

כמה שאלות.....

אז ככה.......דבר ראשון אני יציג את עצמי.....שלום אני יוסי..ואני בן 16! ואני כבר כמה שנים מתעניין במיסטיקה, מאגיה וכישוף......... אני מנתח את החלומות שלי ופותח בקלפי טארות.......ועושה מדיטצייה אחת ליום..... עכשיו השאלות שלי הן: מה זה LBRP??? האם אתם מאמינים באלוהים?..אם לא במי? או האם אתם מאמינים באלוהים ואלים?? שדים?.....זה ממש מעניין אותי..אז אם תוכלו תפרטו בקשה:) תודה מראש לכולכם:)

כמה תשובות

1) LBRP, הינם ראשי תיבות ל- Lesser Banishing Ritual of the Pentagram, טקס של המאגיה ההרמטית המודרנית מבית מסדר "שחר הזהב". זהו אחד הטקסים הבסיסיים ביותר אשר ניתנו לחברי המסדר, בכל הדרגות. ישנו מאמר בנושא במאמרי הפורום - "תרגילים למאג המתחיל", אם איני טועה. 2) כן ולא. אני לא מאמין בו/בהם (אני מעדיף "אלים" ולא "אל" אחד) כמו שכתוב בתנ"ך, או בכל ספר דתי מוכר אחר (ברית חדשה, קוראן... גם לא כמו ב"אנומה אליש" או במיתולוגיה היוונית), אלא בצורה אחרת, שקצת קשה לי לכתוב אותה במילים. שדים, מלאכים וכל השאר - שוב, בצורה מסויימת כן, אבל בצורה אחרת מהמתואר.

Rounin

New member
שלום לך !

אבל מה הקטע עם השם המשתמש ???? גם אני מנתח לעצמי את החלומות ועושה מדיטציה (רק לעיתים רחוקות יותר). לעומת זאת אני לא מאמין בטאורוט (ענינים של חוסר סדר). אני לא מאמין באלוהים ולא בשום אל אחר. אם אני אגיד לך למה, יתעצבנו עליי.

למעלה