כמה שאלות...

hermoni

New member
חחחחחחחחחחחחחח

באמת חשבתי עלייך שקראתי על פורת ותהיתי האם להאשים את ההורים או את הקרינה בפרצוף?:) או את הסקייט:)

hermoni

New member
עלאק בוקקה

איך אפשר לעשות את זה שהפרצוף שלך מסתובב ליד?:)

Gershenman

New member
טעות

הוגו בעצם כתב את הסיפור פנקס הקטן, שקראו לו בעצם מוחמד. מוחמד בעצם מהווה אלגוריה לטי אן. עכשיו פה העניין מסתבך. מה בעצם הוגו רצה להגיד לנו בפנקס הקטן? כמו למשל..אם פנקס הקטן אז למה מוחמד? ואיפה טי אן בכל הסיפור הזה? אז פה התשובה.. הכל בעצם קובייה שמשתקפת מצד אחד לשני ויוצרת מן קשר שגורם לטי אן להיות פנקס הקטן ולמוחמד להיות הוגו. עכשיו הכל ברור..

double M

New member
רגע, אז תיאן הוא בוז'ע חב מיבז'ע?

כי הוא בעצם דפק לספסר שעשה את הוד מעלתה נכה מוט ברזל משו מטורף בראש. אז הוא לא חב מביז'ע בעצם, הוא שקרניק! מה שאומר שכל התיאורה שלך מופרכת מן הייסוד והיא שקרית לחלוטין. עם זאת אני חושב שערבים עשוים אחלה חומוס.

hermoni

New member
ערבים עשויים מאחלה חומוס?!?!?!

תמיד חשבתי שזה מלהבות הזעם ומטעני צד... האומנם?

Gershenman

New member
טעות מרה

ג'ק ספסר ההימורים אמנם חבט בהוד מעלתה, ישר בלקקן אם מותר לי לציין, אבל ההמשך הוא בדייה! מה שאנחנו לא יודעים,שכשאף אחד לא הסתכל, באה דמות מסתורית ואפלה להציל את הוד מעלתה. זה היה לא אחר מאשר איציק מורדכי. ואז איציק מורדכי התחפש לנער מעלית וברח עם הוד מעלתה. הוד מעלתה רק זייפה את הפציעה שלה כדי לקבל קצבת קיקס מיוחדת ושתוכל לראות את האור. לכן, אני חייב לשלול את דבריך. עם זאת, אני חושב שאחלה חומוס עושה ערבים.

double M

New member
רגע,כולנו מכירים את העבר של איציקוש

האם ייתכן שאיציק מורדכי הטריד מינית את הוד מעלתה? כי אם כן הוא בטוח ייקבל מפנקס הלא כל כך קטן שהלך להתאמן במכון כושר מאז התקרית עם הלקקן. הוא לא יוותר ככה בקלות לאיציק, אתה תראה, עוד תתפתח מזה מלחמת עולם שישית, זה לא ייגמר כאן ובטח שלא עכשיו. וכשהחומוס אחלה הכוסית מהפרוסמת בטח אחלה....

Gershenman

New member
שמע..איציק בעצמו התאמן קצת

לכן צפוי לנו קרב ענקים. אבל מה שאתה לא יודע זה שהוד מעלתה היא בעצם רקדנית!כן כן! אף אחד לא טרח למסור לנו את המידע הזה לכן,ג'ק ספסר ההימורים עלול לקבל את הג'ננה כי סך הכל רקדנית היא בעצם הוד מעלתה. אבל איציק מתכנן מאבק מיוחד משלו,כשלצידו הוא מביא את השילוב בין יוקוזונה,האנדרטייקר ורוק נינג'ה. צפוי מאבק בן זונה פצצות לגבות אח שלי.. וכשהכוסית מהפרסומת אחלה החומוס הוא בטח אחלה

double M

New member
אהה לא הרבה יותר טוב מ-2

חוץ מאיזה ארבעה שירים שום דבר שם לא שווה....

Stinkin Fish

New member
וברצינות.......

בויאקה בסטנד-באי, ינעטו הם לא התפרקו, רק קואמי עזב ועכשיו הם צמד, אבל הם בנתיים לא עובדים, סתם מקליטים בשביל הכיף כל מיני דיסים על אחד שמן תימני. בקשר לסילברדון- הוא בג'אמייקה

למעלה