כמה שאלות...

tHEsATLAN

New member
כמה שאלות...

כמה דברים שרציתי לדעת אז תענו :) 1) מה ההרכב כיום של בויאקה , והם בכלל מתכוונים להוציא דיסק חדש? או שהוציאו כבר ? 2) מה נסגר עם סילברדון ?! הוא עוד קיים בעסקי המוזיקה?

ro am

New member
לגבי השאלה הראשונה

נדמה לי שצ'ולו מחליף את קוואמי בבויאקה ולא, אין דיסק חדש שהם הוציאו.

double M

New member
לגבי השאלה הראשונה....

הייתי ביאגה ושאלתי את צ'ולו מה נסגר עם בויאקה אבל הוא לא הסכים לדבר איתי בגלל שאני חבר של טימבה וכולנו יודעים שהם בביף עצבני, בגלל שצ'ולו נתן לו דיסק במיקלמקס 4 שייצא אחרי החגים אם פישי לא ייגנוז אותו. קיצר צ'ולו שלח אותי לקוטג' וקניתי אצלו חצאית סקוטית (19.90) ושאלתי אותו על בויאקה, אז הוא אמר שנימי פרש בגלל שהוא עושה איחוד עם נים ועם די והם יקימו ביחד עם רע מוכיח את שב"ק ס2. וקוואמי פרש כי הוא הולך להקים להקה עם ולירון ווהברנש ווהצל. אז בויאקה עכשיו זה פאקו, קוטג' וכאולה ממאד מאן....

hermoni

New member
רגע רגע רגע!!!

אז מה שאתה אומר למעשה זה שהוגו בסוף לא הצליח להציל את חברה שלו אז הוא ברח לממלכת קאלימדור ושמה הוא מצא את הגאולה בדמות גאולה שהריצה לו בתים מקופלט ביחד עם והברנש??? אם מצב כזה יקרה ששלושתם יתאחדו לכוח משותף יכול להיות שיש את אחרית הימים...

double M

New member
אתה מבלבל הכל...

הוגו כתב את הסיפור על הגיבן מנוטרדאם, שקראו לו קוואזימודו והייתה לו חברה איזמרלדה (ההיא הצוענייה עם העגילים), קיצר זה בעצם דימוי. וקוואזימודו מייצג את ההארד קור של שבק בדיסק הראשון, כאילו מכוער ומחוספס אבל בעצם איכותי. ואיזמרלדה מייצגת את ההצלחה, יפה מבחוץ אך חסרת כל תוכן. והוגו מנסה להגיד שנימי רק רצה להשיג את ההצלחה והתהילה והיה רודף בצע..... מה שמביא אותנו למסקנה שנימי סתם עשה קרחת ונראה כמו צימוק יו כמה דראד נאט אתה קולט אותי צ'ולו בומבאקלאט!

hermoni

New member
יאו צ'ול תראה את הראסטפר הזה!

דו שיח שקרה באמת (אולי בארץ החלומות): א- צ'ול ב - נימ א: יא נימ תראה איזה כושי קטן עומד בדלת, כדאי להכניס אותו לכאן לעשות לו כיף? ב: יאו צ'ול תכניס את הראסטפר הקטן שיעשה לנו קצת הרצאה על ג'מייקה מאן א: יאו נימ אני יכול להגיד לך הכל על ג'מייקה למה הייתי שם 50 שנה למדתי איך לגדל גנג'ה מהאדמה טבעי טבעי וגם הראסטפר הראשי לימד אותי את כל זימרות ג'ה ככה שאני הראספטר מספר אחד בארץ ב: יאו צ'ול אם אתה ראסטפר איך אין לך ראסטות כמו הכושי הקטן ליד הדלת? א: יאו נימ אתה לא מבין הכושי הקטן הזה הוא למעשה היצירה החדשה שלי, הוא יעני מיני מי קטן שלי שתפקידו להפיץ את תורת הג'ה ברחבי ציון (סאב קופץ לתוך הפריים): צייוווווווווווווווווון!!! הכושי הקטן: יאו אנשים אני זזתי לחנות של קוטג' לקנות בגדים כמו שלכם רק ברבע מחיר צ'ול: סלאמת אחי

double M

New member
אתה עוד לא יודע מה קרה אצל קוטג'...

א-קוטג' ב-פאקו כ-כושי קטן כ: אהה באתי לקנות מכנס יד רביעית. א: באת למקום הנכון! אבל, אני לא מוכר סתם בגדים יד שנייה! יש לי אידיאולוגיה! אתה מבין, אני טוען שכל המותגיזציה והגלובליזציה והמודרניזציה וכל שאר הדברים עם זציה, הם ממש....נו.... לא טובים! קיצר אל תקנה נייק, הם מעבידים תאילנדים בשכר זעום! (פועל תאילנדי קטן שואל את קוטג' לאן להעביר את המכולת בגדים שהגיעה) א: צ'אנג! אמרתי לך אלף פעמים! שים את זה בחדר האחורי! מה אתה דפוק?!? אתה לא תקבל את השק אורז החודשי שלך אם תמשיך ככה!!!... אני אומר לך, כושי, האסיאתים האלה חיות עבודהף אבל הם טפשים.... קיצר התחלתי להגיד שאני נגד כל הזציה, אז כדאי לך לקנות אצלי כי אני לא מותג, אני נו לוגו חבוב, זה הכי מגניב, זה באופנה להיות נו לוגו, לא שמעת על נו לוגו?! זה המותג הכי חם עכשיו! אמממ... כאילו לא מותג... אבל ....נו.... לא! אני לא רוצה להתמסחר! אני באנדרגראונד! ב:האו! (מומי: האוווו) כ: אבל רק רציתי באגיז.....

hermoni

New member
טוב תשמע

לא יותר דו שיח זה מתסכל לעשות נקודותיים אז: (הבנת את האירוניה?) ננצל את הבמה לסיפור קצר לפני שנה ממאגרי המוחי שעד לפני רגע היה שקוע באיזה כתבה טיפשית הוא יכתוב לאבוללה פעם הבאה שיתחשק לו לכתוב משהו נספר לך סיפור קצר וחביב הבעיה העיקרית היא שעכשיו אני כותב ממש מהר ואין לי מושג על מה ואני יודע מה תהיה המילה הבאה רק שאני כותב אותה ככה שלא נראה לי שלהודעה הזאת יהיה ממש מטרה או נקודת סיום אלא סתם רצף מילים שבמקרה מתחברות למשפטים חצי הגיוניים שאמורים להשביע את הנחת שלך ולהשכיח את העובדה שזה היום שישי הרביעי ברציפות שאתה נשאר בבית לקרוא ספרי מדיטציה בתקווה שאם תגיע לעליונות רוחנית תשכח את העובדה שאתה אפס גלמוד כושי עם ראסטות מכוערות ועכשיו שעברנו לירידות אחד על השני let the clash begin!!!!

hermoni

New member
אני מבקש ממך

אנחנו לא רוצים ציניות והומור בשירשור הזה לך לישון כבר עוד מעט 1!!!

double M

New member
ציניות... נו באמת....

צינים הם אנשים שמשתמשים בציניות ככלי הגנה מהעולם, הם מפחדים לחשוף רגשות ולהיות פגיעים יותר ולכן מכסים את עצמם במעטה ציניות קריר ואדיש. צינים מתים מהר אני אומר לך....

hermoni

New member
קה

אנשים עצובים לאללה חוצמזה הם בכלל שמוקים שצריכים להרוג את כולם לקבץ את כולם לאט לאט במחנות נפרדים ליד צמתי רכבות טוב די אני מגזים טוב בעצם לא פשוט אין לי כוח ממש להשקיע הפעם

double M

New member
ראסמי...

לשים את כולם באזורים מסודרים, לעשות להם קעקוע יפה ככה, לקשט אותם. לתת להם לעבוד, להשתחרר ככה קצת. נעביר אותם מעבודה לעבודה ברכבות, רכבת ישראל מעולם לא הייתה יעילה יותר. ניתן להם להתקלח מידי פעם, להתנקות....

double M

New member
אחי, למה בשליליות? למה באלימות?

(אני נוקט באותה שיטת אליתור) אחי אני חושב שאתה צריך לתת קצת יותר אהבה לעולם ואז אולי גם תקבל אהבה, תחבש כמה עצים, תשגול כמה שפני סלע, תלך לשנטיפי ותשלם שלוש מאות שקל כדי להתחבר עם אלוהים, שים קרטון על הלשון תתחיל לחבב את הבריות, זה מה שאני אומר. עזוב אותך מאלימות, שכל אחד יפיץ אהבה וזה מה שיעזור, אנחנו נידע שמימשנו את המטרה שלנו על פני הכדור הזה, כחלק קטן מהמשחק הגדול של הבורא, בשבילו אנחנו סתם חיילי משחק פשוטים, בובות על חוט, גזרים בתוך סלט פירות, גרעינים בתוך שדה חמניות, מעלית באמצע מדבר המלח בנאוודה.

hermoni

New member
טוב תשמע

על אף ההצהרות החוזרות ונשנות של אלקס שאני יפה נפש אני לא! אני יפה נפש בערך כמו שאני הרמיוני ואם כבר הגענו לסיפור הזה (עלאק הגענו, אני משכתי את זה חזק לפה) בוא אני יספר לך סיפור קצר על הארי פוטר בעצם מה אני פרייאר?!?!?!? לך תקנה את הספר! אחלה סדרה! שווה כל גניבה מהבן דוד הקטן שבוכה לאימא שלו נ.ב. גזרים בתוך סלט פירות?!?!? מה השחורים יחשבו על זה עכשיו???

double M

New member
ספיקינג אוף גזרים....

אתה יודע על מה שמים גזר, ככה למעלה? נכון מאוד, על גפילטע (זה במקרה פה כמו שבמקרה הרמיוני נדחפה לך להודעה), וצרה היריעה מלדבר על גפילטע, ולכן לא נדבר על זה. רק נאמר שגפילטע רולז יור מאם! תגיד, בוזי, יש לו רגל או שהוא עושה גלגלונים?

hermoni

New member
בוזי

הוא אפס מעדיף לדבר על גפילטע מאשר על בוזי בכל יום טוב ת'אמת שלא ממש פשוט אין לי כוח לייבש אותך בצורה מספיק חזרה שתסתום את הפה מספיק זמן שאני אוכל להירדם

double M

New member
לך לישון....

ואמן שג'ה הקדוש ייעשה לך סרטן הריאות באשכים מהאנטנות קרינה שלכם!

למעלה